Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Kontrasztos könyv - Állatok


A kontrasztos könyvek fejlesztik a gyermekek képalkotását.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Ragazd fel! Újra és újra - Bing


4 oldal színes háttér, 8 színes kép, 70 újra felhasználható matrica, a gyerekek saját fantáziájuk alapján alkothatnak új képeket, a matricák nyomtalanul eltávolíthatók és újra felhasználhatók.
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Sticker Dolly Dressing Ballet and Dancing Fairies


Join dolls dressed as elegant swans, waltzing snowflakes, and wearing magnificent ballgowns and floaty fairy dresses, as they skip, twirl and pirouette through this delightful title in the best-selling Sticker Dolly Dressing series. Inspired by well-known classical ballets and the secretive world of fairies, this is a perfect book all fairy-lovers and fans of the series.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

500 matrica - Mancs Őrjárat


Nagy matricás könyv színes fóliázással a borítón 24 színes lap és több mint 500 különféle matrica.
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Ragazd fel! Újra és újra - Mancs Őrjárat


4 színes háttér, 8 színes kép, több, mint 70 matrica. A matricák újra és újra felhasználhatók.
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Sticker Dolly Dressing The Nutcracker


Use the stickers to dress the doll characters in this exciting version of the The Nutcracker ballet. Clara's uncle gives her a wooden nutcracker doll for Christmas, which, after a battle with the evil Mouse King, transforms into a real-life prince. Clara and the prince travel through a forest, filled with twirling snowflakes, before arriving the kingdom of the Sugar Plum Fairy, where trees are made of candy floss, cupcakes and candy canes. Clara eventually returns home. Has her experience been real or is it all an amazing dream? A perfect gift introduction to the story of this much-loved ballet or for any lover of the incredibly successful sticker book series.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Build Your Own Dragons and Fantasy Warriors Sticker Book


Journey through the magical land of Ravenhold in this sensational sticker book, building 11 of its fiercest dragons and 18 of its bravest warriors with over 300 stickers. From Stalagar the ice dragon to Nagar the sky pirate, children will have hours of fun sticking on claws, fangs, wings and weapons to complete the awesome dragons and fearless warriors within.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Christmas Sound Book


Little children will love pressing the buttons in this delightful little book to hear five sounds that conjure up the Christmas spirit. From jingling bells to roaring fires and reindeer whooshing through the sky, the festive sounds and beautiful scenes make it a perfect stocking filler. There are presents to spot on every page too.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Disney Baby - Karácsonyi ének


Mickey és barátai megmutatják, hogy mitől lesz igazi ünnep a karácsony. Charles Dickens klasszikus történetét most a legkisebbek is megismerhetik ebből a színes, kedves lapozóból.
Vypredané
5,86 € 6,17 €

Készíts karácsonyi díszeket!


"Finommotorika - bizonyára minden szülő hallotta már ezt a "bűvös szót" az óvó nénitől vagy a tanító nénitől. Nézzük, mi is ez! A finommotorika testünk apróbb testrészeinek a finom, összehangolt mozgását jelenti, szűkebb értelemben a kéz és a kéz ujjainak összerendezett mozgását. És miért olyan fontos ennek a fejlesztése? Az iskoláskorú gyermeknek a szem-kéz összehangolt munkája, a kézfejizmok, kéztőcsontok fejlettsége fogja meghatározni, boldogul-e majd az írás elsajátításával és a helyes ceruzafogással. Mint a legtöbb képesség, a finommotorika is eltérő módon fejlődhet a gyerekeknél. Ha lemaradást észlelünk gyermekünknél, akkor az a legjobb, ha nem direktben segítünk neki, hanem játszva fejlesztjük! Foglalkoztatónk segítségével a gyermek kedvére vághat, hajtogathat, ragaszthat, csupa-csupa olyan dolgot végezhet a kezecskéivel, ami fejleszti a finommotorikáját, miközben ő kedvére játszik, kreatívkodik, szórakozik. "
Vypredané
5,33 € 5,61 €

A cicacsalád karácsonya


Számolj vissza karácsonyig a cicacsaláddal! Az adventi várakozás során 140 ablakocska mögé kukkanthatunk be, hogy még izgalmasabbá tegyük a mesét! Ki bújt el a konyhaszekrényben? A fiókokat kihúztad már? Segítsünk a kiscicáknak megsütni az ünnepi finomságokat! Ha készen vagyunk, egy havas séta során lessünk be a környék összes készülődő családjának ablakán, miközben karácsonyi dalokat énekelünk, és minden jót kívánunk! Vajon mit rejthetnek a szépen becsomagolt ajándékos dobozok? Mire a könyv végére érünk, ez is kiderül!
Vypredané
20,05 € 21,10 €

Viem lepiť: Dopravné prostriedky


Uži si veľa zábavy so samolepkami a maľovankami v tejto knihe aktivít s dopravnými prostriedkami.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Lacná kniha Luskáčik (-70%)


Úchvatné leporelo s pop-up obrázkami vianočného príbehu podľa E. T. A. Hoffmanna vás s Klárkou a Luskáčikom prenesie do čarovného Kráľovstva sladkostí.
Vypredané
4,77 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Luskáčik - Príbeh s hudobnou skrinkou (-50%)


Rozoznejte svoj domov kúzelnou hudbou z tejto knižky, ktorá obsahuje naťahovací hrací strojček. Vychutnajte si Čajkovského hudbu pri čítaní vianočného príbehu.
Vypredané
11,95 € 23,90 €

dostupné aj ako:

Auto pre malých hasičov


JAZDI A ČÍTAJ! Prevez sa príbehom a vydaj sa so statočnými hasičmi na pomoc ľuďom v meste. Z knihy sa dá poskladať obrovské hasičské auto pre malého hasiča aj s čelným sklom!
Vypredané
19,99 €

Bing - Lepím si znova


Titul obsahuje 4 farebné pozadia, 8 listov vymaľovaniek a 4 listy statických samolepiek, ktoré sú opakovane použiteľné.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Kaparj és ragassz! - A Föld körül


Kreatív útmutató: 1. Válassz ki egy matricát! 2. Távolítsd el a fa kaparótoll segítségével a felső kék réteget, és fedezd fel az alatta rejlő képet! 3. Alkoss mókás jeleneteket a matricák segítségével az adott díszletekben! A csomag tartalma:1 db fa kaparótoll, 4 oldalnyi újraragasztható matrica, 9 mókás helyszínkép.
Vypredané
4,52 € 4,76 €

Kaparj és ragassz! - Állatok


Kreatív útmutató: 1. Válassz ki egy matricát! 2. Távolítsd el a fa kaparótoll segítségével a felső kék réteget, és fedezd fel az alatta rejlő képet! 3. Alkoss mókás jeleneteket a matricák segítségével az adott díszletekben! A csomag tartalma:1 db fa kaparótoll, 4 oldalnyi újraragasztható matrica, 9 mókás helyszínkép.
Vypredané
4,52 € 4,76 €

Színezz a vonalakon belül - Béka


A vonalakon belül maradni még sosem volt ilyen egyszerű! A színes, kidomborodó vonalak remek segítségül szolgálnak a fiatal művészek számára. Ha befejezted a színezést és elkészült a kép, lásd el személyre szóló üzenettel, vágd ki és mutasd meg családodnak a színezési tudományod! Ez a mókás színezőkönyv kirándulásokon is hű társad lehet.
Vypredané
4,52 € 4,76 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.