! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Náboženská literatúra pre deti strana 29 z 29

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Obrázky s prekvapením: Kde je tvoj poklad? (-90%)


V tejto knižke nájde malý čitateľ viaceré biblické príbehy. Samotná knižka nie je veľká, ale text je prispôsobený detskej mysli a obrázky sú výstižné - rovnako ako písané slovo. Či v kruhu viacerých detí, ale doma v detskej izbe, knižka môže povedať viac než iné, rozsiahlejšie vydania. Oplatí sa, aby ju vyskúšali deti, ale aj dospelí. Táto časť obrázkovej knižky s prekvapeniami sa venuje problematike peňazí a bohatstva. Sú v nej spracované príbehy o ukrytom poklade, o povolaní colníka Matúša a príbehy o bohatom mládencovi a chudobnej vdove, ktoré sa nachádzajú v Matúšovom a Lukášovom evanjeliu. Biblický príbeh, doplnený obrázkami. V obrázkoch sa nachádzajú biele miesta, ktoré sa po vyfarbení mäkkou ceruzkou zmenia na obrázok.
Vypredané
0,11 € 1,10 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mám problém (-90%)


Kniha Mám problém vychádza z autentických problémov mladých ľudí, ktorí hľadajú zmysel svojho života, budujú vzťahy a upevňujú svoju vieru. Otázky a odpovede boli uverejnené počas štyroch rokov v časopise AHA!, ktorý si získal dôveru mladých aj t ýmito cennými radami. Na otázky odpovedajú ako kňazi, tak aj psychologičky, ktorým záleží na správnom a pozitívnom pohľade mladých na život. Problémy sú rozdelené do štyroch častí: rodina, škola, vzťahy on a ona, duchovný život. UKÁŽKA: Ľúbim ho, a le má dievča Mám problém. Zaľúbila som sa do svojho kamaráta, ale má to jeden háčik. On má dievča a je veľmi prelietavý. Moja najlepšia kamarátka s ním chodila, no rozišli sa a o mesiac mal ďalšiu. Ale keď mne sa tak veľmi páči Poraďte, prosím. Luc ia, 15 Milá Lucia, myslím, že keď si dáš dokopy niektoré vety zo svojho listu, sama v nich nájdeš odpoveď, ktorú hľadáš. Ak nie, skús si pridať ešte odpoveď na tieto dôležité otázky: Čo sa mi na ňom páči? Páči sa mi jeho správanie voči iným (voči di evčatám), jeho vlastnosti? Vedela by som mu dôverovať? To, že sa nám páčia iní, je úplne normálne. Niekto na nás zapôsobí vzhľadom, niekto správaním, niekto humorom Pri takýchto ľuďoch sa cítime dobre, snažíme sa s nimi tráviť svoj čas a spoznávať i ch do hĺbky. Vďaka tomu nachádzame nielen priateľov, ale raz možno aj svojho životného partnera, ale vždy je to predovšetkým príležitosť uvedomiť si, čo je pre nás vo vzťahoch dôležité a z čoho máme povedzme strach. Keď je to Tvoj kamarát, všímaj si ho. Zachovaj si chladnú hlavu a vytvor si jasnú predstavu o tom, čo od života a svojho partnera očakávaš.
Vypredané
0,62 € 6,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Adventný veniec (-90%)


Začína sa takto: „Príbeh, ktorý rozpoviem, nie je rozprávkou. Naozaj sa stal. Píše o ňom kniha kníh – Biblia.“ S príbehom o očakávaní a príchode malého Ježiša sa postupne zapaľujú symbolické sviece, ktoré vnášajú do diania svetlo poznania, ale aj obrovskej nádeje. I keď názov je veľavravný, autorkino rozprávanie nie je o trblietaní, adventný veniec nám len pomáha žiť, prežívať adventný čas a dočkať sa... Narodenia nášho Pána.
Vypredané
0,52 € 5,15 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lidé Bible


V této knížce se s dětmi procházíme světem Starého i Nového zákona. Nápadité, poučné a vtipné dílo dvou italských autorek odkrývá spoustu detailů každodenního života ve městě a na vesnici, mezi bohatými a chudými, v palácích, chrámech a na venkově. Najdem
Vypredané
0,52 € 10,34 €

dostupné aj ako:

Poďme všetci do Betléma


24 vianočných príbehov so skladacím papierovým betlehemom Skráťte si čakanie na Vianoce a postavte si vlastný rozprávkový betlehem. Každý decembrový deň sa zoznámte s novým hrdinom a jeho vianočným príbehom. Vydajte sa za dobrodružstvom s tvrdohlavým somárikom Lackom, naplňte si brušká ako maškrtný cukrár Hugo alebo sa naučte prekonať strach a s anjelom Danielom zaspievajte uspávanku malému Ježiškovi... Vytvorte si vlastný trojrozmerný betlehem. Na každej stránke tejto knižky nájdete figúrku a podstavec. Opatrne ich vylúpnite. Figúrku vložte do podstavca pomocou vyznačených zárezov. Stojacu figúrku umiestnite do betlehema, ktorý je tiež súčasťou knihy. Pre deti od 3 rokov Z francúzskeho originálu preložila Karolína Holmanová.
Predpredaj
18,91 € 19,90 €

Svetlo z Betlehema


Na sklade 2Ks
12,26 € 12,90 €

Modlím se s medvídky


Dětské modlitby doplněné bohatými ilustracemi
Vypredané
4,86 € 5,12 €

V knižnej kategórii náboženská literatúra pre deti objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti a ponúkajú im možnosť objavovať náboženské hodnoty, tradície a príbehy.

Kategória náboženskej literatúry pre deti je plná príbehov, ktoré prezentujú rôzne náboženstvá a duchovné hodnoty vhodné pre ich vek. Tieto knihy poskytujú dieťaťu možnosť objaviť základy viery, etiky a morálky prostredníctvom príbehov, ilustrácií a zrozumiteľného textu.

Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi náboženskými témami, ako sú biblické príbehy, modlitby, oslavy sviatkov, duchovné hodnoty, náboženské tradície a mnoho ďalších. Tieto knihy sú vytvorené tak, aby boli prístupné a zaujímavé pre deti, a pomáhajú im lepšie porozumieť a vnímať svet náboženstva.