! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Maľovanie pre deti Obrázky 3-4 roky


Maľovanka prispôsobená veku s farebnými predlohami. Vyfarbovanie pastelkou vodou dopĺňanie samolepkami. Rozvíja zručnosti v kreslení pozornosť a myslenie dieťaťa. Vytlačená ekologickou technológiou Waterless bezpečnou pre deti.
Vypredané
1,79 € 1,88 €

Maľovanie pre deti obrázky nalep a vyfarbi 4 roky


Maľovanka prispôsobená veku, s farebnými predlohami. Vyfarbovanie pastelkou, vodou, dopĺňanie samolepkami. Rozvíja zručnosti v kreslení, pozornosť a myslenie dieťaťa. Vytlačená ekologickou technológiou Waterless, bezpečnou pre deti.
Vypredané
1,79 € 1,88 €

Nalepuj a vybarvuj Papoušek


Kolekce čtyř knížek omalovánek rozvíjí dětskou fantazii, zručnost a výtvarný talent. Najděte tu správnou samolepku ke každému obrázku a ten podle této samolepky vymalujte. Sešitová vazba.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Lentigo morský svet


Vyfarbovanie obrázkov pre deti dvoma postupmi podľa značiek a farebnej legendy. Systém rozvíja logické myslenie, pozornosť a samostatnosť v rozhodovaní. Odporúča psychológ.
Vypredané
1,81 € 1,90 €

Vybarvuj a nalepuj Králíček


Kolekce DUHA - obsahuje velké omalovánky, ke kterým musí dítě nejprve vyhledat správnou samolepku a pak omalovánku podle ní správně vybarvit.
Vypredané
1,62 € 1,70 €

Macko Puf - Malý závodník maluj a hádej 21


Vymaľuj, nájdi správnu cestu, spoj podľa čísel, hľadaj rovnaké, nájdi rozdiely ... maľovanky so zábavnými úlohami a Mackom Puf.
Vypredané
1,42 € 1,49 €

Veselé bodky


Podľa tejto knižočky si deti môžu nakresliť viac ako 40 obrázkov, stačí, ak správne pospájajú čísla. Na posledných stránkach knižka obsahuje i správne riešenia.
Vypredané
1,23 € 1,29 €

Hokej MS 2011 omaľovánka


omaľovánka
Vypredané
0,86 € 0,90 €

Maxík a jeho psík


Maľovanka s veršami Danuše Dragulovej-Faktorovej a veselými obrázkami Štefana Šilhana.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Maxík a jeho výlety


Maľovanka s básničkami Danuše Dragulovej-Faktorovej a ilustráciami Štefana Šilhana. Nájdete ju v kníhkupectvách, novinových stánkoch, objednať si ju môžete vo vydavateľstve DAXE alebo v distribučnej spoločnosti ARES, a to písomne, elektronickou poštou alebo telefonicky.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Lacná kniha Biblické domalovánky (-70%)


Biblické domalovánky obsahují více než 150 nejznámějších biblických příběhů a textů. Jsou napsány jednoduchým jazykem a spolu s obrázky, které si děti samy dotvoří, jsou ideální pomůckou pro začínající čtenáře Bible. Děti se na podobě knihy samy podílejí. K inspiraci jim slouží načrtnuté obrázky tváří, krajin, předmětů a symbolů, o kterých se hovoří v příbězích. Přitom mohou plně uplatnit svoji tvořivost a domalovat obrázky podle svého. S použitím tužky, pastelek, barevných fixů, voskovek, barevných papírů, látek nebo výstřižků z novin si každé dítě vytvoří vlastní jedinečnou knihu. Každý výtisk se tak stane originálem! Biblické domalovánky oživí vašim dětem staré příběhy z Bible, ať budou doma nebo na cestách, samy či s kamarády nebo s rodiči, jsou také výbornou pomůckou pro výuku náboženství jak ve školách, tak v církvích.
Vypredané
1,38 € 4,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Z rozprávky do rozprávky-žltá-maľovánky so samolepkami (-70%)


Vymaľuj si obrázky obľúbených postavičiek z rozprávok podľa priložených samolepiek.
Vypredané
0,30 € 1,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maľovanie pre deti obrázky vyfarbi 2 roky (-70%)


Maľovanka prispôsobená veku, s farebnými predlohami. Vyfarbovanie pastelkou, vodou, dopĺňanie samolepkami. Rozvíja zručnosti v kreslení, pozornosť a myslenie dieťaťa. Vytlačená ekologickou technológiou Waterless, bezpečnou pre deti.
Vypredané
0,56 € 1,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lepím a maluji zvířátka Kočička (-70%)


Kolekce čtyř knih o zvířátkách dětem poskytne užitečné informace o jejich životě a chování v přirozeném prostředí. Knihy obsahují samolepky, jimiž děti doplňují slova chybějící ve větách, aby tak dostaly ucelenou požadovanou informaci. Zároveň je kniha i omalovánkou.
Vypredané
0,80 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý šikula Vybarvuj Bubi 2 (-70%)


Ke každé z těchto čtyř knížek patří pastelky nebo voskové pastelky, samolepky či nůžky, které bude dítě potřebovat k dotvoření obrázků. Až obrázky vymaluje, dolepí nebo vystříhá, přinesou jistě mnoho radosti. Jednoduché tvary navíc lákají k napodobení, takže vás možná překvapí i vlastním obrázkem.
Vypredané
1,35 € 4,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyfarbi si rozprávky (-70%)


Skvelá zábava pre vaše deti! Táto kniha obsahuje 64 strán rôznych omaľovaniek. A to hlavné je, že deti v knihe môžu prepožičať farby svojim obľúbeným postavičkám a krásnym okamihom zo známych rozprávok ako je Šípková Ruženka, Vlk a sedem kozliatok, Princezná na hrášku či Robin Hood. Obrázky sú namaľované jednoducho a vďaka farebným predlohám ich isto dokážu vymaľovať aj tí najmenší. Popritom môžu kráčať ruka v ruke s krátkym, no napínavým dejom.
Vypredané
1,77 € 5,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kresli, píš a nalepuj (-70%)


Zošity z edície Kresli, píš a nalepuj sú určené deťom od 4 rokov. Ponúkajú niekoľko zaujímavých aktivít – deti môžu obťahovať predpísané slová, dokresľovať obrázky, vyfarbovať ich, počítať predmety na obrázku, lepiť samolepky a odpovedať na otázky. Zošit slúži ako písanka – sú v ňom predpísané slová a vety, ktoré ma dieťa dopísať podľa šablóny. Veľkou pomocou je štvorčekový podklad. Ten vedie dieťa aj pri pokusoch o prvé vlastné písmenká.
Vypredané
0,49 € 1,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krtkův den - omalovánka (-70%)


Maľovánka pre najmenších s motívom obľúbenej televíznej postavičky.
Vypredané
0,37 € 1,22 €

dostupné aj ako:


V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.