! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 29 z 29

Objav svoje krídla


Si mladý človek, plný nádejí a očakávaní. Si krásne dievča, si krásny chlapec, lebo máš čisté srdce a túžiš ho naplniť láskou a šťastím. Nie je také jednoduché vybrať si z ponuky dnešného sveta. Ako na to? Pomôcť ti môže aj kniha príbehov, ktoré napísal sám život. Príbehy sú plné napätia i dojatia, ale i obyčajne ľudskej lásky a statočnosti. Po prečítaní jednotlivých príbehov ostaň chvíľu v tichosti, zober si z nich krídla a vzlietni …
Vypredané
1,99 € 2,09 €

Lacná kniha Ježíšovo narození (-90%)


Ježíšovo narození tvoří jádro křesťanské tradice. Ale jaká skutečnost je základem všeobecně známého křesťanského vyprávění? Kde končí historie a začíná legenda? Autor zkoumá, co se skutečně stalo, když se podle církevní liturgie Ježíš 25. prosince narodil. Provází nás hlavními událostmi spojenými s narozením, zabývá se hvězdou oznamující narození, panenským početím, cestou Marie a Josefa do Betléma, podivuhodným zrozením ve chlévě, příchodem mágů a vražedným nařízením krále Heroda a začleňuje tento příběh do reálného historického kontextu. Aby odlišil drobty skutečnosti od legendárních přírůstků, probírá všechny doklady - zprávy o Ježíšově dětství v Matoušově i Lukášově evangeliu stejně jako dobové židovské dokumenty a prameny z klasické literatury a historie. Čtenář tak může získat jasnou představu o tom, co náleží k reálné historii a co je dílem lidské nadějeplné a tvořivé náboženské představivosti, a proniknout k hlubšímu významu novozákonního příběhu slaveného o Vánocích.
Vypredané
1,13 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jozef a Kiko (-90%)


Milá ilustrovaná kniha, ktorá sa bude každému páčiť. V úvode don Georg Ganswein, mimoriadny tajomník pápeža píše: Knihou som bol nadšený, je pravdivá a zaujímavá. Životopis pápeža sa líši od iných, pretože ho rozpráva kocúr a nestáva sa často, aby ne jaký kocúr považoval pápeža za svojho priateľa a opísal jeho život... Kniha vychádza prvá na svete, mesiac po talianskom bestsellery, ktorý si získal veľkú popularitu.
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:

Poďme všetci do Betléma


24 vianočných príbehov so skladacím papierovým betlehemom Skráťte si čakanie na Vianoce a postavte si vlastný rozprávkový betlehem. Každý decembrový deň sa zoznámte s novým hrdinom a jeho vianočným príbehom. Vydajte sa za dobrodružstvom s tvrdohlavým somárikom Lackom, naplňte si brušká ako maškrtný cukrár Hugo alebo sa naučte prekonať strach a s anjelom Danielom zaspievajte uspávanku malému Ježiškovi... Vytvorte si vlastný trojrozmerný betlehem. Na každej stránke tejto knižky nájdete figúrku a podstavec. Opatrne ich vylúpnite. Figúrku vložte do podstavca pomocou vyznačených zárezov. Stojacu figúrku umiestnite do betlehema, ktorý je tiež súčasťou knihy. Pre deti od 3 rokov Z francúzskeho originálu preložila Karolína Holmanová.
Predpredaj
18,91 € 19,90 €

Svetlo z Betlehema


Na sklade 2Ks
12,26 € 12,90 €

Modlím se s medvídky


Dětské modlitby doplněné bohatými ilustracemi
Vypredané
4,86 € 5,12 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.