! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre najmenších strana 499 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 5 /5

Bing - Rozprávky na dobrú noc


Bing sa chystá do postieľky rovnako ako vy, milé deti.. A čo je lepšie, ako si pred spaním vypočuť niekoľko príbehov, ktoré zažil so svojimi kamarátmi? Každý deň predsa so sebou prináša niečo nové!
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Spinkaj a sni


Pokračovanie novej generácie zvukových kníh DAMI! Je čas ísť do postieľky, maličký! Vypočuj si štyri nežné uspávanky a snívaj s Mackom tie najkrajšie sny!
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Nálatok laknak-e állatok? - A Kaláka együttes dalai - CD melléklettel


A Kaláka együttes népszerű Nálatok laknak-e állatok? című lemezének dalai most megelevenednek a rajzokon. A dalok szövegei Rigó Béla, Ágai Ágnes, Tandori Dezső, Tamkó Sirató Károly, Kányádi Sándor, Csoóri Sándor, Csukás István, Veress Miklós, Szabó Lőrinc és más ismert költők versei.
Vypredané
13,10 € 13,79 €
  • 4,8 /5

My sme malí muzikanti


Dvanásť pesničiek, ktoré si môžeš zahrať na klavíri. Pesničku sa ľahko naučíš hrať pomocou svetielka. Pesničku si môžeš aj vypočuť.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Vtáky našich lesov


Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké, ale nie práve ľahké dobrodružstvo. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.
Vypredané
13,29 € 13,99 €
  • 5 /5

Môj kamarát semafor


Malí čítatelia si užijú veľa zábavy s touto knižkou plnou informácií. Oboznámia sa nelen s pravidlami cestnej premávky, ale sa aj veselo zahrajú vďaka zabudovanému semaforu. Osvojiť si pravidlá cestnej premávky nebolo nikdy také jednoduché a zábavné!
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Na farme - Otvor a hraj sa!


Zostavte si podľa návodu priestorový model farmy, vylomte zvieratká, traktory, ploty a ostatné diely a zahrajte si vlastný príbeh z farmy. Všetky deti budú nadšené, keď budú môcť v tejto originálnej interaktívnej knižke objavovať život na farme. Užite si veselý príbeh zo Slnečnej farmy spoločne v rodinnom kruhu. Predstaví sa vám veľa domácich zvierat a dozviete sa, ako žijú. Prečítajte si príbeh a užite si zábavu s hlasmi jednotlivých zvieratiek, ktoré sú v knižke napísané tučne.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Vtáci našich lesov


Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké dobrodružstvo, ale ten, kto to skúšal, vie, že to nie je práve najľahšie. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Môže ísť o zvuky také výrazné a vzájomne odlišné, že aj malé deti s trochou prípravy dokážu čoskoro odhaliť ich pôvodcov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate. Keď dokážete rozoznať jednotlivé zvuky – od túžobnej piesne kolibiarika spevavého až po upokojujúce volanie holuba hrivnáka – žiadna prechádzka lesom už nebude taká ako predtým. Vykročme teda teraz spoločne do prírody s otvorenými očami a ušami za veľkým vtáčím dobrodružstvom a nikdy nekončiacou sa zábavou!
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Zvieratá našich lesov


Prostredníctvom 12 tlačidiel zažijeme čarovnú atmosféru lesa, polí a parkov a vypočujeme si živočíchy, ktorým patrí svet, keď sa pomaličky, poľahučky začne stmievať a my sa ukladáme na spánok. Slávik, kuvik, jeleň a líška... tým sa naše dobrodružstvo v prírode ešte len začne! V knihe nás čakajú mnohé ďalšie tvory, s ktorými sa v prírode môžeme stretnúť.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Disney Princess - The Little Book of Big Ideas


Introduce little readers to the worlds of Tangled, The Little Mermaid, Mulan, and Cinderella while learning about shapes, colors, emotions, and opposites. Charming illustrations accompany simple text to make this take on concepts the perfect introduction to beloved Disney Princesses for little ones.
Vypredané
14,24 € 14,99 €
  • 5 /5

Hasičské auto


Túto jedinečnú knihu, ktorá sa v okamihu premení na hasičské auto, si deti ihneď zamilujú. Prečítajú si pekný príbeh a potom sa zahrajú na autodráhe, ktorá sa tiahne celým leporelom. Pomáhajú hasičom dostať sa k požiaru a nakoniec samy naskočia do vlastného hasičského auta na záchrannú akciu. Hurá, ide sa hasiť!
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Vianočné koledy


12 obľúbených kolied s notovým záznamom. Vyber si koledu a vyťukávaj na klávesoch podľa farebných nôt.
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Farma Tablet


Ponúkame novú generáciu zvukových kníh DAMI!Objav, koľko milých zvieratiek žije na farme! Vieš, aké zvuky vydáva jahniatko? A somárik? Prečítaj si príbehy a pomocou čarovných gombíkov spoznaj reč zvierat!
Vypredané
14,24 € 14,99 €

Moje prvé rozprávky


V tejto nádhernej knihe nájdete tie najkrajšie rozprávky. Deti ich počúvajú už po generácie, a tak sme ich pre ne prerozprávali moderným, ľahko zrozumiteľným jazykom. Príbehy sú doplnené prekrásnymi ilustráciami, ktoré potešia oko každého, nielen malého čitateľa.
Vypredané
15,19 € 15,99 €

Na farme


Príď na farmu a zahraj sa s jej milými obyvateľmi, môžeš objaviť veľa zaujímavého. 12 mini leporiel v maxi obale
Vypredané
15,76 € 16,59 €

Les Otvor a čítaj


Otvorte veľkú knihu lesa a vydajte sa po jeho cestičkách. Stretnete mnoho milých tvorov a naučíte sa veľa zaujímavých vecí. Kniha je ilustrovaná Tonym Wolfom.
Vypredané
16,14 € 16,99 €

Autá 2 - Svetová grand prix - Hracia knižka


Vitajte v úžasnom svete áut! V knižke nájdete príbehy z Chladičových Teplíc i z pretekárskych okruhov, a popritom plno hádaniek a doplňovačiek. Naštartujte motory a pripravte sa na parádnu jazdu!
Vypredané
18,23 € 19,19 €

Postav si své letadlo


Ponořte se do fascinující historie a vědy letectví, od vynálezu létajícího stroje Leonarda da Vinciho po moderní dvoupatrový Airbus A380. Zjistěte, jaké přístroje v letadlech naleznete a k čemu slouží. Přečtěte si o letu prvního motorového letadla, který podnikli bratři Wrightové. Seznamte se s dalšími neobyčejnými lidmi, kteří pomohli dostat letectví tam, kde je dnes. A nakonec si z dílků, které najdete v boxu na konci knihy, postavte detailní model Fokker DR. 1, slavný trojplošník Rudého barona.
Vypredané
18,99 € 19,99 €

Peppa Pig - Můj adventní kalendář


Těšte se na ježíška s prasátkem Peppou! Peppa je tu, aby všem dětem zpříjemnila dlouhé čekání na Štědrý den. Má pro vás 24 půvabných knížeček s veselými předvánočními příhodami prasátka Peppy, její rodiny i ostatních zvířecích kamarádů. Všechny knížky mají poutko pro zavěšení na stromeček jako vánoční ozdoby a jsou uloženy v praktických uzavíratelných deskách.
Vypredané
18,99 € 19,99 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.