Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Dont Tickle the Monkey!


You'd better not tickle the monkey, because it just might chatter if you do! Babies and toddlers won't be able to resist tickling the touchy-feely patches to hear the animal sounds in this unique and hilarious novelty book. As well as the monkey there's a warthog, a laughing hyena and an ostrich to be tickled, followed by a musical finale where you can hear all the animals being noisy at once.
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Babys Very First Noisy Book Dinosaurs


Baby's will discover different dinosaurs which stomp through the colourful pages of this book. Press the buttons to hear a noisy hungry diplodocus, squeaky dinosaur babies. a roaring T.rex as well as other dinosaurs.
Vypredané
13,25 € 13,95 €

Klasszikus zenemesék: A diótörő - Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Csajkovszkij zenéjét!


Kövesd végig Marika varázslatos kalandjait a klasszikus balett meséjén alapuló történetben! Lesd meg Diótörő herceg és az Egérkirály csatáját, találkozz Cukortündérrel, és utazz el Cukorországba, ahol sok csoda és csupa izgalom vár rád... Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Csajkovszkij A diótörő című darabja életre keljen, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén!
Vypredané
20,07 € 21,13 €

Klasszikus zenemesék: A négy évszak egy nap alatt - Nyomd meg a hangjegyet, és hallgasd meg Vivaldi zenéjét!


Kalandozás a hajnali tavaszi kórustól a nyári zivataron keresztül a fagyos naplementéig. Utazz át a négy évszakon Izabellával és a kutyájával egyetlen nap alatt! Nyomd meg a hangjegyet minden oldalon, hogy Vivaldi A négy évszak című zeneműve életre keljen, majd hallgasd meg újra a dallamokat a könyv végén!
Vypredané
20,07 € 21,13 €

Lacná kniha Hlučné mesto: 18 úžasných zvukov (-70%)


V tejto roztomilej knižke nájdeš 18 zvukov z mesta stačí stlačiť tlačidlá. Krátke verše nadchnú najmenších čitateľov na spoznávanie rôznych častí mesta. Cink, bum, píp! Započúvaj sa do zvukov rušného mesta. Vydaj sa na prieskum mesta a všímaj si rôzne zvuky okolo seba. Psík šteká na cinkajúcu kasu, kačice a žaby v jazierku sa prekrikujú s vtáčikmi na oblohe a trúbka trúbi v pochodovej kapele. Stlač tlačidlo a vypočuj si rozličné zvuky, ktoré napĺňajú celé mesto. Rozkošné ilustrácie a milé verše ťa prevedú po meste a užiješ si pritom veľa zábavy! Predajná cena zvukovej knihy už obsahuje recyklačné poplatky.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Zvuky super auťáků


Rychlost, síla, elegance a osobitý řev motorů čekají spolu s mnoha zajímavostmi v této obrázkové knize. Najdeme zde dvanáct unikátních vozů – od dvouválcové tříkolky Morgan 3 Wheeler, přes Aston Martin, Porsche, Teslu až po mocný šestnáctiválec v Bugatti Chiron. Pojďme si vychutnat tu jízdu! Stačí zmáčknout tlačítko :)
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Lacná kniha Domáce zvieratá: Kniha so zvukmi (-70%)


Čítanie príbehu so zvukmi bude pre deti nevšednou zábavou! Príbeh sprevádza 30 zvukov hlasov zvieratiek a činností, ktoré v ňom uvidia nakreslené. Na tejto farme je všetko naopak! Práve prišiel nový farmár. Vysvitlo však, že je lenivý a zvieratká ho musia naučiť, ako sa má o všetko na statku postarať. Veselý príbeh sprevádza 30 zvukov, ktoré deťom priblížia hlasy domácich zvieratiek a mnohých činností, aké v ňom uvidia nakreslené. Je to jednoduché - keď nájdu obrázok v krúžku, stlačia tlačidlo s rovnakým vyobrazením. Čítanie príbehu so zvukmi bude pre vás i vaše deti nevšednou a príjemnou zábavou! Kniha obsahuje tri výmenné batérie. Predajná cena zvukovej knihy už obsahuje recyklačné poplatky.
Vypredané
4,77 € 15,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Luskáčik (zvuková kniha)


Stlačte tlačidlo, vypočujte si s deťmi melódie z Luskáčika, slávneho baletu Petra Iľjiča Čajkovského, a prezerajte si nádherné ilustrácie.
Vypredané
17,01 € 17,90 €

Dinosaur Sounds


Little children will love pressing the ten buttons inside this bright and lively book to hear all kinds of different dinosaurs. From a roaring T-rex to a squawking pterodactyl, the prehistoric world comes vividly to life with fun noises and charming illustrations.
Vypredané
16,10 € 16,95 €

Hallgasd meg a hangomat! - A tanya hangjai


KUKURIKÚ! BEE! NYIHAHA! Ismerd meg a tanyán élő állatokat, és fedezd fel, milyen hangon szólnak a gazdájukhoz. A nyomógombok segítségével te is a tanyán érezheted magadat.
Vypredané
16,03 € 16,87 €

Fredieho nová úloha!


Zvuková kniha.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Danielov rušný deň!


Zvuková kniha.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Megy a gőzös


Megy a gőzös
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Ide vláčik


Zvuková kniha.
Vypredané
6,94 € 7,30 €

The Animal Orchestra Plays Mozart


Children can discover the magic of Mozart by pressing the buttons in this enchanting sound book. The animal orchestra travel through the forest playing five different pieces of Mozart's music and telling the other animals a little bit about the extraordinary man who wrote them. The beautiful illustrations and spellbinding music are a perfect introduction to one of the greatest composers of all time.
Vypredané
16,63 € 17,50 €
  • 4,6 /5

Prvá zvuková kniha – Brm, píp a tutút na ceste


Táto farebná zvuková kniha predstavuje rôzne vozidlá. Deti sa hravou a zábavnou formou učia o rôznych druhoch vozidiel a stláčaním obrázkov sa zabávajú počúvaním zvukov áut. Jednotlivé strany si aktivuj stlačením spúšťacieho tlačidla. Potom už iba stláčaj obrázok so zvieratkom na vyznačenom mieste a vypočuj si zvuk.
Vypredané
11,39 € 11,99 €
  • 4,6 /5

Hovoriace zvieratá


Táto krásna farebná zvuková knižka predstavuje malým čitateľom voľne žijúce zvieratká z celého sveta. Pri spoznávaní zvieratiek a počúvaní zvukov, ktoré vydávajú, zažijú deti kopec zábavy! Stačí sa dotknúť obrázkov na stránkach knihy a tie ožijú!
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Lacná kniha Búú! Kač, kač! Chro-chro! Vypočujte si zvieratá z farmy! (-70%)


10 zvukov zvierat. Zaži život na farme s 10 zvukm zvierat! Kniha obsahuje tri výmenné batérie.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Zvieratá zo safari


Stačí zavrieť oči a ocitnete sa v dych berúcej africkej krajine. Budete počuť nezabudnuteľné zvuky savany vrátane revu levov, chechtania hyen a trúbenia slonov. Táto zvuková knižka je skutočnou inšpiráciou pre celú rodinu a umožní vám spoločne sa započúvať do fascinujúcich zvukov prírody.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.