! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre chlapcov strana 84 z 84

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Třemi díly světa V.


Vypredané
11,63 € 12,24 €

Fľakove bláznivé ponaučenia


Nová kniha je voľným pokračovaním bláznivých dobrodružstiev žiaka Jožka Fľaka, tentoraz aj so zábavným ponaučením z veselých prázdninových príhod. Dôležitou prílohou druhého dielu sú farebné nálepky a "imidžový mesačník pre (zá)školákov" FĽAK.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Mystérium Pasiansu


...Máme možnosť zúčastniť sa dobrodružnej cesty krížom cez Európu, na ktorú sa vyberú otec a syn, aby našli mamu. Ale tento príbeh skrýva ďalšie tajomstvá. Ako všetky spolu súvisia? Kto je vlastne záhadný trpaslík z benzínovej pumpy? Aké tajomstvo s trážia počas mnohých rokov pekári z dedinky Dorf v Alpách? A prečo sa Hans Thomas musí najskôr vrátiť až celkom naspäť k stroskotaniu jednej lode v roku 1790 - a až potom pochopí, prečo vlastne jeho mama utiekla do Atén?... Jostein Gaarder neuverite ľným spôsobom spája v tomto príbehu fantáziu so skutočnosťou, rozprávku s dejinami jedného rodu. Veľmi ľudsky a s citom nám približuje vzťah medzi otcom a synom a ich boj o identitu a spolupatričnosť. Práve vďaka tejto knihe zažiaril J. Gaarder ako s pisovateľská hviezda v Nórsku. V roku 1990 mu za ňu bola udelená cena Ministerstva kultúry Nórskeho kráľovstva a cena Zväzu nórskych literárnych kritikov za najlepšiu knihu pre deti a mládež. Nasledovali ďalšie ocenenia aj za hranicami. S pol milióno m predaných výtlačkov sa krátko po svojom vydaní v roku 1995 ocitlo Mystérium pasiansu v Nemecku na druhom mieste rebríčka bestsellerov časopisu Der Spiegel. Na Slovensku v r. 1996 bola kniha Mystérium pasiansu ocenená BIBIANOU za najlepšiu detskú kn ihu leta.
Vypredané
3,47 € 3,65 €

Gondola duchov


V zastrčenom starožitníctve kamaráti objavia ukradnuté vzácne sošky a v tomto momente sa začína dobrodružstvo plné nástrah, pričom najnebezpečnejšou z nich je tajomná Gondola duchov... Ukážka:Priatelia sa nezhovárali. Každý cítil napätie, ktoré sa ich zmocnilo. Tlačilo ich ako olovo a rozochvievalo im vnútro. Verena spomalila, pozorne sa pozrela naľavo i napravo a zabočila za roh. Ocitli sa v ďalšej ulici, tentokrát s kanálom uprostred. Verena nečakane zastala, takže Ela do nej skoro narazila . - Sme tu. Začuli tichý šum. Ako na povel obrátili hlavy doľava. V hmle sa mihol tmavý tieň. Zdalo sa, že sa ani nedotýka vodnej hladiny. Gondola! Približovala sa. Randy podišiel až k okraju kanála, uprene hľadel na gondolu a krútil hlavou. - To je ona, - zašepkal. - Dočerta, to je ona! Čierna gondola, ktorú som videl dnes ráno. - Nemýliš sa? - Som si istý! Na pravej strane sa jej niečo leskne. To som už predsa videl. Rozrušene prikývol. - Môžete mi veriť. Je to Gondola duchov.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Černoch z lode Narcissus - Tajfún


Spisovateľ na vlastnej koži spoznal nebezpečný a ťažký život na mori. Azda práve preto poviedka Tajfún, v ktorej opísal skutočného námorného kapitána MacWhira, patrí k najlepším námorným príbehom všetkých čias. V centre pozornosti poviedok sú medziľu dské vzťahy, ktoré sa vyhrocujú dlhodobým pobytom izolovaného kolektívu na lodi...
Vypredané
12,73 € 13,40 €

V kategórii knihy pre chlapcov nájdete široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a túžby chlapcov všetkých vekových skupín.

Kategória pre chlapcov je naplnená vzrušujúcimi príbehmi, dobrodružstvami a inšpiráciou, ktoré oslovujú ich zvedavosť, vášeň a túžbu objavovať nové svety. Od kníh o superhrdinoch a akčných dobrodružstiev, po príbehy o športových úspechoch, vedeckých objavoch a osobnom raste, ponúkame knihy, ktoré zaujmú každého chlapca.

Sú tu príbehy o hrdinoch, športových legendách, prírode, vesmíre a mnohých ďalších fascinujúcich témach. Knižná kategória pre chlapcov ponúka nielen zábavu, ale aj vzdelávanie a rozvoj. Sme presvedčení, že čítanie môže byť skvelým spôsobom, ako podporovať fantáziu, tvorivosť a sebadôveru chlapcov.