! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre deti a mládež - ostatné strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Nyuszi ül a fűben


Színes képeskönyv lapozó a legkisebbeknek.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lapozgató: A tanyán


Ez a tehén. Tudod-e, milyen hangot ad? És ez micsoda? Egy traktor. Nézd csak, mi van a gazdasszony kezében! E képeskönyv felfedezőútra hívja a gyerekeket: már a legkisebbek is felismerhetik és megnevezhetik a tanyasi állatokat és eszközöket.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Kivonás


Hogyan folytatnád a kivonások sorát, melyet Oszkár, az oroszlán a táblára írt? Hány pénzdarab van a kalózok erszényében? Te fogsz először célba érni a kivonás szavaival foglalkozó társasjátékban? A kiadvány az alapvető matematikai fogalmakra épül, és élénk, színes példákat, valamint egyszerű játékokat használ. A könyvben szereplő gyakorlatok világossá teszik a tanulnivalót, és hasznos ötletekkel szolgálnak, hogy a kevésbé érdeklődő és a tehetséges ifjú matematikusok is örömet találjanak a kivonásban, és ne zárkózzanak el előlük. A sorozat kötetei: Összeadás, Osztás, Összeadás és kivonás I-II., Ismerkedés a számokkal I-II., Szorzás, Kivonás.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Egyszerű műveletek: Osztás


A színes könyvben a gyerekek tudásának megfelelő feladatok, mókás illusztrációk és játékos matricák találhatók, vagyis mindaz, ami gyermekét számolásra készteti. A motiváció ugyanis minden sikeres tanulás feltétele. Gyermeke könnyedén elvégzi majd az osztásokat, és ezzel hasznos alapokat kap, melyek további tanulmányai során segítik a matematikai feladatok megoldásában. A sorozatban megjelent kötetek: Összeadás, Kivonás, Szorzás, Osztás
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Kisbárány


A juhoknak tavasszal születnek a bárányaik. Minden juhnak két báránya születik. Sárinak csak egy van, a fekete színű Berci. Az összes többi bárány fehér. Ezért Bercit nagyon furcsának találják. Minden bárányka együtt játszik. Szaladgálnak a mezőn, de Bercit magára hagyják. Egy kedves sorozat állatmamák és kicsinyeik kalandjairól, ezúttal a bárányokról.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Kifestő (madaras)


Ebben a füzetben a gyerekek, a madarak, a halak, a virágok fele még fekete-fehér. Vedd elő a színes ceruzáidat, és rajzolj egy csupaszín világot! Vigyél színt a búgócsigával játszó gyerekek életébe, az ifjú felfedező kalandjába, aki épp egy elefántot látott meg távcsövével, vagy a nyuszikkal játszó kislány mókájába.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Állatkerti állatok


Ki lakik ebben a házikóban? Kukkants bele, és megismerheted az állatkerti állatokat.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

A tanya állatai


Ki lakik ebben a házikóban? Kukkants bele, és megismerheted a tanyán élő állatokat.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Eperke - Húsvéti meglepetés


Áfonya húsvéti ünnepséget rendez barátainak. A szokásos parti helyett azonban idén egy különleges, kalandos kirándulást talált ki, amiben Eperpici város más lakói is részt vesznek.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lovaglás


Ismerkedj meg a lovaglás világával, és tanuld meg, hogyan kell helyesen ápolni és felszerszámozni egy lovat. Ragaszd a helyükre a matricákat!
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Tűzoltók


Ismerkedj meg a tűzoltók veszélyes munkájával! Figyeld meg, hányféle terepen, és sokszor milyen nehéz körülmények között kell tüzet oltaniuk, embereket menteniük! Ragaszd a helyükre a matricákat!
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Kifestő: Mulass jól Hápival és barátaival!


Hápi sosem unatkozik, mert rengeteg barátja van. Ha éppen nem korcsolyázik a tavon, akkor együtt főz Cirmossal, mesét ír Makival, vagy egy delfin hátán siklik a tengeren. Hápi azt szeretné, ha ebben a kifestőben egyetlen rajz sem maradna fekete-fehér. Szerinted megoldható ez?
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lapozgató: Állatok


Nézd csak ezt a tüskés állatot! Tudod-e, hogy csinál az elefánt? És ez vajon micsoda? E képeskönyv felfedezőútra hívja a gyerekeket: már a legkisebbek is felismerhetik és megnevezhetik kedvenc állataikat.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Lapozgató: Színek


Az eper piros. És a béka milyen színű? A béka zöld. Tudod-e, milyen színű a plüssmackó? E képeskönyv felfedezőútra hívja a gyerekeket: már a legkisebbek is felismerhetik megszokott környezetük kedves tárgyait, és megnevezhetik színüket.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Élet a tanyán


Látogass el a tanyára, és fedezd fel, hogyan dolgoznak a parasztgazdák, és milyen állatok élnek ott! Ragaszd a helyükre a matricákat!
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Hugó kifestőkönyve: Vadállatok


Meg tudod mondani, melyik állatot hívják az állatok királyának? És azt tudtad-e, hogy a kaméleon képes megváltoztatni a színét? A bölcs Hugó bagoly vidám kifestőkönyvének oldalain a legérdekesebb vadon élő állatok várnak rád. Színezd ki az állatok ábráit, és válaszolj bölcs kísérőd kérdéseire, így játszva ismerheted meg a titokzatos vadállatokat.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Hugó kifestőkönyve: Állatok a ház körül


Üdvözlünk a tanyán! Jártál már itt? Mit tudsz a tanya állatairól? Hugó bagoly most bemutatja őket neked is. Élvezetes feladatokat tartogat számodra: színezd ki a képeket a minták alapján, ismerkedj meg az érdekességekkel, és válaszolj Hugó kérdéseire. Meglátod, pompás szórakozás lesz!
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Egyszerű műveletek: Szorzás


A színes könyvben a gyerekek tudásának megfelelő feladatok, mókás illusztrációk és játékos matricák találhatók, vagyis mindaz, ami gyermekét számolásra készteti. A motiváció ugyanis minden sikeres tanulás feltétele. Gyermeke könnyedén elvégzi majd a szorzásokat, és ezzel hasznos alapokat kap, melyek további tanulmányai során segítik a matematikai feladatok megoldásában. A sorozatban megjelent kötetek: Összeadás, Kivonás, Szorzás, Osztás
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Számolj 1-től 20-ig!


Ki rejtőzik a képen? Kösd össze a pontokat, és megtudod. Indulj el Trombival, a kiselefánttal a számok birodalmába. Számolás, rajzolás és színezés egy füzetben.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.