! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Valašský král


Tato publikace vyšla v polovině ledna 2008 v reedici po 78 letech. Pohádku veršem frenštátského básníka Josefa Kaluse poprvé vydal Josef Hladký v Hranicích na Moravě jako devátý svazek knihomilské edice Amfora v nákladu 350 výtisků. Z toho bylo 50 na ručním a 300 na dokumentním papíru. Knihu vyzdobil Jožka Baruch osmi dřevoryty a vytisklo ji Družstvo knihtiskárny v Hranicích písmem starého Medievalu na jaře 1929.
U dodávateľa
7,14 € 7,52 €

Kolo, kolo mlynské - rečňovanky


Ktovie, koľkým generáciám detí urobili radosť rečňovanky a veršíky, ktoré nájdete v našej knižke, koľkým z nich poskytli prvý veľký zážitok z toho, že sa ich ľahko naučili a mohli predniesť v rodinnom kruhu alebo škôlke. Veríme, že sa zapáčia aj vašim deťom a rozkošné kresbičky im nielen pomôžu zapamätať si veršíky, ale ich podnietia podobné si aj nakresliť.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Básničky pre detičky


Básničky pre detičky od najútlejšieho veku. Na ukolísanie i pobavenie. Krátke básničky a riekanky z dedinského prostredia, o kohútovi, ktorý chcel odísť do mesta, o stratenom mackovi, ktorému pomohli sovy, alebo o bylinkách, ktoré prospievajú ako telu tak aj duši.
Pripravujeme
12,26 € 12,90 €

Kiskarácsony nagykarácsony


A karácsonyi ünnepkörhöz köthető gyermekdalok és versek, rövid történetek gyűjteménye.
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Táračky


Táračky a táraninky, ktoré poohýbajú všetky neposlušné jazýčky...Baranbuch Vzbral som sa na Roháče, na Tri kopy. Pod Roháčmi baran skáče, cupi, dupi. Na troch kopách mal by vypásť pastvy kus. Veď máš baran štyri nohy, vyliezť skús! Buch, buch, ba ranbuch, tlčie rohy o Roháče. Ozembuch!
Vypredané
2,18 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Druhá kniha hádaniek


Dostal si do rúk Druhú knihu hádaniek, môj milý čitateľ. Želám tebe aj sebe, aby sa Ti moje hádanky páčili, aby neboli ani veľmi ťažké ani veľmi ľahké.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.