Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Nalepovačky, vystrihovačky, skladačky strana 274 z 307

Vianoce plné hier a zábavy - Veľká kniha vianočných aktivít


Využi voľný čas na zábavu a učenie !Nájdeš tu stránky s trblietavými samolepkami, šablóny a listový papier, môžeš spolupracovať na veľkom plagáte so samolepkami a môžeš skúsiť množstvo iných aktivít.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Svět dinosaurů - didaktické omalovánky


V tomto sešitě naleznete 16 velkých omalovánek na téma dinosaurů. Omalovánky jsou ve formátu A4. O každé předloze se dozvíte zajímavé informace a ještě navíc vždy jednu zajímavost.
Vypredané
2,91 € 3,06 €

Popelka


Maluj vodou Udělejte Vašim dětem radost vodovými omalovánkami. Děti budou rády vybarvovat veselé a barevné obrázky pouze štětcem a vodou.
Vypredané
2,63 € 2,77 €

Šípková Růženka


Přečti si pohádku o Šípkové Růžence, která se i přes nepřízeň osudu nakonec dočká štěstí. Obrázky v knížce doplň třpytivými samolepkami a získáš jedinečné obrázky, ke kterým se vždycky s chutí budeš vracet.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Kniha so supernálepkami - žltá - farby, tvary, čísla, prvé slová


Táto knižka obsahuje viac než 200 znova použiteľných nálepiek. Zoznámi chlapcov a dievčatá so svetom farieb a tvarov, s prvými slovami a číslicami- a to všetko zábavným a interaktívnym spôsobom. Nechajte deti vyhrať sa s nálepkami donekonečna!
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Kniha so supernálepkami - červená - zvieratá, dinosaury, potrava, dopr.prostriedky


Táto knižka obsahuje viac než 200 znova použiteľných nálepiek. Zoznámi vaše deti so svetom zvierat, dinosaurov, potravín a dorpavných prostriedkov - a to všetko zábavným a interaktívnym spôsobom. Nechajte deti vyhrať sa s nálepkami donekonečna!
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Hráme sa so samolepkami: V záhradke (tvary)


Máme pre vás zošit plný farebných obrázkov! Ukážu deťom, aké to je v záhradke, čo tam môžu vidieť alebo robiť. Dozvedia sa, čo v nej rastie a ako sa to pestuje, aj aké tam môžu stretnúť zvieratká. V zošite sú dve stránky farebných samolepiek, ktoré môžu deti dopĺňať na prázdne miesta, aby sa naučili rozoznávať jednotlivé tvary
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Hráme sa so samolepkami: V zoo (farby)


Máme pre vás zošit plný farebných obrázkov! Ukážu deťom, ako to vyzerá v zoologickej záhrade, aké tam môžu vidieť zvieratká a ako vyzerajú ich mláďatká. Aby si to všetko dobre zapamätali, sú v zošite dve stránky farebných samolepiek, ktoré môžu deti dopĺňať na prázdne miesta, aby sa naučili rozoznávať jednotlivé farby.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Hráme sa so samolepkami: V záhradke (farby)


Máme pre vás zošit plný farebných obrázkov! Ukážu deťom, aké to je v záhradke, čo tam môžu vidieť alebo robiť. Dozvedia sa, čo v nej rastie a ako sa to pestuje, aj aké tam môžu stretnúť zvieratká. V zošite sú dve stránky farebných samolepiek, ktoré môžu deti dopĺňať na prázdne miesta, aby sa naučili rozoznávať jednotlivé farby.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Hráme sa so samolepkami: V zoo (tvary)


Máme pre vás zošit plný farebných obrázkov! Ukážu deťom, ako to vyzerá v zoologickej záhrade, aké tam môžu vidieť zvieratká a ako vyzerajú ich mláďatká. Aby si to všetko dobre zapamätali, sú v zošite dve stránky farebných samolepiek, ktoré môžu deti dopĺňať na prázdne miesta, aby sa naučili rozoznávať jednotlivé tvary.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Obrovská kniha aktivít s nálepkami pre dievčatá


Táto obrazová kniha s nálepkami je plná faktorov a zábavy na každej strane. Poskladaj skladačky,nájdi chýbajúce časti tiel,odpovedaj na kvízy, doplň galérie a vytvor si svoje vlastné scény s 500 úžasnými nálepkami.Obsahuje štyri fantastické kapitoly - Vstup len pre dievčatá !,Kone a poníky,Maznáčikovia a Víly. Tak len nalepuj !
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Obrovská kniha s nálepkami o dinosauroch


Táto obrazová kniha s nálepkami je plná faktorov a zábavy na každej strane. Poskladaj skladačky,nájdi chýbajúce časti tiel,odpovedaj na kvízy, doplň galérie a vytvor si svoje vlastné scény s 500 úžasnými nálepkami.Obsahuje štyri fantastické kapitoly o mäsožravcoch ,bylinožravcoch,anatómii a o tom,ako dinosaury žili. Tak len nalepuj !
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Obrovská kniha aktivít s nálepkami pre chlapcov


Táto obrazová kniha s nálepkami je plná faktorov a zábavy na každej strane. Poskladaj skladačky,nájdi chýbajúce časti tiel,odpovedaj na kvízy, doplň galérie a vytvor si svoje vlastné scény s 500 úžasnými nálepkami.Obsahuje štyri fantastické kapitoly o smrtiacich tvoroch ,vesmíre,vynálezoch ,výzbroji a brnení. Tak len nalepuj !
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Piráti


Tahle kniha je vážně úžasná! Najen, že v ní najdete spoustu zajímavostí o pirátech a jejich životě, ale navíc si sami vyhledáte a nalepíte spoustu samolepek.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Zeměpis celého světa + mapy


Knížka Zeměpis celého světa provede zvídavé čtenáře všemi kontinenty planety Země. Pomocí krátkých textů a hravých úkolů se dítě dozví spoustu zajímavostí o jednotlivých zemích, pozná něco z jejich kultury, dozví se, co kde roste, jaká zvířata tam žijí a mnohé další. Díky přiloženým samolepkám také pozná vlajky mnoha států.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Sněhurka


Přečti si pohádku o Sněhurce, která se i přes nepřízeň osudu nakonec dočká štěstí. Obrázky v knížce doplň třpytivými samolepkami a získáš jedinečné obrázky, ke kterým se vždycky s chutí budeš vracet.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

My Little Pony Zábavný zošit


Všetky samolepky v tomto zošite sú snímateľné, takže si s nimi môžete vytvárať nové a nové obrázky Ponylandu.
Vypredané
3,62 € 3,81 €

Dinosauři


Tahle kniha je vážně úžasná! Najen, že v ní najdete spoustu zajímavostí o dinosaurech a jejich životě, ale navíc si sami vyhledáte a nalepíte spoustu samolepek.
Vypredané
3,85 € 4,05 €