Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 3 z 500

Nezbedné bylinky


Milá kniha básničiek pre deti o bylinkách, ktoré rastú všade okolo nás. V harmonicky vystavaných rýmovaných veršoch autor deťom ponúka zábavu a príbehy konkrétnej rastlinky, ale aj jej charakter a účinky na ľudí. Čitatelia sa z nich oboznámia aj s miestami, kde sa daná rastlinka vyskytuje, ako sa správa i na čo sa (ne)používa. Kniha je doplnená jemnými zábavnými ilustráciami Juraja Bociana sprevádzajúcimi každú báseň, ktoré učia, ako rastlinka vyzerá.
U dodávateľa
15,01 € 15,80 €

Kreslené vtipy pro děti 4


Ilustrovaná kniha plná vtipů udělá radost všem. Věděli jste, že během smíchu se mozku dostává až pětkrát více kyslíku než při obvyklém dýchání a dochází při něm k dokonalé synchronizaci mozkových hemisfér? Doporučujeme tedy číst tuto knihu i o přestávkách ve škole. O hodinách vám to pak bude víc myslet.
U dodávateľa
7,59 € 7,99 €

Vyškrabovací kartičky: Mozaika


V této kouzelné knížečce najdete vše potřebné k výrobě úžasných vyškrabovacích obrázků: 10 barevných kartiček, 16 stránek nápadů a návodů, 1 praktické škrabátko a 1 šikovnou kapsu na hotové obrázky. Ze svých originálních výrobků pak můžeš snadno vytvořit květinová zapichovátka či girlandy, krásné obrázky, rozmanité cedulky či narozeninová přání pro svoje kamarády a rodinu!
U dodávateľa
9,49 € 9,99 €

Hungarikumok színező 6-10 éveseknek


Ismerkedj meg a hungarikumokkal ennek a csodálatos színezőnek a segítségével! Töltsd meg színekkel az ősi népi motívumokat, hangszereket, a különleges épületeket, vagy éppen a közismert magyar ételeket, keltsd életre a hazánkhoz kapcsolódó állatokat és növényeket! Légy te is részese a magyarság csúcsteljesítményének!
U dodávateľa
3,48 € 3,66 €

Bálnák és delfinek - Mi Micsoda Olvasó - Matricás szövegfejtő


Fini, a delfin kedvenc témájáról, a bálnákról és delfinekről mesél. A feladványokkal ellenőrizheted, hogy olvasás közben mindent jól értettél-e. Fejtsd meg a csalafinta rejtvényeket, és keresd meg a matricák helyét! Egyszerű szövegek kezdő olvasóknak. A fejtörők segítik a szövegértést. Gyakorlás közben javul az olvasási készség. Olvasói célcsoport: 1-3. osztály A Mi MICSODA Olvasó Bálnák és delfinek kötetét kiegészítő vagy önállóan is használható foglalkoztató. Fini, a delfin vezeti az olvasókat. Az oldalpárba rendezett, rövid ismeretterjesztő szövegeket változatos rejtvények és a szövegértést segítő feladatok követik. Kik a delfinek rokonai? Hogyan vadásznak és tájékozódnak a cetek? Milyen ízeket éreznek, és mit hallanak? Miért vannak veszélyben?
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Futballsztárok


A labdarúgó Európa-bajnokság az európai sportélet egyik fénypontja. 2024-ben újra visszatér a nyári fociláz a kontinensre, ezúttal Németország lesz a legnépszerűbb sport otthona egy hónapra. Ebből a füzetből megtudhatjátok, kik azok a nagyszerű játékosok akik főszerepet játszhatnak az idei Eb-n! Érdemes lesz rajtuk tartani a szemünket!
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Mindenem a foci! - Játékos fogalkoztató


Hamarosan itt az Európa-bajnokság, és mindenki focilázban ég. Ebben a matricákat is tartalmazó játékos füzetben rengeteg EB-vel kapcsolatos feladat és érdekes kvíz vár. Rajzold meg és színezd ki kedvenced mezét, oldd meg a szórakoztató feladatokat és kísérd figyelemmel a bajnokság mérkőzéseit, melyek eredményét a könyv végén lévő tabellán is feljegyezhetsz.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Moje první/Moje prvé Aktivity, 2. vydanie


Kniha je určena pro děti předškolního věku. Rozvíjí jejich schopnosti a dovednosti a je skvělou přípravou do školy. Pomocí zábavných aktivit si děti procvičují barvy, tvary, logické myšlení a jemnou motoriku.
U dodávateľa
4,74 € 4,99 €

Kedvenc focis kifestőm


Itt az EB, ezért idén nyáron minden a fociról szól! Ezzel az izgalmas focijelenetekkel teli kifestővel gyermekünk a pályán érezheti magát. A legnagyobb sztárokról ráadásként egy-egy csipet érdekességet is elárulunk a füzetben.
U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

Kedves állatok - Mágikus kifestő


Különleges kifestők amelyek tartalmazzák az ecsetet. Amint víz éri a kifestőket a színek elővarázsolódnak.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

A tenger titkai - Mágikus kifestő


Különleges kifestők amelyek tartalmazzák az ecsetet. Amint víz éri a kifestőket a színek elővarázsolódnak.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Unikornisok - Mágikus kifestő


Különleges kifestők amelyek tartalmazzák az ecsetet. Amint víz éri a kifestőket a színek elővarázsolódnak.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Első sakk-könyvem


Köszöntünk a sakk varázslatos világában! A sakk a földkerekség legnépszerűbb társasjátéka. Évszázadok óta játsszák változatlan szabályok mellett, milliók ülnek le a tábla mellé minden egyes nap, hogy összemérjék tudásukat. Könyvünk segítségével megismerheted a játék alapjait, és megtanulhatsz olyan trükköket, amelyekkel győzelemre vezetheted bábuidat. A középkorban sakktudás nélkül senkit sem avattak lovaggá. Ha figyelemmel olvasod ezt a könyvet, te magad is a 64 mező bátor lovagjává válhatsz!
U dodávateľa
9,37 € 9,86 €

Nekem is van szobanövényem


Úgy érzed magad közöttük, mintha a természetben lennél. Megnyugtat és feltölt a közelségük. A gondozásuk életre szóló hobbiddá válhat. Ebből a könyvből mindent megtudhatsz a legismertebb szobanövényekről és arról, melyik évszakban mi a teendő velük. Megtanulod felismerni és ápolni őket, orvosolni a problémáikat, ha kinőtték a virágcserepet, vagy kártevők jelentek meg a leveleiken. Válaszd ki a hozzád illő zöld cimborákat, és nevelj saját növényeket a lakásban!
U dodávateľa
12,05 € 12,68 €

Vystřihovánky - Pražské památky


Papírové modely významných pražských staveb patřily vedle českých hradů po léta k oblíbeným papírovým vystřihovánkám z nakladatelství Albatros. Teď vycházejí znovu v jediné publikaci – s jednoduchým návodem ke stavbě a schematickými návodnými kresbami, které pomohou začátečníkům se stavbou. Přílohou titulu 1. část jedinečného Katalogu vystřihovánek SNDK - Albatros!
U dodávateľa
13,29 € 13,99 €

LEGO® DREAMZzz™ Cooper v akci!


Sestav si minifigurku Coopera i ministavebnici šklebouna a pomoz lovcům snů ochránit snový svět před ďábelskými nočními můrami! Naskoč do akce, projdi bludišti, vyřeš hlavolamy a začti se do zábavného komiksu i příběhu, Tohle dobrodružství bude stát za to!
U dodávateľa
7,59 € 7,99 €

LEGO® NINJAGO® Císařský bojovník


Po Sloučení se stali Lovci draků jedněmi z největších nepřátel nindžů, Poznej jednoho takového lovce skrze zábavné rébusy, napínavý příběh a supervtipný komiks, Zjisti, jak lovci žijí ve svém domově – Císařství – a kdo mu doopravdy vládne, Život po Sloučení zkrátka není nuda: hlavně když Lovec draků č, 29 neustále kuje pikle a plánuje, jak by mohl unést kamaráda nindžů, malého dráčka Riyu!
U dodávateľa
7,59 € 7,99 €

LEGO® Harry Potter™ Souboj s mozkomory


Vyřeš hádanky, projdi bludišti a zabav se nejrůznějšími aktivitami v této knížce nabité napětím, Sestav minifigurku profesora Lupina i ministavebnici mozkomora a přidej se k bradavickým studentům v hodinách obrany proti černé magii, kde se učí bojovat proti mozkomorům, Popadni svou hůlku a i ty se postav tomuto temnému stvoření!
U dodávateľa
7,59 € 7,99 €

Vörösbegyek, cinkék és más madarak


Ebben a természetbúvár matricás albumban tömérdek érdekességet találsz a madarakról és élőhelyükről. A 120 matrica segítségével kiegészítheted a színes képeket, például kacsákat úsztathatsz a tavon, telerakhatod az eget fecskékkel, vagy épp benépesítheted a madárodút fiókákkal. A könyvben a képeket te teheted teljessé a matricák segítségével. A könyv végén található GYŰJTEMÉNYBE pedig beírhatod, mikor és hol láttad az itt szereplő állatokat.
U dodávateľa
8,03 € 8,45 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.