! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 5 /5

Bublina 14


ĽUDSKÉ TELO Štrnásta Bublina je venovaná téme, ktorá sa týka nás, vás, všetkých – je o ľudskom tele. Tento fascinujúci mechanizmus preskúmate napríklad v článku o imunite či vo vedeckom okienku venovanom starnutiu. Na presvetľovacej strane sa dozviete o parazitoch žijúcich v našich organizmoch. S deťmi sa môžete naučiť niečo o bezpečných a nebezpečných dotykoch, ako nájsť a stanoviť ich hranicu. Pútavo vám priblížime históriu anatómie i zásad hygieny. Článok o podobnostiach a inakostiach poukáže na rôznorodosť ľudí a citlivo upozorní na správanie voči znevýhodneným jedincom s rôznymi postihnutiam. Spoznáte aj tajomstvo ošemetných prejavov tela – grgov a prdov či smradľavých nôh. Nechýbajú ani obľúbené rubriky: Oliho banda sa presvedčí, že ostať sám sebou nie je hanba , Rudo a Gusto sa opäť naučia niečo o umení, tentokrát spoznajú kubizmus. Ďalšie iné zaujímavé články, inšpiratívne aktivity a strany plné krásnych ilustrácií nájdete v Bubline číslo 14!
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Bublina 2


Bublina je pestrý časopis, v ktorom si každé dieťa nájde to svoje. Môže si v ňom čítať, podľa návodov robiť pokusy, zabávať sa, kresliť, vystrihovať alebo sa len nechať inšpirovať. Je plný rubrík ako napríklad veda, hudba, šport, história hračiek, folklór, cestopis či ekológia. Okrem toho nechýba klasický príbeh, komiksy, recenzie na knižky i počítačové hry, ale obsahuje aj rôzne vystrihovačky, hľadačky a inú zábavu. S viacerými textami sú spojené aktivity, ktoré môžu s deťmi skúšať učitelia, rodičia, ale vedia sa do nich pustiť aj sami. Obrázky v Bubline sú od slovenských ilustrátorov, rovnako sú autorské aj všetky články. Medzi prispievateľov patrí napríklad Archívny chlapec, Daniel Hevier ml., Tomáš Hudák, Samo Marec či organizácie ako Vĺčatá a Živica.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Pontról pontra - Misi és Matyi a focipályán


Te is focilázban égsz? Kösd össze a pontokat 1-től 100-ig vagy A-tól Z-ig, és éld át Misivel és Matyival együtt a játék örömeit! A könyvben 30 izgalmas feladványt találsz. A képeket a végén ki is színezheted!
Vypredané
1,96 € 2,06 €

HUDOBNA VYCHOVA 1 R.ZS


Schválilo Ministerstvo školstva Slovenskej republiky ako učebnicu hudobnej výchovy pre 1. ročník základných škôl.
Vypredané
1,96 € 2,06 €

Malovanka Princezny Princezna na hrášku


Každá holčička si jistě hrdiny a prostředí své oblíbené pohádky představuje jinak. Proč si tedy nevybarvit příhody krásných a oblíbených princezen po svém.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Erdei kaland


Tölts egy kellemes délutánt Csipkerózsikával és Fülöp herceggel a Disney játékos oldalain! Mennyi teendője van egy hercegnőnek nap mint nap! Most azonban Csipkerózsika és Fülöp herceg egy kellemes kikapcsolódást tervez! Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Csipkerózsika története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Ariel titkos világa


Fedezd fel Ariel titkos víz alatti világát a Disney játékos oldalain! Ariel megismerte álmai hercegét. Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Ariel története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Ki mit eszik?


Gazdagon illusztrált lapozó a legkisebbeknek, melyből megismerhetik, hogy mit eszik a kutya, a cica, Mackó asszonyság és a többi állat.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Hamupipőke nagy napja


Légy te is részese Hamupipőke nagy napjának! Szeretettel meghívunk Hamupipőke esküvőjére! Légy tanúja, hogyan bontakozik ki Hamupipőke története a Disney játékos oldalain!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Helló, Cukipofa!


Képeskönyv gyerekeknek Liloval és barátaival.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Malovanka Princezny Malá mořska víla


Každá holčička si jistě hrdiny a prostředí své oblíbené pohádky představuje jinak. Proč si tedy nevybarvit příhody krásných a oblíbených princezen po svém.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Koníci


Vyber si ten správný obrázek a začni vybarvovat! Koníci a zvířátka ze statku ti budou dělat milou společnost a obrázky se ti určitě báječně povedou.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Hófehérke látogatása


Hófehérke és a herceg visszatér a törpékhez, hogy együtt töltsenek egy vidám napot! A színes könyv játékos oldalain te is tanúja lehetsz, hogyan várták a törpék Hófehérkét!
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Veľká kniha omaľovánok


Nové vydanie
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Itt a Karácsony!


Tündököl a karácsonyfa, A kandallóban tűz ropog. A gyerekek készülődnek, Az ajtón az ünnep kopog. E szép könyvet rajzaival díszítette Sarah Kay.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Naučme sa byť čestní a hovoriť pravdu


Niekedy sa zdá, že je ľahšie klamať než povedať pravdu. Všetky deti experimentujú s klamstvom, najmä preto, aby sa vyhli negatívnym dôsledkom. I veľmi malé deti sa však dokážu naučiť rozlišovať medzi tým, čo je a čo nie je pravdivé. Sú schopné naučiť sa zvoliť si pravdu, dokonca aj vtedy, ak je to pre ne namáhavé. Prostredníctvom jednoduchých slov a živých ilustrácií buduje táto kniha čestnosť, základný kameň dobrého charakteru. Kniha je určená na čítanie nahlas. Obsahuje aj osobitnú časť pre dospelých s otázkami podnecujúcimi diskusiu, hrami o čestnosti a aktivitami, ktoré podporujú učenie.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Čo ukazujú hodiny?


Uč sa a hraj sa s Brumíkom a Uškom! Listuj a nauč sa poznávať hodiny s pohyblivými ručičkami! V knižke nájdeš mnoho úloh, pri ktorých riešení budeš musieť používať hodiny!
Vypredané
3,14 € 3,30 €

A legértékesebb dolog


Kis Mackó elhatározza, hogy megkeresi a legértékesebb dolgot a világon. Elsőnek egy gyönyörű kék drágakövet talál, majd egy csodálatos rózsát, utána egy finom puha tollat, nem sokkal később pedig egy szép lepkét. Mindegyikre azt hiszi ennél csodálatosabb dolog már nem is létezhet a világon. De édesanyja azt mondja ez még nem a legértékesebb dolog, amit meglelhet az életben. Vajon mi az a dolog és Kis Mackó megtalálja-e?
Vypredané
3,14 € 3,30 €

A félénk őzgida


Őzgidácska szeretne olyan bátor lenni, mint a társai, de sajnos, túlságosan félénk, és az anyukája nélkül egyetlen lépést sem mer megtenni. Egy éjszaka elhatározza, hogy szembenéz a félelmeivel, és a rejtélyes Négykarú Óriás birtokára merészkedve bebizonyítja, hogy a fiatal őzek közül ő a legbátrabb! Egy gyönyörű mese, mely a félelmeink legyőzéséről szól!
Vypredané
3,14 € 3,30 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.