! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zvukové knihy strana 18 z 24

  • 3 /5

Zvieratká na farme Zvuková kniha


Spoznávanie vecí a zvuky domácich zvierat je pre malé deti veľká zábava. Táto zvuková kniha zabaví deti na dlhé hodiny. Hlavnou črtou tejto zvukovej knihy sú krásne farebné obrázky a zvuky jednotlivých zvierat Prehrajte si zvuky!
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Zahrajme si pesničky o zvieratkách


Knižka s klavírčekom obsahuje jednoduchý záznam najkrajších ľudových pesničiek o zvieratkách. Kukulienka, kde si bola, Kohútik jarabý, Medveďku, daj labku, Maličká som, Prší, prší, len se leje, Zjedzte ma vĺčky, zjedzte, Po valašsky od zeme, Pásla ovečky, Čie sú to kone, Bola babka, Keď komára ženili, Krásna, krásna, kde si húsky pásla. Farebné noty s číslami a im zodpovedajúce farebné značky pod každým klávesom pomôžu malým klaviristom ľahko zvládnuť každú pesničku. Kniha s klavírčekom rozvíja muzikálnosť, základnú hudobnú gramotnosť a slovnú zásobu, senzomotorickú koordináciu a jemnú motoriku. A hlavne vytvára vzťah k tradíciam a ľudovým piesňam. Komponenty: -Leporelo s 12 pesničkami s notovým zápisom -Zvukový modul klavírčeka (nový modul) -2 ks tužkových batérií (AA)
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Šťastná farma - zvuková knižka


Veselé verše o zvieratkách a farmároch. Stlač a počúvaj hlasy zvierat, ktoré chovajú na farme a strojov, čo tam pracujú.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Cestuj za zvieratkami - zvuková knižka


Veselé verše o zvieratkách a cestovateľoch.Stlač a počúvaj hlasy zvieratiek, ktoré žijú v rozličných končinách sveta.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Lacná kniha Cestuj za zvieratkami - zvuková knižka (-25%)


Veselé verše o zvieratkách a cestovateľoch.Stlač a počúvaj hlasy zvieratiek, ktoré žijú v rozličných končinách sveta.
Vypredané
7,46 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Vtáci našich lesov


Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké dobrodružstvo, ale ten, kto to skúšal, vie, že to nie je práve najľahšie. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Môže ísť o zvuky také výrazné a vzájomne odlišné, že aj malé deti s trochou prípravy dokážu čoskoro odhaliť ich pôvodcov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate. Keď dokážete rozoznať jednotlivé zvuky – od túžobnej piesne kolibiarika spevavého až po upokojujúce volanie holuba hrivnáka – žiadna prechádzka lesom už nebude taká ako predtým. Vykročme teda teraz spoločne do prírody s otvorenými očami a ušami za veľkým vtáčím dobrodružstvom a nikdy nekončiacou sa zábavou!
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Hudební nástroje


Zmáčkni tlačítko a poslouchej jak zní klarinet, violoncello, trubka, harfa, bicí nebo elektrická kytara. Tato knížka udělá radost každému dítěti. Všechny zvukové nahrávky jsou ve vysoké kvalitě.
Vypredané
12,90 € 13,58 €

Hlasy ptáků


Zmáčkni tlačítko a poslouchej jak zpívá kukačka, kos, sýkorka, straka, holub nebo slavík. Všechny zvukové nahrávky jsou ve vysoké kvalitě.
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Moje první klasika


Zmáčkni tlačítko a poslouchej krásné melodie vážné hudby od slavných hudebních skladatelů: Mozarta, Vivaldiho, Strausse, Schuberta, Čajkovkého i Paganiniho. Všechny zvukové nahrávky jsou ve vysoké kvalitě.
Vypredané
12,90 € 13,58 €

Zvuky džungle


Zmáčkni tlačítko a poslouchej křik zvířat v džungli. Jsou tu hroch, slon, lev, šimpanz, panda i papoušek. Všechny zvukové nahrávky jsou ve vysoké kvalitě.
Vypredané
12,90 € 13,58 €

Jak dělají auta a stroje - zvuková kniha


Báječná zvuková knížka pro děti. Setkají se zde s auty, náklaďáky, hasičským vozem, vlakem, vrtulníkem a dalšími. Stisknou tlačítko a můžou si poslechnout, jaké zvuky dané dopravní prostředky vydávají. Velice populární, interaktivní knížka potěší všechny děti. Zmáčkněte, prohlížejte obrázky a poslouchejte!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Jak dělají zvířátka - zvuková kniha


Báječná zvuková knížka pro děti. Setkají se zde se slony, lvy, medvědy a dalšími. Stisknou tlačítko a můžou si poslechnout, jaké zvuky daná zvířátka vydávají. Velice populární, interaktivní knížka potěší všechny děti. Zmáčkněte, prohlížejte obrázky a poslouchejte!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Zvieratká na farme


Aké zvieratká žijú na farme? Čo všetko robia a aké zvuky vydávajú? Spoznávaj život na vidieku a počúvaj, ako hovoria zvieratká, aké v meste nenájdeš. Vtipná knižka s veršíkmi pre najmenších.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Sloník ide do sveta


Veselá knižka je o tom, aké dobrodružstvá zažil malý slon, keď sa raz sám vybral do džungle. Veršíky k farebným obrázkom sú milé a vtipné. Maličkí si ich ľahko zapamätajú.
Vypredané
9,45 € 9,95 €
  • 5 /5

Veľká encyklopédia zvierat


Zaujímajú ťa zvieratká? Chceš sa dozvedieť niečo o ich živote? Potom je táto poučná kniha s vernými obrázkami práve pre teba. Získaš nové informácie a spoznáš aj exotické zvieratá. Dozvieš sa z nej mnoho zaujímavostí zo života zvierat.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Vitaj na farme


V tejto knihe sa malí čitatelia dozvedia mnoho zaujímavých informácií o živote na farme a jej obyvateľoch. Spoznajú tiež hlasy domácich zvierat a zvuky strojov, ktoré pracujú na farme.
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Ako rozprávajú zvieratá


Táto knižka je určená najmenším deťom. Naučia sa rozoznávať, aké zvuky vydávajú zvieratá a vtáky, a zároveň sa vtipným spôsobom dozvedia aj veľa o živote
Vypredané
11,35 € 11,95 €

Lacná kniha Veselá šestica (šikovný náramok) (-70%)


Knižka o šiestich veselých zvieracích kamarátoch so šikovným interaktívnym náramkom len o niečo väčším ako náramkové hodinky, plným úloh, hier a 28 zvukov! Táto knižka je o šiestich zvieracích kamarátoch – opičke Olinke, slonovi Samkovi, tigrovi Tomášovi, sučke Silvii, ovečke Olívii a papagájovi Peťovi. Žijú spoločne vo veľkom dome a tvoria jednu veľkú veselú partiu. Chceš sa o nich niečo dozvedieť? Zistiť, kedy vstávajú, kedy idú spať, čo radi počas dňa robia? A čo keď sa niekedy stratia? To nič, stačí im zavolať. So šikovným náramkom na suchý zips, vybaveným zvukovým panelom s tlačidlami je to maličkosť. Stačí stlačiť obrázok telefónu a vybraného zvieratka a hneď ho budeš počuť. Ak stlačíš symbol hodín a zvieratka, dozvieš sa čo kedy ktoré robí a stlačením režimu fotoaparátu zistíš, čo zvieratká hovoria na to, keď ich fotografuješ. Najväčšiu zábavu však zažiješ s tlačidlom so symbolom labky – zvieratká sú totiž veľmi neposedné a ty pomocou neho zistíš, čo všetko dokážu. Zvládneš to tiež? Nenechaj sa pobádať a spievaj, skáč, tlieskaj a dup tak, ako ony! Uč sa hodiny a ešte oveľa viac! Úplne najlepšie je, že si tento malý interaktívny zvukový panel môžeš zobrať všade so sebou a s ním aj 28 zvukových klipov, úloh a hier! Tak rýchlo! S veselou partiou zažiješ veľa zábavy!
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Doprava - Zvuková knižka


Vydajte sa so svojimi deťmi na zábavný výlet. Stretnete sa na ňom s rôznymi dopravnými prostriedkami a dozviete sa, čo tieto stroje dokážu a čím sú užitočné. Deti sa zábavnou formou naučia spájať správne zvuky s jednotlivými dopravnými prostriedkami.
Vypredané
8,54 € 8,99 €