! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Pre chlapcov strana 84 z 84

Třemi díly světa V.


Vypredané
11,63 € 12,24 €

Fľakove bláznivé ponaučenia


Nová kniha je voľným pokračovaním bláznivých dobrodružstiev žiaka Jožka Fľaka, tentoraz aj so zábavným ponaučením z veselých prázdninových príhod. Dôležitou prílohou druhého dielu sú farebné nálepky a "imidžový mesačník pre (zá)školákov" FĽAK.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Černoch z lode Narcissus - Tajfún


Spisovateľ na vlastnej koži spoznal nebezpečný a ťažký život na mori. Azda práve preto poviedka Tajfún, v ktorej opísal skutočného námorného kapitána MacWhira, patrí k najlepším námorným príbehom všetkých čias. V centre pozornosti poviedok sú medziľu dské vzťahy, ktoré sa vyhrocujú dlhodobým pobytom izolovaného kolektívu na lodi...
Vypredané
12,73 € 13,40 €

V kategórii knihy pre chlapcov nájdete široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a túžby chlapcov všetkých vekových skupín.

Kategória pre chlapcov je naplnená vzrušujúcimi príbehmi, dobrodružstvami a inšpiráciou, ktoré oslovujú ich zvedavosť, vášeň a túžbu objavovať nové svety. Od kníh o superhrdinoch a akčných dobrodružstiev, po príbehy o športových úspechoch, vedeckých objavoch a osobnom raste, ponúkame knihy, ktoré zaujmú každého chlapca.

Sú tu príbehy o hrdinoch, športových legendách, prírode, vesmíre a mnohých ďalších fascinujúcich témach. Knižná kategória pre chlapcov ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelávanie a rozvoj. Sme presvedčení, že čítanie môže byť skvelým spôsobom, ako podporovať fantáziu, tvorivosť a sebadôveru chlapcov.