! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre dievčatá strana 121 z 124

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Zítra přijdu, Katy


Dívčí román o trampotách nezkušené dívky.
Vypredané
0,40 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hannah Montana Buď môj!


Kniha želaní so samolepkami Si zaľúbená? Žiadny strach! Potrebuješ povedať svojej najlepšej kamarátke, že je úžasná? V pohode! Môže sa na teba tvoja kamarátka spoľahnúť? Daj jej to vedieť! Vďaka šesťdesiatim štyrom skvelým pohľadniciam s hviezdami seriálu Hannah Montana môžeš poslať super želania všetkým kamarátom, svojmu miláčikovi a hoci aj panovačnému bratovi. Navyše môžeš svoje želaníčka ozdobiť viac ako stopäťdesiatimi trblietavými samolepkami
Vypredané
0,29 € 5,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 přání


Je nedělení odpoledne a skoro třináctiletá Aurora Bílá právě vešla do knihkupectví, jehož prodavačka umí… létat! A nejen to, taky čarovat! Aurora díky ní zjistí, že pod jejím milovaným městem Římem se nachází vedení světa kouzel, a aby o něm nikomu neřekla, dostane od jeho královny velkolepý dar: 100 přání! 99 z nich však musí splnit ostatním a jen to poslední může být její. Aurořin život, předtím poklidný a plný knížek, se obrátí vzhůru nohama a nic už není jako dřív. Kvůli bláznivým přáním kamarádů a zákeřným přáním mladšího bratra se dostává z jednoho průšvihu do druhého, čeká ji domácí vězení i karbanátková bitva ve školní jídelně, ale také magický výlet do Paříže, spousta legrace a možná i první láska… Co si asi bude Aurora v závěru tohoto kouzelného dobrodružství přát? Bude dál jenom přihlížet snům ostatních, nebo se stane hrdinkou toho svého?
Vypredané
0,13 € 2,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Super škola č.10. - Súboj kapiel


Cindy Jefferies Prichádza životná príležitosť! Chloina kapela z umeleckej školy Rockley Park vyhrá miesto v medzinárodnej súťaži Súboj kapiel. Každý jeden detail musí byť pri ich vystúpení premyslený, pretože koncert pôjde v celosvetovom vysielaní. Chloine šaty, na ktorých stojí celé vystúpenie, sa však stratia a nastáva hotová pohroma! Ostáva ešte nejaká nádej, že v Súboji kapiel vyhrajú?
Vypredané
0,25 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Grétkin príbeh


Grétka má 14 rokov a bojuje s nadváhou. Nečudo, mama vykrmuje päťčlennú rodinu skvelou kuchyňou. Jedného dňa sa však všetko zmení, keď namiesto vyvárania začne mama cvičiť a chudnúť, pracovať a študovať. Okrem Grétky nemá pre ňu z rodiny nik pochopenie. Nezhody medzi otcom, veľkým gurmánom a mamou vyvrcholia maminým odchodom, ktorú onedlho nasleduje aj otcom nepochopená Grétka. Medzitým Grétka prežíva búrlivé obdobie, plné otáznikov. Okolo nej sa začnú točiť až dvaja nápadníci, menej bystrý Florián s výzorom modela, ktorý sa úžasne bozkáva a rebelant Hinzel, opak dievčenského sna, s ktorým sa dá diskutovať o všetkom. Koho si vyberie? Napätie z rodiny sa prenesie aj do školy, kde dôjde k divokej bitke. Obaja rodiča musia ísť za riaditeľom. Podarí sa im obnoviť komunikáciu a znovu spojiť rodinu?
Vypredané
0,65 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak zacvičit s rodiči


Katie Suttonové je třináct a je odbornicí na to, jak nejlíp zvládnout dospělé. Ví přesně, co udělat, aby z nich dostala maximum. Rozhodne se proto napsat příručku a pomoci tak dalším ubohým puberťákům. Brzy však zjistí, že to až taková legrace není… S ovdovělou maminkou a dvěma sourozenci žije v malém městě plném svých příbuzných. Naráží na ně na každém kroku. Naučí se je ovládat, ví, jak je přepínat z režimu do režimu, a je si jistá, že má všechno pod kontrolou, dokud se neobjeví Žluťák, maminčin nový nápadník. Ten její sebevědomí pošlape. Najednou je to on, kdo dovede udělat jejich matku šťastnou. Vše se jí začne vymykat z rukou, nehledě na to, jak se tuhle ztrapnila před svojí platonickou láskou, Benem Claydenem. Všechno se zamotá i s jejími nejlepšími kamarádkami na život a na smrt, Hannah a Kudrnkou. Jak z toho ven?
Vypredané
0,23 € 4,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Super škola č.9. - Popova diva


Pop sa nedá zastaviť! Najznámejšie študentky Rockley Parku, dvojičky Pop a Lolly, už dlhšie pôsobia ako modelky a nedávno získali nahrávaciu zmluvu. Pop však sníva o kariére televíznej moderátorky a natoľko sa pre tento nový cieľ nadchne, až sa prestane sústrediť na spev. Keď nastane čas nahrať singel, Pop pohorí. Dokáže Pop zachrániť svoju žiarivú spevácku kariéru?
Vypredané
0,25 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tweetni mi!


Jeane Smithová je blogerka, kráľovná sekáčov a charitatívnych výpredajov. Má vlastnú lajfstajlovú značku Adorkable, pol milióna followerov na Twitteri, ale v škole ju považujú za chodiacu módnu katastrofu. Je výstredná, provokatívna, nemožná. Ani náhodou nezapadne medzi spolužiakov, na ktorých sa díva zvrchu, lebo sú nudne rovnakí – všetci sa rovnako obliekajú, rovnako myslia. Michael Lee je školská hviezda, vzorný študent, idol dievčat, skvelý futbalista, zlatý chlapec svojich rodičov. Nemajú vôbec nič spoločné. Tak prečo sa stále bozkávajú?
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100% andělé: V aréně


Když okouzlující Orlando, kluk jejích snů, vybere Melanii do týmu dobrovolníků, který vyráží zasahovat do Říma za Neronových časů, je Mel na vrcholu blaha. Znamená to snad, že si jí tenhle superchytrý a naprosto neodolatelný anděl konečně všiml? Jenže římská skutečnost je jiná, než čekala, náměstí i atria se hemží zástupci sil zla a andělské Melanii hrozí větší nebezpečí než kdy dřív.
Vypredané
0,34 € 6,78 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hra lží 3 - Dvě pravdy a lež


Můj vrah je stále na svobodě… Dva měsíce předtím, než jsem zemřela, zmizel bratr mé nejlepší kamarádky. Kam nebo proč Thayer odešel, nemám tušení, ale vím jistě, že to byla moje vina. Za svého života jsem dělala spoustu strašlivých věcí, kvůli nimž mě lidé nenáviděli, a možná jsem dokonce někoho vyprovokovala k vraždě. V zoufalé snaze vypátrat vraha moje znovunalezená sestra-dvojče Emma předstírá, že je já, a luští mnohé záhady, které jsem po sobě zanechala – můj tajný deník, zamotaný milostný život, nebezpečené kanadské žerty Hry lží, kterou jsem hrála. Podařilo se jí odhalit nejskrytější tajemství mých kamarádek, ale zatím neměla příležitost zašťourat v Thayerově minulosti – až teď. Thayer se vrátil a Emma sebou musí hodit, aby zjistila, jestli chystá pomstu… nebo už ji vykonal. Shepardová nechává děj nadále odvíjet, přičemž odhaluje další povahové rysy dvojčat, jen stopy pořád nikam nevedou a vrah stále uniká.
Vypredané
0,54 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha W.i.t.c.h. - Jak si užít párty


Will, Irma, Taranee, Cornelia a Hay Lin trefně i vtipně poradí svým čtenářkám, jak se bavit na večírku jako správné čarodějky, jak dát dohromady ostatní hosty a kamarády i co si počít v různých zapeklitých situacích.
Vypredané
0,31 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lucka, Bambulín a tři taťkové


Prožít léto s rodiči je jistě pěkné, ale strávit týden v dřevěném srubu uprostřed divočiny, bez starostlivých maminek, to je teprve něco. Parta nerozlučných kamarádů nazve svoji výpravu podle dávného kmene odvážných Vikingů a chystají se prožít každý den nejméně jedno dobrodružství. A přesně to se jim také podaří, i když trochu jinak, než si představovali. Hlavním strůjcem všech malérů je totiž Lucčin malý bratr, přezdívaný Bambulín, který jde doslova z jednoho průšvihu do druhého. Vyprávění pln é legračních, vážných i napínavých příběhů, je určeno nejmladším čtenářům, ale ne jenom jim.
Vypredané
0,44 € 8,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Přátelství z nebes


Isabela a Catherine jsou od dětství nejlepší přítelkyně. Nikdo a nic je nerozdělí až do chvíle, kdy do jejich třídy nastoupí nová žákyně Amanta. Ta patří mezi členy Spojenců Negativity, kteří bojují proti dobrým silám. Život obou dívek obrátí naruby…
Vypredané
0,51 € 10,24 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Polibek čarodějky


Kolotoč záhad a podivných a nebezpečných událostí se roztáčí a opět to vypadá, že ne všichni aktéři tohoto dějství jsou těmi, za koho se vydávají. Podaří se Joanně a jejím dcerám odhalit, kdo stojí za zločiny z minulosti, kdo je vinen a komu je třeba sejmout masku falešného přátelství?
Vypredané
0,54 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gossip Girl - Ty víš, že mě miluješ


Vítejte v New York City v Upper East Side. Já a moji kamarádi tady bydlíme. Máme ty nejluxusnější bytečky a chodíme do chlapeckých a dívčích soukromých škol. Možná nejsme úplní andílci, ale děláme všechno pro to, abychom tak vypadali. Svou černou duši úspěšně maskujeme za ty nejlepší šaty a něžná gesta. Nadešel čas začít vyplňovat přihlášky na vysokou školu… Nepřihlásit se na vysokou školu je varianta, která pro nás nepřipadá v úvahu ani v nouzi nejvyšší. Vždyť nechodit tam by byla ta nejhorší potupa, jakou kdy může někdo z nás zažít. Znám tady pár holek, které jsou ochotné jít přes mrtvoly. Žádný tlak a stres pro ně není nepřekonatelný. Koneckonců, kdo z nás by chtěl nastoupit na vysokou jako panna?
Vypredané
0,41 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Violetta - Titoknapló 3. évad


A 3. évad Titoknaplóját tartod a kezedben! Készülj a csodás meglepetésekre! Bár sok újdonsággal és eddig nem látott szereplővel is megismerkedhetsz a 3. évadban, mégis vannak olyan fontos részletek, amelyek ismerősek lesznek: a barátság, a szerelem és a zene. Violettára újabb kihívások és döntések várnak, és biztosan mindent lejegyez a naplójába És te? Vajon mit fogsz írni a saját Titoknaplódba?
Vypredané
0,54 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Monster High 2 - Príšera od susedov


Cleo kraľovala celej Merstonskej strednej škole, uznávali ju raritné aj obyčajské decká, aj všetci medzi tým. Lenže zrazu jej zaslúženú pozornosť kradnú Frankie a Melody, otravné nové baby, z ktorých sa jej od zlosti až lepia mihalnice. Keď Cleo dostane úžasnú ponuku na fotenie pre Teen Vogue, predpokladá, že je všetko na dobrej ceste... ale vzápätí ju kamarátky zradia pre nejaký film... film, ktorý spískali Frankie a Melody! Získa kráľovná neverných poddaných späť? Z anglického originálu Monster High, The Ghoul Next Door (Hachette Book Group, New York) preložila Elena Guričanová.
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľkí muži


Zo žiačikov sú študenti, obchodníci, lekári aj dobrodruhovia, hľadajúci svoje miesto pod slnkom i oddané srdce, s ktorým by sa oň mohli deliť. Zavŕšenie pestrých osudov...
Vypredané
0,16 € 3,29 €

dostupné aj ako:


Vitajte knižnej kategórii pre dievčatá objavíte široký výber kníh, ktoré sú špeciálne zamerané na záujmy a témy, ktoré zaujímajú dievčatá všetkých vekových skupín.

Kategória kníh pre dievčatá je plná príbehov, dobrodružstiev a inšpirácie, ktoré podporujú rozvoj, sebavedomie a rôznorodosť. Od kníh s princeznami a rozprávkovými svetmi po príbehy o silných ženských postavách, nájdete tu tituly, ktoré oslovia a zaujmú každé dievča.

Ponúkame knihy pre dievčatá všetkých vekových skupín, od malých slečien, ktoré objavujú krásu príbehov a ilustrácií, až po staršie dievčatá, ktoré hľadajú príbehy o  priateľstve, dobrodružstve a osobnom raste.

Nájdete tu knihy, ktoré inšpirujú, povzbudzujú a oslavujú silu dievčat. Sú tu príbehy o odvážnych hrdinkách, zaujímavé faktografické knihy o rôznych témach, knihy s aktivitami, kreatívnymi návodmi a ďalšie. Všetky tieto knihy sú navrhnuté tak, aby zaujali a zároveň podporovali rozvoj zručností, fantázie a predstavivosti dievčat.

Pomôžte vašim dievčatám objavovať, snívať a rásť s našou zbierkou kníh pre dievčatá. Nech je to príbeh o dobrodružstve, priateľstve alebo osobnom raste, naše knihy ponúkajú svet fantázie a múdrosti, ktorý ich bude inšpirovať a baviť.