! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre najmenších strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ťahák na básne


Inšpiratívna kniha Daniela Heviera, ktorá nedáva návody, know-how, ani zaručené správne riešenia na čítanie básní a porozumenie poézii. Má oveľa skromnejšie a sympatickejšie ciele: svojho čitateľa, ktorým môže byť študent posledných ročníkov základnej školy alebo stredoškolák, nakaziť dobrodružstvom čítania (napríklad poézie). A možno v nej nájdu inšpiráciu aj pedagógovia, ktorí si nevedia občas poradiť s ťažkou školskou látkou.
Vypredané
6,46 € 6,80 €

Riekanky pre najmenších


Krásne riekanky pre najmenšie detičky,ktoré sa ich rýchlo naučia hovoriť. Rozvíjajú si tým svoju pamäť,výslovnosť a slovnú zásobu.Celú knihu sprevádzajú krásne ilustrácie,ktoré sa približujú detskej fantázii a predstavám.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Veselí kamarádi Auta


S kolekcí "Veselí kamarádi" k vám domů přichází oblíbené postavičky z Disney pohádek. Tato krásně ilustrovaná tvarovaná leporela přináší vašim dětem spoustu zábavy a pohádkového dobrodružství.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Kung Fu Panda 2 - Super maľovanky a hádanky


Super maľovanky a hádanky s množstvom zábavných úloh a veselých maľovaniek. Pre deti od troch rokov.
Vypredané
2,47 € 2,60 €

Už ho vezú!


Výber z najkrajších a najznámejších veršov Ľudmily Podjavorinskej. Knižka plná radosti a krásnych, hravých ilustrácií. Deti a zvieratká si tu nažívajú v jednom peknom svete. Nájdete tu nezabudnuteľné básničky ako Žabiatko, Išla sova na tanec, Do školy, Prvý sneh, Medový hrnček. Motívy rodinného prostredia a príbehy zo života zvieratiek vytvárajú obraz každodenného života, ktorý deti hravo pochopia a prisvoja si ho. Z knižky je cítiť radosť, pohodu a lásku autorky k deťom.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Moje prvé riekanky


Výber pekných a jednoduchých riekaniek, ktoré sú doplnené pestrými a veselými ilustráciami.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Kouzelné malování bez barev (modré)


Stačí vzít jen štětec navlhčený ve vodě a postupně jím přetřít všechny části obrázků. Vykouzlíš barevné obrázky bez použití barev. /16 omalovánek A4
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Kočičky


Tato nápaditá knížka obsahuje pět kreslicích šablon, s jejichž pomocí se dítě učí kreslit snadno, samostatně a hlavně zábavně a hravě. Pomocí vyjímatelných šablon lze nakreslit koťátka rozmanitých podob a v různých kombinacích, obrysy lze vybarvovat a dokreslovat podle fantazie. A navíc se dítě dozví o kočkách spoustu zajímavostí!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Básničky z gombíkovej dierky


Knižka, ktorá rastie s tebou.
Vypredané
2,09 € 2,20 €

Na prázdninách u dědy


Knížka s plstěnými obrázky nabízí dětem hru s obrázky, které si mohou samy dotvářet podle fantazie nebo na základě jednoduchých textů, které přinášejí navíc nejrůznější zajímavé informace.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Disney Toy Story


Udělejte Vašim dětem radost vodovými omalovánkami. Děti budou rády vybarvovat veselé a barevné obrázky pouze štětcem a vodou.
Vypredané
1,33 € 1,40 €

Malý školák 500 rébusů


Tato barevně ilustrovaná knížka obsahuje 500 různých zábavných aktivit a je určena pro menší děti, které už zvládky základy počítání a psaní. Najdete zde mnoho veselých úkolů -- bludiště, spojovačky, vybarvování obrázků apod.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Zpívání


Oblíbili jste si písničky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře? Sami autoři pro vás vybrali to nejlepší ze své tvorby - písničky, které vám, jak říká Zdeněk Svěrák "vlezou do ucha". Máte je tu nejen s texty, notami, s kouzelnými obrázky Vlasty Baránkové, a především s piánkem, které se vejde do každého pokojíčku. Tak ať se vám hezky listuje, zpívá i hraje.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Vyfarbi si - Zvieratká na farme


Pokiaľ potrebujete zabaviť svoje dieťa, maľovanka je tou správnou voľbou. Dieťa si môže vyfarbiť zvieratká podľa farebného vzoru.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Vyfarbi si - Zvieratká v mori


Pokiaľ potrebujete zabaviť svoje dieťa, maľovanka je tou správnou voľbou. Dieťa si môže vyfarbiť zvieratká podľa farebného vzoru.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Grétkine chrobáčiky


Kniha Grétkine chrobáčiky formou básničiek je určená skôr pre mladších čitateľov, ale môžu si ju prečítať i starší čitatelia, ktorí majú radi prírodu, starajú sa o ňu a chránia ju. Autorka v nich využila skutočné poznatky o chrobákoch, ktoré sú pravdivé a poučné. Čitateľ sa v knihe dozvie, ktoré chrobáky sú užitočné a ktoré škodlivé.
Vypredané
12,35 € 13,00 €

Malujeme dobrodružství s vodou: Dinosauři


Fantastická zábava pro všechny malé malíře. Potřebujete pouze štětec a vodu. Po vybarvení obrázku vodou se objeví zářivé barvy. Malování vodou.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Poslušné písmenká


Veršíky o písmenách, riekanky o menách, básničky a hádanky o číslach, žartovné povedačky o zvieratách, krátke rozprávky, ale aj drobné smiešky o deťoch. Knihu bohato ilustrovala Vlasta Baránková a vďaka veľkým písmenám bude skvelým pomocníkom pre deti, ktoré zápasia s písmenkami. Zostavila: Mária Števková Ilustrácie: Vlasta Baránková
Vypredané
6,84 € 7,20 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.