Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najnovšie - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 494 z 500

Ismerkedés a számokkal I.


Meg tudod találni, melyik sorban vannak páros számú virágok? Mely számokat fröcskölték össze a rendetlen macik festékkel? Te leszel az első a "Számok 30-ig" versenypályán? A kiadvány az alapvető matematikai fogalmakra épül, és élénk, színes példákat, valamint egyszerű játékokat használ. A könyvben szereplő gyakorlatok világossá teszik a tanulnivalót, és hasznos ötletekkel szolgálnak, hogy a kevésbé érdeklődő és a tehetséges ifjú matematikusok is örömet találjanak a számokban, és ne zárkózzanak el előlük. A sorozat kötetei: Összeadás, Osztás, Összeadás és kivonás I-II., Ismerkedés a számokkal I-II., Szorzás, Kivonás.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Fele királyságom


Péter nagymamája megbetegszik. Nem kísérheti unokáját a játszótérre, nem főzhet neki, még az esti mesélés is nehezére esik. A második osztályos Péter elhatározza: most ő fog mesélni a nagymamának. Miről? Arról, hogy mi történt aznap az iskolában, meg a buborékba költözött tündérkirályról, a beszélő piros ceruzáról, a csodalámpáról és még sok más érdekes eseményről, ami félig-meddig csak Péter képzeletében esett meg.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Dörmögőék kalandjai


Gyárfás Endre bájos és humoros verses meséjét olvasva megismerkedhetünk Dörmögőék három kölykének - Bercinek, Marcinak és Borinak - kalandos, mulatságos életével. A játékos, néha csintalan kölykök különféle bonyodalmakba keverednek - kertészkedés, homokvár építés, farsangolás és sok más tevékenység közben -, de talpraesettségük és meleg szívük révén minden csávából kimásznak, és kalandjaikból tapasztalatokkal gazdagodva kerülnek ki. A kötetet Buzay István tüneményes rajzai teszik még színesebbé, szórakoztatóbbá.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Kicsik képeskönyve: Szavak


A kis színes könyv 1-2 éves gyermekek szármára készült, hogy megismertesse velük a környezetükben előforduló tárgyakat, és játékos módon megtanítsa nekik az új szavakat.
Vypredané
2,21 € 2,33 €

Hányan vannak a képen?


A matekot nem lehet elég korán kezdeni. Ezzel a játékos könyvvel a gyerekek könnyen elsajátíthatják a számolás művészetét, s eközben az állatokat ábrázoló puzzle-k kirakásával egyéb készségeiket is fejleszthetik. Ha pedig már megy a számolás, jöhet az olvasás...
Vypredané
3,16 € 3,33 €

Mi micsoda Tudod-e a választ? Űrkutatás


Kérdezz-felelek típusú ismeretterjesztő zsebkönyv az űrkutatás világából. Egyszerre tanítanak és szórakoztatnak a Mi micsoda sorozatban megjelenő, jól forgatható 180 kérdést és választ tartalmazó, kis könyvecskék. Bárhol, bármikor elővehetjük ezeket, kicsik, praktikusak és unaloműzők!
Vypredané
3,54 € 3,73 €

Sétálni megy a csiga


A természet - az erdők, a mezők, az állatok - ismeretére, de mindenekelőtt szeretetére nevel a szerzőpáros harminchárom rövid (mindössze egy oldalas) mesét tartalmazó kötete. A történetekben a fantázia helyett inkább a hétköznapok eseményei, a körülöttünk élő és nap mint nap látható élőlények játszanak főszerepet: a szarka, a szitakötő, a süni, a katicabogár, a fecskék, a mókus, a kakukk, a méhecskék, a gyíkok és társaik. A szöveget fekete-fehér, kiszínezésre csábító rajzok kísérik.
Vypredané
2,80 € 2,95 €

Tükörnapló


Carlotta és Caterina. Mindkét lány tizenkét éves, olasz és naplót ír. Carlotta zűrös családjáról, a hegyekben töltött vakációról, s barátnőjével váltott SMS-eiről. Caterina a sorsát megváltoztató hajóútról, a New York-i kikötőről, s az emigránsok keserű életéről. Caterina és Carlotta. Száz év választja el őket egymástól, s mégis sok közös van bennük, ha soraikat egymás mellett olvassuk. Mintha beszélgetnének. Carlotta megtalálja Caterina naplóját, amelyből megtanulja értékelni az élet legapróbb örömeit, Caterina naplója pedig Carlotta segítségével jut végre unokája kezébe. Carlotta és Caterina tükörképei egymásnak, gyermeksorsok egy évszázad tükrében.
Vypredané
5,81 € 6,12 €

Ragadozók - 100 állomás, 100 kaland


Milyen fegyvereket, trükköket alkalmaznak a ragadozók? Ki és mikor veti be a halálforgást, mikor tetteti halottnak magát a kojot? Melyik az a ragadozó, amelyik nem csak akkor öl, ha éhes? Minek köszönheti a gepárd az állatvilág sprinterbajnoka címet? Miért támad emberre a rettegett fehér cápa? Mit nevezünk mimikrinek? Hogyan hat a Magyarországon is őshonos keresztes vipera mérge? Mi az oka a sáskajárásoknak? Miért nem mérgezőek a terráriumban tartott nyílméregbékák? Kíváncsi vagy a válaszokra, akkor utazzunk együtt a Ragadozók izgalmas világában! 100 állomáson 100 kalandban lehet részed! S miközben bepillantást nyersz e különleges állatok életébe, a kvíz kérdésekkel tesztelheted tudásodat és kézügyességed is próbára teheted, ha megvalósítod a feladatokat.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Kalózok


Színes, játékos mesekönyv, kinyitogatható ablakokkal kisgyermekek részére.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Vuk és a simabőrűek


Vuk, a Simabőrű méltó ellenfele nem kevés gondot okoz az immáron fővadőrré előléptetett Borsosnak, aki azonban zseniális csapdát állít a ravasz rókának. És a leleményes szerkezet működésbe lép...
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Erdélyi népmesék I.


"Az Erdélyi népmesék című könyvsorozat nyitókötetét tartja kezében a Tisztelt Olvasó... A bihari kincsestár Nagyszalonta szülöttje, a nagyváradi költő, mesegyűjtő Fábián Imre jelentős folklórkutatói munkásságának kiemelkedő része. Az erdélyi olvasók ismerik, szeretik ezeket a meséket - reméljük, más magyarlakta vidékeken is belopják magukat az olvasók szívébe. A könyvsorozat célja, hogy Erdély különböző tájegységeinek (Szilágyság, Bánság, Mezőség, Székelyföld és más vidékek) sajátos mesevilágát közkinccsé tegye." (Dr. Balázs Tibor)
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Mondjuk együtt a vakonddal!


Színes képekkel és leírásokkal megjelent foglalkoztatókönyv kicsiknek.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Boszorkányok


Színes, játékos mesekönyv, kinyitogatható ablakokkal kisgyermekek részére.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Lovagok


Színes, játékos mesekönyv, kinyitogatható ablakokkal kisgyermekek részére.
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Testi érettség, motoros képességek


A kötetben szereplő főbb témakörök: - A megismerés és a fejlesztés elméleti megközelítései - Az óvodáskorú gyermek motoros képességének megismerése - A fejlettségi szint megismerése - A testi érettség, motoros képességek területén
Vypredané
3,94 € 4,15 €

Érzelmi - akarati képességek


A kötetben szereplő főbb témakörök: - A megismerés és a fejlesztés elméleti megközelítései - Az óvodáskorú gyermek érzelmi-akarati képességének megismerése - A fejlettségi szint megismerése - Az érzelmi-akarati képességek területén
Vypredané
3,94 € 4,15 €

A mi kis Tomink


Tomi örökmozgó kisbaba, aki mindig tudja, mit akar. Ha apu és anyu éppen nem figyel, ő máris kitalál valami meglepőt. Tomi legkedvesebb játéka Kígyó Kornél, de sok izgalmas holmi akad a konyhaszekrényben is! A TOMI könyvek a kisbabák hétköznapi életé t mutatják be, azokat a látszólag jelentéktelen mozzanatokat, amelyek számukra igazi események. A barátságos, színes illusztrációk vonzóak a gyermekek számára, kiváló alkalmat nyújtanak a szülőknek a kedvenc témák megbeszélésére, a gyermekeknek pedig segítenek a környező világ megismerésében, a szép, egyre árnyaltabb beszéd elsajátításában. Kiadónk ezúttal a legfiatalabb, 0-3 éves olvasótáborra és a friss szülőkre, nagyszülőkre gondolt, nekik ajánljuk a TOMI sorozatot. A sorozat írója és egybe n illusztrátora, Kristiina Louhi, sok finn kisbaba kedvenc szerzője.
Vypredané
5,07 € 5,34 €

Szia Tomi!


Tomi az anyukájával érdekes kirándulásra indul a piacra. Mikor hazaérnek, Tomi nem érzi jól magát, eldugult az orra és aludni sem tud. Otthon kell töltenie egy napot, aztán még egyet, mire újra jobban lesz. A TOMI könyvek a kisbabák hétköznapi életét mutatják be, azokat a látszólag jelentéktelen mozzanatokat, amelyek számukra igazi események. Mindannyian tudjuk, hogy a picik sokszor a legérdekesebb játéknál jobban kedvelik, mondjuk apu cipőjét, vagy az edényeket a konyhaszekrényből. Tudjuk, hogy utálják, amikor rájuk húzzák a rengeteg ruhát. És minden kisgyermeknek van egy kedvenc Kígyó Kornélja, ami nagyon fontos, és mindig kéznél kell lennie. A barátságos, színes illusztrációk vonzóak a gyermekek számára, kiváló alkalmat nyújtanak a szü lőknek a kedvenc témák megbeszélésére, a gyermekeknek pedig segítenek a környező világ megismerésében, a szép, egyre árnyaltabb beszéd elsajátításában.
Vypredané
5,07 € 5,34 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.