Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 498 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Állatkerti állatok


Kipp-kopp, ki van ott? A vízben élek, de nem vagyok hal! Viszont imádok halat enni, és száz fogam van! Szeretek játékosan ugrándozni. Kitaláltad, ki vagyok? Lapozd fel gyorsan ezt a csodálatos matricás könyvet, amely tele van képekkel és az állatok titkaival! Biztosan engem is megtalálsz benne!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Állatkölykök


Kipp-kopp, ki van ott? Amikor megszülettem, csak néhány centiméter voltam. Felnőttkoromra akár a 2 méteres hosszt is elérhetem. Imádok birkózni, és hatalmasakat ugrom. Kitaláltad, ki vagyok? Lapozd fel gyorsan ezt a csodálatos matricás könyvet, amely tele van képekkel és az állatok titkaival! Biztosan engem is megtalálsz benne!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Cerkamóka ragasztás színezés 4 - 5 éveseknek


A Cerkamóka játékos készségfejlesztő munkafüzetben a 4-5 éveseknek szóló egyszerű logikai feladványok, mókás labirintusok, megfigyelést fejlesztő játékok és sok-sok más játék található a rajzolás és színezés mellett. Az 50 matrica beragasztása pedig méltó megkoronázása a szórakoztató feladatoknak.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Segítő kezek


Hamupipőkének sok a dolga az esküvője előtt. Szerencsére a barátai a segítségére sietnek. Kukucskálj be a színes könyv ablakán, hogy te is tanúja lehess, hogyan teszik Hamupipőke nagy napját emlékezetessé a barátai!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

A nagy esküvő


Szeretettel meghívunk egy királyi esküvőre! Nagy az izgalom a birodalomban, hiszen Csipkerózsika és Fülöp herceg egybekel. Kukucskálj be a kis ablakon, hogy te is tanúja lehess a varázslatos előkészületeknek!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Számszínező (kék)


Ez a kifestőkönyv 128 nagyszerű meglepetést tartogat minden olyan 5 éven felüli gyermeknek, aki szeret színezni. Ha a számok alapján megadott színeket használva kiszínezik a gyerekek az egyes mezőket, kedves képeket fedezhetnek fel: egy villámgyors motorkerékpárt, egy lógó fülű kiskutyát, egy gyönyörű vitorlás hajót és még sok-sok mást. Kifestőkönyv sok-sok meglepetéssel.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Pontösszekötők


A 6 éven felüli gyermekek 128 oldalon keresztül, pontok összekötésével alkothatnak szebbnél szebb képeket: hatalmas dinoszauruszokat, szép hercegkisasszonyokat, versenyautókat és még sok-sok mást. Ha kedvük van hozzá, a képeket ezután ki is színezhetik. Játékos számtanulás 100-ig.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

A legszebb lovak és pónik - kifestő


Pattanj fel kedvenc lovad vagy pónid hátára, és fedezzétek fel a természet szépségeit! A friss levegőn sétálva gyönyörködjetek együtt az erdő virágaiban és állataiban, és látogassatok el egy lovasversenyre! A rajzokat a füzet elején és végén található matricákkal egészítheted ki. Jó szórakozást!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Veszélyeztetett állatok


Kipp-kopp, ki van ott? Hegyes, szőrbojtos fülem van. Éjszaka vadászom, nappal pedig alszom. Imádok a fák ágain lustálkodni. Kitaláltad, ki vagyok? Lapozd fel gyorsan ezt a csodálatos matricás könyvet, amely tele van képekkel és az állatok titkaival! Biztosan engem is megtalálsz benne!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Hobbiállatok


Kipp-kopp, ki van ott? Be tudom húzni a karmaimat, és imádok dorombolni. A farkam segítségével egyensúlyozom és mindig talpra esek. Kitaláltad, ki vagyok? Lapozd fel gyorsan ezt a csodálatos matricás könyvet, amely tele van képekkel és az állatok titkaival! Biztosan engem is megtalálsz benne!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Tanuljunk összeadni


Egy meg egy az kettő. Ezt minden gyerek tudja. Na de mennyi kettő meg hat, öt meg három? Ha bizonytalan vagy a válaszban, ez a füzet játékos feladatok segítségével bevezet a számok rejtelmes világába. Egy, két, há... indulhatunk?
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Tanuld meg Cincogival a számokat


E könyvecskéből a legkisebb gyerekek ismerkedhetnek meg a számok világával, színes, vidám ábrák segítségével. A könyv lapjai speciális műanyag réteggel készültek, így kevésbé sérülnek. Cincogi segítségével a gyerekek az állatokkal, a betűkkel és a játékokkal ismerkedhetnek még meg.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Cerkamóka ragasztás színezés 2 - 3 éveseknek


A Cerkamóka játékos készségfejlesztő munkafüzetben a 2-3 éveseknek szóló egyszerű logikai feladványok, mókás labirintusok, megfigyelést fejlesztő játékok és sok-sok más játék található a rajzolás és színezés mellett. Az 50 matrica beragasztása pedig méltó megkoronázása a szórakoztató feladatoknak.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Cerkamóka ragasztás színezés 3 - 4 éveseknek


A Cerkamóka játékos készségfejlesztő munkafüzetben a 3-4 éveseknek szóló egyszerű logikai feladványok, mókás labirintusok, megfigyelést fejlesztő játékok és sok-sok más játék található a rajzolás és színezés mellett. Az 50 matrica beragasztása pedig méltó megkoronázása a szórakoztató feladatoknak.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Matricás mesék: A legfinomabb meglepetés


A Télapó bezárkózott a műhelyébe. A gyerekeknek készít meglepetést, vagy a manóinak ajándékot? A matricákat a helyükre ragasztva fény derül a titokra, ráadásul még egy ínycsiklandó finomság receptjét is megtanulhatod. A 3 éves kortól használható füzet fejleszti a gyermek megfigyelőkészségét, kézügyességét, memóriáját, nyelvi készségét.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Számszínező (piros)


Ez a kifestőkönyv 128 nagyszerű meglepetést tartogat minden olyan 5 éven felüli gyermeknek, aki szeret színezni. Ha a számok alapján megadott színeket használva kiszínezik a gyerekek az egyes mezőket, kedves képeket fedezhetnek fel: egy aranyos kismacskát, egy lovagló kislányt, egy virágos mezőt és még sok-sok mást. Kifestőkönyv sok-sok meglepetéssel.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Kis művészek: Futball


A kifestőben található képek csak arra várnak, hogy kiszínezd őket. A színezéshez használhatsz színes ceruzát, vízfestéket, filctollat vagy zsírkrétát. Garantáltan jó móka lesz, meglásd!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Játékos feladatok óvodásoknak (narancssárga)


Ebben a meglepetésekkel teli könyvecskében szórakoztató feladatokat és kedves rajzokat találsz. Segítségükkel játszva tanulhatsz. Itt az ideje, hogy elővedd a legszebb színes ceruzáidat. Számolj, színezz, gyakorolj, légy te a legügyesebb óvodás!
Vypredané
2,92 € 3,07 €

Thomas a gőzmozdony: Mozgalmas napok


Köszöntünk a síneken! Tarts a sodori Hasznos Társasággal, vegyél részt kalandjaikban a rejtvények és vidám fejtörők megoldása során. Színezz, keresd meg a különbségeket, találj ki az útvesztőkből és leld meg a szavakat a szóhálókban.
Vypredané
2,92 € 3,07 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.