Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Čo sa deje na jazere? (-90%)


Leporelo zo série Veselé hádanky s peknými ilustráciami, prevedie Vaše dieťa svetom zvierat na jazere.
Vypredané
0,55 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Boldog karácsonyt!


A karácsony az egyik legjobban várt ünnepünk. Ezzel nem csak, mi felnőttek vagyunk így, hanem bizony a gyerekek is. Advent időszakában is fontos, hogy ha játékosan is, de fejlesszük a gyerekek készségeit és bővítsük a tudásukat. Ez a kis karácsonyi füzet segítséget nyújt az adventi készülődéshez, rengeteg érdekes feladat várja benne a gyerekeket. Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Boldog karácsonyt!


A karácsony az egyik legjobban várt ünnepünk. Ezzel nem csak mi, felnőttek vagyunk így, hanem bizony a gyerekek is. Advent időszakban is fontos, hogy ha játékosan is, de fejlesszük a gyerekek készségeit és bővítsük a tudásukat. Ez a kis karácsonyi füzet segítséget nyújt az adventi készülődéshez, rengeteg érdekes feladat várja benne a gyerekeket. Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Minden, ami ló - 650 új matrica


650 matrica - 1 sablonlap - 4 oldal rajzvázlat.
Vypredané
6,75 € 7,11 €

Dínó tesó - Matricás foglalkoztató 2. - Színezz, olvass, ragassz


Dínó tesó - Matricás foglalkoztató 2. - Színezz, olvass, ragassz!
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Krtek 2 - Samolepkové album


Spousta zábavy s kouzelnými samolepkami! Děti si mohou vytvářet vlastní příběhy a obrázky se samolepkami, které přilnou ke každému hladkému povrchu a nezanechávají žádné stopy. Obsahuje 4 barevná pozadí a více než 100 samolepek. Samolepky jsou bez lepidla fungující na základě přitažlivosti látek a statické elektřině.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Heidi


Heidinek, az alpesi hegyek árva kislányának megható története szívet melengető olvasmány kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A szeretetreméltó, cserfes kislány kedvességével, jólelkűségével, és tiszta szívével bearanyozza mindenkinek az életét, akivel csak kapcsolatba kerül. A kislány sugárzó életöröme napfényt, boldogságot, reményt és gyógyírt nyújt az embereknek a szegénységben, a betegségben, és a magányban egyaránt. Johanna Spyri népszerű ifjúsági regénye az egyik legszebb olvasmány a szeretetről, és az otthon melegéről. Ez utóbbit nem a kényelem határozza meg, nem az, hogy hol élünk, hanem az, hogy hogyan, és mennyire nyitjuk meg szívünket embertársainknak, és a természet csodájának. A meséhez készült kedves illusztrációk nem csak magával ragadják a gyerekeket, hanem segítik is őket megérteni a történet mögött rejlő szeretet erejét.
Vypredané
11,16 € 11,75 €

Nézd meg, hol laknak az állatok!


Kukkants be egy odúba, méhkasba, fák lombjába vagy éppen a tengerfenékre, és nézd meg, milyen állatok élnek ott. A gyönyörűen illusztrált könyv minden oldala kihajtható fülekkel, bájos rajzokkal és sok-sok tudnivalóval varázsolja el észrevétlenül a legkisebbeket. Rengeteg tudnivaló és érdekesség az állatok életéről, mindennapjairól könnyen érthető stílusban. A Nézd meg! sorozat további köteteit se hagyd ki! Nézd meg, milyen az éjszaka, milyen egy kert vagy hogy milyen egy farm!!
Vypredané
7,97 € 8,39 €

Nézd meg, mi történik éjszaka!


Pillants föl a csillagos égre, és lesd meg, hogyan szorgoskodik a pék, hogyan huhognak a baglyok, röpködnek a denevérek, és mi minden történik még! A Nézd meg! sorozat további köteteit se hagyd ki! Nézd meg, hol laknak az állatok, milyen egy kert vagy hogy milyen egy farm!
Vypredané
7,97 € 8,39 €

Egy béka, két tukán


Sokféle állat segít, hogy megtanulhasd a számokat 1-től 10-id. Pont annyi lukacskát találsz minden oldalon, amennyi állatot. Tudni szeretnéd hányan vannak? A számoláshoz használd bátran az ujjaidat is!
Vypredané
5,73 € 6,03 €

That's Not My Hedgehog


A touchy-feely board book with simple, repetitive text, tactile patches and bold illustrations specially designed for babies and toddlers. Small children can meet a range of friendly hedgehogs, and by using their sense of touch, work out which hedgehog is theirs. Don't forget to spot the little white mouse that's hiding on each page!
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Ragassz és színezz! - Karácsony


Nemsokára itt a karácsony! Mikulás és a manói, sőt még a rénszarvasok is lázasan készülnek az ünnepre, miközben mi otthon feldíszítjük a házat. Ezzel a matricás színezővel gyorsan telik majd az idő. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vypredané
4,60 € 4,84 €

Disney - Verdák 500 matrica


Csatlakozz a Verdákhoz, és használd fel a több mint 500 matricát, amit ebben a színezőben találsz! Izgalom és kaland a világ minden táján, ne várj hát tovább, kapcsolj a legnagyobb sebességbe!
Vypredané
8,46 € 8,91 €

Inez spanyol ruhatára


Fedezd fel Spanyolországot Inezzel! Kísérd el, és megmutatja neked az otthonát! Nézzétek meg az Alhambra-palotát, látogassatok el Barcelonába, és vegyetek részt együtt egy flamencoesten meg egy andalúz ünnepen!
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Boribon születésnapja


Miért veszi fel Annipanni a legszebb ruháját? Miért süt vajon tortát? Miért szed virágot? A válasz mindenre: Titok! Persze végül mindenre fény derül: ez a nap Boribon születésnapja!
Vypredané
5,37 € 5,65 €

Minnie - omalovánka


Stránky plné zábavy! Titul obsahuje 16 stran plných obrázků k vybarvení a zábavných aktivit. Rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i jemnou motoriku, kreativitu a paměť. Maluj si se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
Vypredané
2,09 € 2,20 €

Sofie První - omalovánka


Stránky plné zábavy! Titul obsahuje 16 stran plných obrázků k vybarvení a zábavných aktivit. Rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i jemnou motoriku, kreativitu a paměť. Maluj si se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
Vypredané
2,09 € 2,20 €

Auto 3 kreatívní blok


Kreativní blok formátu A4, 24 listů k vymalování + 2 strany plné skvělých barevných samolepek. Perforace jednotlivých listů a tvarovaný výsek udělá z tohoto výrobku hezký dárek nejen na cesty. Rozvíjí dětskou fantazii a přispívá k rozvoji dítěte.
Vypredané
4,23 € 4,45 €

Disney Princezna - omalovánka


Stránky plné zábavy! Titul obsahuje 16 stran plných obrázků k vybarvení a zábavných aktivit. Rozvíjí nejen dětskou fantazii, ale i jemnou motoriku, kreativitu a paměť. Maluj si se svými oblíbenými pohádkovými kamarády!
Vypredané
2,19 € 2,30 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.