! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Fejtörő kifestő - Az állatok


Színezd ki a masnit viselő cicákat, a foghíjas cápákat, a bandzsító oroszlánokat és a nyelvüket öltögető zsiráfokat! Ebben a fejtörő kifestőben csupa mókás állattal ismerkedhetsz meg. A szorgosan repkedő méhecskék, a tóban úszkáló kiskacsák és a kíváncsi szurikáták csak arra várnak, hogy varázslatos színes ceruzáiddal életre keltsd őket! 4 éves kortól.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Fejtörő kifestő - Az otthon és a kert


Színezd ki a kisegeret, aki besurrant a szobába, a traktort, aki elhagyta az első kerekét és a nyeletlen serpenyőket! Ebben a fejtörő kifestőben az otthon és a kert lakóival találkozhatsz. Az akváriumban úszkáló halak, a napocskás fogkefék és a kertben röpdöső pillangók csak arra várnak, hogy varázslatos színes ceruzáiddal életre keltsd őket! 4 éves kortól.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Fejtörő kifestő - Tündérmesék


Színezd ki a fakírt, aki összetévesztette a sípját a kígyóval, az unikornist, aki elvesztette a szarvát és a vámpírt, akinek hiányzik az egyik foga. Ebben a fejtörő kifestőben a tündérmesék hősei elevenednek meg. A vidáman repkedő tündérek, a kagylókkal játszó sellők és a tűzokádó sárkányok csak arra várnak, hogy varázslatos színes ceruzáiddal életre keltsd őket! 4 éves kortól
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Fejtörő kifestő - Világ körüli utazás


Színezd ki az angliai emeletes buszokat, az egyiptomi szfinxeket és az aztékok titokzatos piramisait! Ebben a fejtörő kifestőben körüljárhatod az egész világot. A híres épületek, a jellegzetes öltözékek és az ínycsiklandó ételek csak arra várnak, hogy varázslatos színes ceruzáiddal életre keltsd őket!
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Póni az iskolában - Mesés kifestőfüzet


PÓNI AZ ISKOLÁBAN /MESÉS KIFESTŐFÜZET
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Ovečka Shaun 1: Farma má talent


Kto zažiari v talentovej súťaži? Budú to ovce alebo sliepky? Na farme sa chystá veľká prehliadka talentov a sliepky si brúsia zobáky, že to ovečkám parádne ukážu. Aby toho nebolo málo, ovcu Shirley pochytí akútny záchvat trémy. Dokáže Shaun prehovoriť kamarátku s roztrasenými kopýtkami, aby svojím skvostným spevom okúzlila porotcov? Pokračovanie veselých príbehov Shauna a jeho ovčích kamarátov.
Vypredané
3,60 € 5,99 €

Malý Princ - Nakresli mi ovečku


Krásna a výpravná knižka Malého princa obsahuje vyše 40 ilustrácií na maľovanie a iné aktivity. Všetky obrázky sú vyhotovené podľa pôvodných ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho a sú určené nielen deťom, ale všetkým, ktorých oslovuje čarovný a poetický svet Malého princa. Tento úžasný „album“ originálnych ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho je aj skvelým darčekom a nielen na Vianoce.
Vypredané
6,50 € 9,99 €

A tanya állatai


A vidám, színes könyvecske segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg a tanya állatait.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

A színek


A vidám, színes könyvecske segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg a színeket.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

A szavak


A vidám, színes könyvecske segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg a szavakat.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Az állatok


A vidám, színes könyvecske segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg az állatokat.
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Vánoce z celého světa


Víte, jak se slaví Vánoce v Německu, Mexiku nebo Austrálii? Že ne? Ukažte dětem svět Vánoc a tradic v originální hledací knížce. Malý Šimon vás provede po celém světě a stačí mu k tomu jen kouzelná skleněná koule s velkým hradem. Když s ní zatřese, nejen že začne sněžit, ale přenese vás do kouzelného vánočního času kamkoliv na světě.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Zornička


Autorka Zuzana Štelbaská prináša pre malých čitateľov krásne a inšpiratívne príbehy malého dievčatka s prekrásnym menom Zornička. Zornička nadovšetko miluje svoju záhradku, je pre ňu tou najkrajšou na svete. Každý deň sa v nej hráva a odhaľuje nové a nové zákutia. Do rodiny pribudne psík Titi a mačička Líza, s ktorými spolu objavujú, čo robí v záhrade krtko, ježko, ako pracujú usilovné mravce, zisťujú, prečo je netopier taký užitočný i ako sa majú drobné pavúčiky. Ak sa chcete zblízka pozrieť a dozvedieť sa, ako to bolo s malinkými húsatkami, protivnou osou či záhradou v izbičke, otvorte si túto knižku plnú prekrásnych farebných ilustrácií a hneď ste tam... Kniha Zornička je druhou knihou talentovanej spisovateľky Zuzany Štelbaskej. Príbehom vás sprevádzajú nádherné a pestré ilustrácie Evy Chupíkovej.
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Stolové hry - Precvičujeme angličtinu


Prajete si čas so svojimi deťmi prežívať naozaj intenzívne? Pohrať sa s nimi, pobaviť sa a ešte sa pritom naučiť niečo nové? Potom je sada stolových hier určená priamo vám. Prostredníctvom týchto hier si netradičnou a zábavnou formou precvičíte základnú slovnú zásobu v angličtine a zaradíte nové pojmy do aktívnej slovnej zásoby. Hry sú určené pre všetkých, ktorí sa začínajú učiť po anglicky, predovšetkým žiakom základných škôl a ich rodičom a učiteľom. A aké témy čakajú hráčov na jednotlivých hracích plánoch? • Jedlo (alebo veľká rodinná oslava, ktorú si v žiadnom prípade nenechajte ujsť) • Ľudské telo a oblečenie (sledujte bezpečne z diaľky prípravu vecí do hôr, ako aj prípravu na diskotéku) • Domov (upratať dom vyžaduje veľa práce – a vy si pritom iste dobre poradíte, veď aj to je práca) • Príroda (a na záver: slniečko vás zahreje pri mori, v zoo, na záhrade, na dvore i v lese) Súbor 4 herných plánov je určený pre dvoch a viac hráčov. K hre je potrebná už len hracia kocka a zodpovedajúci počet figúrok. Hráči postupujú po políčkach na základe výsledku hodov kockou a podľa úspešnosti riešenia úloh uvedených v políčkach. V knihe ďalej nájdete: • 4 tematické sady pexesa • jednoduché pravidlá hry • námety na ďalšie hry a oveľa viac ... Odporúčame, aby sa do hry zapojili aj dospelí, pretože sa s deťmi navzájom obohatia o svoje vedomosti a postrehy.
Vypredané
10,44 € 10,99 €
  • 2 /5

Ľadové kráľovstvo - kniha s puzzle


Kniha s puzzle pre najmenších čitateľov! Poskladajte si obrázky s Annou a Elsou.
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 4 /5
  • 5 /5

Máša a medveď-Sladký život-kniha s puzzle


Kniha s puzzle pre najmenších čitateľov! Poskladajte si obrázky Máše a jej kamaráta medveďa!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Utazás póniháton - mesés kifestőfüzet


UTAZÁS PÓNIHÁTON /MESÉS KIFESTŐFÜZET
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Lacná kniha Malý Princ - Nakresli mi ovečku (-70%)


Krásna a výpravná knižka Malého princa obsahuje vyše 40 ilustrácií na maľovanie a iné aktivity. Všetky obrázky sú vyhotovené podľa pôvodných ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho a sú určené nielen deťom, ale všetkým, ktorých oslovuje čarovný a poetický svet Malého princa. Tento úžasný „album“ originálnych ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho je aj skvelým darčekom a nielen na Vianoce.
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:


V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.