Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre najmenších strana 491 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Domácí mazlíčci - omalovánky


Máte už vedle sebe zvířecího kamaráda, anebo zatím jen sníte, že se budete starat o psa, křečka, nebo dokonce koně? Ať je tomu jakkoliv, držíte v rukou knížku vytvořenou právě pro vás. Zásobte se proto různobarevnými pastelkami nebo fixy, opusťte zažité představy a vybarvujte vaše oblíbené mazlíčky tak, jak to cítíte. Odměnou pro vás budou jedinečná zvířata, která určitě nikde nepotkáte.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

V škôlke puzzle


Knižka s veselými príbehmi vo veršíkoch, s puzzle a ukrytými maľovánkami.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Labková patrola - 1000 samolepiek aktivity


1000 samolepiek a 48 strán plných zábavných aktivít pre predškolské deti v atraktívnej obálke s holografickým efektom.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Co si dnes obléknu? Nakupování a slavnostní příležitosti


Baví tě móda? Pak je tato knížka právě pro tebe! Ukaž, co je v tobě, a předveď se jako šikovná módní návrhářka. Použij super stylové samolepky a navrhni vlastní slušivé oblečky na nákupy a slavnostní příležitost.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Magnus, mocný kouzelník


Hluboko v lese v jeskyni, kam lidská noha nikdy nevkročila, žil mocný kouzelník Magnus. Přečtěte si jeho příběh s kouzelnými ilustracemi a pohyblivými obrázky!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Minnie Nech žije ružová


Knížka Otváraj okienka obsahuje na 10 stranách viac než 40 otváracích okienok, plných zábavných aktivít s obrázkami obľúbených postavičiek. Dieťa si hravou formou precvičuje farby, tvary a počítanie.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Lego Nexo Knights Připrav se, pozor, lep!


Kniha aktivit s více než 250 opakovatelně použitelnými samolepkami zdarma Kolem rytířů NEXO KNIGHTS se neustále děje něco nového! Připoj se k jejich dobrodružství, vyřeš hádanky, rébusy a různé tvořivé úlohy a pomoz svým oblíbeným hrdinům bojovat se zlou Knihou příšer a jejím pomocníkem Jestrem. V knize na tebe čeká spousta zajímavých aktivit a více než 250 opakovaně použitelných samolepek, díky nimž bude řešení úkolů ještě zábavnější.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Tlapková patrola - 6 omalovánkových bloků


Žádná práce neodolá naší tlapce! Se šesti bločky s oblíbenými štěňaty v hlavní roli vás čeká skvělá omalovánková zábava doma i na cestách. Svůj oblíbený blok si můžete snadno přibalit do batůžku a vzít s sebou, kam budete chtít.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Labková patrola - 6 bločkov s maľovankami


6 úžasných bločkov s maľovankami neohrozených hrdinov Labkovej patroly. Zažite dobrodružnú jazdu so psím tímom a ich priateľmi. Popadnite pastelky a zábava sa môže začať!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Požiarnik Sam - Skladacia rozprávka


Obrázková knižka o požiarnikovi Samovi a jeho kamarátoch na prezeranie, predčítanie a skladanie. V tejto knižke nájdete 5 pestrofarebných skladačiek pre deti, pri ktorých sa nielen zabavia, ale pomôžu rozvíjať aj ich zručnosti.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Krtko a autíčko


Krtko pozoruje rušné cesty mesta, po ktorých sa premávajú autá všetkých farieb, a sám túži po jednom celkom maličkom, aby mohol trúbiť, krútiť volantom a viezť sa na ňom po okolí. Chce si ho aj sám zostaviť, no hoci sa veľmi snaží, stále je nepojazdné. Napokon však objaví jedno staré, odhodené autíčko a dobrosrdečná priateľka myška pomôže ako vždy – poradí mu, kde mu ho opravia.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Ako krtko vyliečil myšku


Krtkova priateľka myška hryzka jedného dňa ochorie, a tak sa krtko na radu múdrej sovy liečiteľky vydáva hľadať neobyčajný kvietok, ktorý by jej pomohol uzdraviť sa. A že je ozajstný kamarát, neváha prekonať veľké vzdialenosti ani odolávať nástrahám, ktoré ho na jeho cestách-necestách prekvapia.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Červenkastá sliepočka


V tejto farebnej knižke nájdete zaujímavú rozprávku a okrem toho si môžete vypočuť hlas zvieratiek, ako aj všelijaké iné zábavné zvuky. Stačí stlačiť obrázky na boku knižky.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Zlaté túlenie


Pútavá séria štyroch štvorcových rozprávok s penovými doskami sa v roku 2011 rozrástla o dve novinky: Minútové rozprávky a Zlaté túlenie. Kniha Zlaté túlenie rozpráva dvanásť rozkošných príbehov o mláďatkách a ich mamičkách. Prekrásna knižka, ktorú je radosť držať v ruke, prezerať si ju a čítať.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Farma kniha s puzzle


Tieto knihy obsahujú 8 puzzlí. Deti sa tešia z hry a zároveň spoznávajú zvieratká na farme a rôzne druhy dinosaurov. V leporele Farma je text aj v anglickom jazyku.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Prasiatko Peppa - 1000 samolepiek aktivity


1000 samolepiek a 48 strán plných zábavných aktivít pre predškolské deti v atraktívnej obálke s holografickým efektom.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Maľovanie podľa farieb - Princezná


Precvič si farby so svojimi obľúbenými kamarátmi! Maľovanie podľa farieb obsahuje 30 strán na vyfarbenie podľa farebných bodov a 12 voskoviek.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Trollovia - Veľká kniha zábavy


Princezná Poppy, Vetvoš, Guy Diamant, Obor a ďalší trollovia z nového filmu spoločnosti DreamWorks sú šťastné a hravé bytosti, ktoré pre teba pripravili túto Veľkú knihu zábavy plnú hier, hádaniek, plagátov a množstva samolepiek!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Karel IV. Staň se císařem!


Stát se mocným vladařem Evropy není jednoduché. Je potřeba projít dějinami a překonat četná úskalí a protivenství. Uspěješ v této výzvě? Staneš se mocným panovníkem? Desková hra pro celou rodinu provází hráče od narození Karla IV. po jeho korunovaci. S kostkou a figurkami teď rozehraj svou hru. Kdo bude vládnout Evropě? Kdo uspěje? Projdi dějinami a usedni na panovnický trůn!
Vypredané
7,59 € 7,99 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.