! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre chlapcov strana 84 z 84

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Mystérium Pasiansu


...Máme možnosť zúčastniť sa dobrodružnej cesty krížom cez Európu, na ktorú sa vyberú otec a syn, aby našli mamu. Ale tento príbeh skrýva ďalšie tajomstvá. Ako všetky spolu súvisia? Kto je vlastne záhadný trpaslík z benzínovej pumpy? Aké tajomstvo s trážia počas mnohých rokov pekári z dedinky Dorf v Alpách? A prečo sa Hans Thomas musí najskôr vrátiť až celkom naspäť k stroskotaniu jednej lode v roku 1790 - a až potom pochopí, prečo vlastne jeho mama utiekla do Atén?... Jostein Gaarder neuverite ľným spôsobom spája v tomto príbehu fantáziu so skutočnosťou, rozprávku s dejinami jedného rodu. Veľmi ľudsky a s citom nám približuje vzťah medzi otcom a synom a ich boj o identitu a spolupatričnosť. Práve vďaka tejto knihe zažiaril J. Gaarder ako s pisovateľská hviezda v Nórsku. V roku 1990 mu za ňu bola udelená cena Ministerstva kultúry Nórskeho kráľovstva a cena Zväzu nórskych literárnych kritikov za najlepšiu knihu pre deti a mládež. Nasledovali ďalšie ocenenia aj za hranicami. S pol milióno m predaných výtlačkov sa krátko po svojom vydaní v roku 1995 ocitlo Mystérium pasiansu v Nemecku na druhom mieste rebríčka bestsellerov časopisu Der Spiegel. Na Slovensku v r. 1996 bola kniha Mystérium pasiansu ocenená BIBIANOU za najlepšiu detskú kn ihu leta.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Gondola duchov


V zastrčenom starožitníctve kamaráti objavia ukradnuté vzácne sošky a v tomto momente sa začína dobrodružstvo plné nástrah, pričom najnebezpečnejšou z nich je tajomná Gondola duchov... Ukážka:Priatelia sa nezhovárali. Každý cítil napätie, ktoré sa ich zmocnilo. Tlačilo ich ako olovo a rozochvievalo im vnútro. Verena spomalila, pozorne sa pozrela naľavo i napravo a zabočila za roh. Ocitli sa v ďalšej ulici, tentokrát s kanálom uprostred. Verena nečakane zastala, takže Ela do nej skoro narazila . - Sme tu. Začuli tichý šum. Ako na povel obrátili hlavy doľava. V hmle sa mihol tmavý tieň. Zdalo sa, že sa ani nedotýka vodnej hladiny. Gondola! Približovala sa. Randy podišiel až k okraju kanála, uprene hľadel na gondolu a krútil hlavou. - To je ona, - zašepkal. - Dočerta, to je ona! Čierna gondola, ktorú som videl dnes ráno. - Nemýliš sa? - Som si istý! Na pravej strane sa jej niečo leskne. To som už predsa videl. Rozrušene prikývol. - Môžete mi veriť. Je to Gondola duchov.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Černoch z lode Narcissus - Tajfún


Spisovateľ na vlastnej koži spoznal nebezpečný a ťažký život na mori. Azda práve preto poviedka Tajfún, v ktorej opísal skutočného námorného kapitána MacWhira, patrí k najlepším námorným príbehom všetkých čias. V centre pozornosti poviedok sú medziľu dské vzťahy, ktoré sa vyhrocujú dlhodobým pobytom izolovaného kolektívu na lodi...
Vypredané
12,73 € 13,40 €

V kategórii knihy pre chlapcov nájdete široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a túžby chlapcov všetkých vekových skupín.

Kategória pre chlapcov je naplnená vzrušujúcimi príbehmi, dobrodružstvami a inšpiráciou, ktoré oslovujú ich zvedavosť, vášeň a túžbu objavovať nové svety. Od kníh o superhrdinoch a akčných dobrodružstiev, po príbehy o športových úspechoch, vedeckých objavoch a osobnom raste, ponúkame knihy, ktoré zaujmú každého chlapca.

Sú tu príbehy o hrdinoch, športových legendách, prírode, vesmíre a mnohých ďalších fascinujúcich témach. Knižná kategória pre chlapcov ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelávanie a rozvoj. Sme presvedčení, že čítanie môže byť skvelým spôsobom, ako podporovať fantáziu, tvorivosť a sebadôveru chlapcov.