Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 28 z 29

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Svätci a anjeli v umení (-70%)


Nádherná kniha-darček veľkého formátu ilustrovaná reprodukciami maliarskych diel od slávnych autorov a zo svetoznámych galérií. Nájdete v nej aj dvojstranu so svätcami uctievanými na Slovensku a kalendár s menami svätcov. Vychádza aj v češtine.
Vypredané
2,09 € 6,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8 (-70%)


Biblické dejiny v 365 príbehoch, zošit 8 (Príbehy 214 - 237)
Vypredané
0,03 € 0,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A bylo světlo (-70%)


Známý švýcarský pohádkář, jehož pohádkové příběhy si oblíbily děti na celém světě, vypráví v jednoduchých, ale poutavých obrazech biblické obrazy o stvoření světa a další související příběhy. Ilustrovala Asja Turgeněvová. Když Bůh Otec seděl na svém trůnu, zvolal sedm slov, která se nesla nebesy. A tu se objevilo sedm barev duhy a barvy v sedmi kruzích zářily kolem jeho trůnu. Andělé žasli nad tímto nesmírně krásným světem
Vypredané
3,38 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Putovanie troch kráľov (-70%)


Beatrice Masini (jedna z najznámejších talianskych detských spisovateliek) napísala 24 vianočných príbehov plných fantázie a vložila ich do knihy Putovanie troch kráľov. Začínajú 1. decembra a plynule pokračujú až nastane ten vytúžený deň 24. december - Štedrý deň. Hlavnými hrdinami príbehov sú traja králi, ktorí si pomýlili kométu a vydali sa na dlhú cestu plní nádeje a očakávania. Na ceste s nimi narazíte na mnoho známych osôb ako je Mária a Jozef alebo pastieri. Keď konečne dorazia na miesto a zaklopú na dvere, je práve 24. december. Knižka je vhodná ako prvé čítanie pre deti okolo 7 rokov.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O ôsmej na arche (-70%)


Ak by ste sa opýtali tučniaka, kto je Boh, hneď by vedel odpoveď. Boh je všemohúci a stvoril celý svet. Má len jednu malú nevýhodu. Je neviditeľný. Ako teda vieme, že naozaj existuje? Nad touto otázkou sa pohádajú traja tučniaci v knižke Ulricha Huba, keď v tom začne liať ako z krhly. Prichádza potopa sveta, ale našťastie priletí jedna tučná, biela holubica a odovzdá im lístky na Noemovu archu. Problém je len ten, že lístky sú dva. A tučniaci sú traja, nerozluční kamaráti. "Nezáleží na tom, či sa na túto hru dívate v divadle, alebo si ju čítate doma – v spoločnosti troch tučniakov sa určite potešíte, zabavíte a možno, že aj zamyslíte. Odporúčam, no rozhodne nie len pre deti!" Juraj Bielik, režisér
Vypredané
3,24 € 10,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianočné mystérium (-70%)


Príprava na Vianoce v rodine môže vyzerať trochu inak, ako sme zvyknutí, keď si vezmeme na pomoc knihu Vianočné mystérium od Josteina Gaardera. Nielen chlapec Joachim s rodičmi, ale aj my s našimi deťmi si môžeme do 1. do 24. decembra otvárať okienka na ručne zhotovenom adventnom kalendári a dozvedať sa neuveriteľný príbeh nórskeho dievčatka, ktoré sa v predvianočnom ruchu stratí mame v obchodnom dome. Dievčatko Elisabet sa prekvapivo ocitá medzi tými, ktorí putujú späť v čase do roku nula, aby boli v Betleheme pri narodení Jezuliatka. Ako ubúdajú storočia, pútnikov pribúda a sú medzi nimi nielen pastieri a postavy z dejín vianočného príbehu, ale aj ovce a anjeli. Elisabet so sprievodom sa však nepohybuje iba v čase, putuje zároveň v priest ore z Nórska na juh a spoznáva nové krajiny a útržky z ich histórie. Akoby tých zvláštnych správ nebolo málo, Joachim sa dozvie, že pred mnohými rokmi sa pred Vianocami v obchodnom dome v ich meste skutočne stratilo dievčatko Elisabet... Kniha vychád za so skvelými ilustráciami - maľbami Vlada Kráľa.
Vypredané
7,47 € 24,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dobrý spasiteľ a iné klasické biblické príbehy (puzzle) (-70%)


Prostredníctvom tejto knižky sa najmenšie deti oboznámia s príbehmi Nového zákona. Výjavy príbehov zobrazené pôvabnými ilustráciami na skladačkách, ktoré deti nielen zabavia, ale aj rozvíjajú ich zručnosti. 5 puzzle po 48 kúskoch.
Vypredané
2,98 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Biblia na dobrú noc (-70%)


Spojenie pútavého i poučného textu Písma a čarovných pestrofarebných ilustrácií prinesie neopakovateľné chvíle radosti deťom aj ich rodičom.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Biblia pre maličkých - leporelo (-50%)


Biblia pre maličkých je určená najmenším detským čitateľom, poskytuje im prvé zoznámenie sa so svetom Biblie – Svätého písma Starého i Nového zákona. Leporelová kniha v mäkčenej väzbe s kartónovými listami poskytuje stručné zrozumiteľné texty známych biblických príbehov, ktoré vhodne dopĺňajú bohaté realistické ilustrácie. Pútavé príbehy poskytnú najmenším nezabudnuteľné zážitky a môžu ich podnietiť k záujmu o čítanie ďalších príbehov.
Vypredané
4,65 € 9,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ilustrovaná Biblia pre mládež (-50%)


Biblia, ktorú držíš v rukách, je ilustrovaná adaptácia zostavená špeciálne pre mládež. Na okrajoch knihy nájdeš mnohé poučné obrázky a fotografie prinášajúce dobové informácie s vysvetľujúcimi textami. Pri čítaní tejto knihy spoznáš nielen biblické texty,ale aj históriu a geografiu.
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvá Veľká noc (-50%)


Príbeh sprostredkúva pomocou krásnych obrázkov a stručných textov najdôležitejšie udalosti z Ježišovho života od jeho vstupu do Jeruzalema až po jeho ukrižovanie, zmŕtvychvstanie, nanebovstúpenie a zoslanie Ducha Svätého na modliacich sa učeníkov.
Vypredané
1,50 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zvedajko Dávidova jaskyňa (-90%)


Zvedajko je malý kamarát všetkých detí. Často prežíva napínavé, zábavné aj poučné dobrodružstvá. Najväčšiu radosť má, keď svojich kamarátov dokáže zabaviť či niečo nové naučiť. Jeho hlavnou úlohou je robiť radosť malým i veľkým čitateľom. Na salaši sa stratili ovečky a náš malý hrdina Zvedajko sa rozhodol, že ich nájde. Pridajte sa na Zvedajkovu dobrodružnú výpravu a zažite nejednu zaujímavú situáciu. Keď dočítate príbehy môžete sa vydať po ich stopách. Poproste mamičku a ocka, alebo starých rodičov, aby spolu s vami otvorili Bibliu a pomohli vám objasniť všetky záhadné situácie, v ktorých sa Zvedajko ocitol.
Vypredané
0,33 € 3,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ježíšovo narození (-90%)


Ježíšovo narození tvoří jádro křesťanské tradice. Ale jaká skutečnost je základem všeobecně známého křesťanského vyprávění? Kde končí historie a začíná legenda? Autor zkoumá, co se skutečně stalo, když se podle církevní liturgie Ježíš 25. prosince narodil. Provází nás hlavními událostmi spojenými s narozením, zabývá se hvězdou oznamující narození, panenským početím, cestou Marie a Josefa do Betléma, podivuhodným zrozením ve chlévě, příchodem mágů a vražedným nařízením krále Heroda a začleňuje tento příběh do reálného historického kontextu. Aby odlišil drobty skutečnosti od legendárních přírůstků, probírá všechny doklady - zprávy o Ježíšově dětství v Matoušově i Lukášově evangeliu stejně jako dobové židovské dokumenty a prameny z klasické literatury a historie. Čtenář tak může získat jasnou představu o tom, co náleží k reálné historii a co je dílem lidské nadějeplné a tvořivé náboženské představivosti, a proniknout k hlubšímu významu novozákonního příběhu slaveného o Vánocích.
Vypredané
1,13 € 11,33 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slnko svieti pre všetkých (-90%)


Umenie sprostredkovať naratívnym spôsobom Božie posolstvo sa v dobe technického rozvoja vytráca. A predsa nie je nič úžasnejšie a na detskú dušu pôsobivejšie ako hovorený príbeh, ktorého sa dieťa stalo súčasťou. Autorovi tejto knihy sa podarilo podať biblické príbehy strhujúcim spôsobom rečou detí dnešnej doby. Ak chcete, aby sa Vaše dieťa stalo biblickým hrdinom viery a malo od detstva do srdca vštepené duchovné hodnoty, potom ste siahli po správnej knihe. Táto kniha je spracovaná formou rozprávania z Biblie. Jej obsah je dobre volený. Stará zmluva s dôrazom na 10 Božích prikázaní je veľmi žiadanou tematikou na knižnom trhu. Dobre spracovaná je aj Nová zmluva. Texty sú aj s aplikáciami pre osobný postoj k Božím pravdám.
Vypredané
1,28 € 12,78 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Svätci a anjeli v umení (-90%)


Nádherná kniha-darček veľkého formátu ilustrovaná reprodukciami maliarskych diel od slávnych autorov a zo svetoznámych galérií. Nájdete v nej aj dvojstranu so svätcami uctievanými na Slovensku a kalendár s menami svätcov. Vychádza aj v češtine.
Vypredané
0,70 € 6,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jozef a Kiko (-90%)


Milá ilustrovaná kniha, ktorá sa bude každému páčiť. V úvode don Georg Ganswein, mimoriadny tajomník pápeža píše: Knihou som bol nadšený, je pravdivá a zaujímavá. Životopis pápeža sa líši od iných, pretože ho rozpráva kocúr a nestáva sa často, aby ne jaký kocúr považoval pápeža za svojho priateľa a opísal jeho život... Kniha vychádza prvá na svete, mesiac po talianskom bestsellery, ktorý si získal veľkú popularitu.
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dobrý spasiteľ a iné klasické biblické príbehy (puzzle) (-90%)


Prostredníctvom tejto knižky sa najmenšie deti oboznámia s príbehmi Nového zákona. Výjavy príbehov zobrazené pôvabnými ilustráciami na skladačkách, ktoré deti nielen zabavia, ale aj rozvíjajú ich zručnosti. 5 puzzle po 48 kúskoch.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malej milovanej Princeznej (-90%)


Mojej malej milovanej princeznej - dcére Kráľa. Každé malé dievča sníva o tom, že sa stane princeznou. Pre tú, ktorá verí Bohu, Sväté písmo hlása nádhernú pravdu, že práve ona je vyvolená dcéra Kráľa všetkých kráľov. Že práve ona je skutočná Princezná! Táto kniha je vznešený dar pre život tohto mladého jedinečného dievčaťa. Sú to osobné listy, ktoré napísal sám Kráľ. Každý deň ju jeden list môže inšpirovať, aby žila a žiarila ako princezná, ktorou skutočne aj je.
Vypredané
1,31 € 13,10 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.