! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre najmenších strana 500 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Moje prvé riekanky


Výber pekných a jednoduchých riekaniek, ktoré sú doplnené pestrými a veselými ilustráciami.
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Kouzelné malování bez barev (modré)


Stačí vzít jen štětec navlhčený ve vodě a postupně jím přetřít všechny části obrázků. Vykouzlíš barevné obrázky bez použití barev. /16 omalovánek A4
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Básničky z gombíkovej dierky


Knižka, ktorá rastie s tebou.
Vypredané
2,09 € 2,20 €

Malý školák 500 rébusů


Tato barevně ilustrovaná knížka obsahuje 500 různých zábavných aktivit a je určena pro menší děti, které už zvládky základy počítání a psaní. Najdete zde mnoho veselých úkolů -- bludiště, spojovačky, vybarvování obrázků apod.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Kočičky


Tato nápaditá knížka obsahuje pět kreslicích šablon, s jejichž pomocí se dítě učí kreslit snadno, samostatně a hlavně zábavně a hravě. Pomocí vyjímatelných šablon lze nakreslit koťátka rozmanitých podob a v různých kombinacích, obrysy lze vybarvovat a dokreslovat podle fantazie. A navíc se dítě dozví o kočkách spoustu zajímavostí!
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Zpívání


Oblíbili jste si písničky Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře? Sami autoři pro vás vybrali to nejlepší ze své tvorby - písničky, které vám, jak říká Zdeněk Svěrák "vlezou do ucha". Máte je tu nejen s texty, notami, s kouzelnými obrázky Vlasty Baránkové, a především s piánkem, které se vejde do každého pokojíčku. Tak ať se vám hezky listuje, zpívá i hraje.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Na farme Moj prvy obrazkovy slovnik


Aké stroje pomáhajú hospodárom pri prácach na poli? Ktoré zvieratá nájdeš v stajni a ktoré sa pasú na trávnatých pasienkoch? Čo dozrieva v záhrade? Každá farma žije bohatým, čulým životom a ty sa vďaka tomuto obrázkovému slovníku staneš jeho súčasťou.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Poznáš mojich priateľov?


Farebné leporelo s kačičkou Aničkou a jej priateľmi.
Vypredané
4,56 € 4,80 €

Vyfarbi si - Zvieratká na farme


Pokiaľ potrebujete zabaviť svoje dieťa, maľovanka je tou správnou voľbou. Dieťa si môže vyfarbiť zvieratká podľa farebného vzoru.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Vyfarbi si - Zvieratká v mori


Pokiaľ potrebujete zabaviť svoje dieťa, maľovanka je tou správnou voľbou. Dieťa si môže vyfarbiť zvieratká podľa farebného vzoru.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Kto sa skrýva v dome?


Kto sa skrýva za závesom?, kto sa skrýva v akváriu?, kto sa... Odpovede na tieto otázky nájdete po otvorení okienok - dvierok na jednotlivých stranách tejto knižky. A čo viac? Na otázku ako robí andulka, mačička, psík,...je taká ľahká odpoveď. Stačí len stlačiť ten správny gombík.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Moje najkrajšie Vianoce


Farebné leporelo o zvieratkách v lese a Vianociach...
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Poď rátať s nami!


Leporelo pre najmenšie deti. Pomocou tohto leporela sa deti naučia rátať do desať.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Zlatá kniha riekaniek


V tejto knižke nájdeš tie najmilšie riekanky pre najmenších. Riekanky sú jendoduch, ale vtipné a ľahko si ich zapamätáš, pretože sú rytmické. (215X300, str.80,TV,FB,r.vyd.2005)
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Na prázdninách u dědy


Knížka s plstěnými obrázky nabízí dětem hru s obrázky, které si mohou samy dotvářet podle fantazie nebo na základě jednoduchých textů, které přinášejí navíc nejrůznější zajímavé informace.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Disney Toy Story


Udělejte Vašim dětem radost vodovými omalovánkami. Děti budou rády vybarvovat veselé a barevné obrázky pouze štětcem a vodou.
Vypredané
1,33 € 1,40 €

Malujeme dobrodružství s vodou: Dinosauři


Fantastická zábava pro všechny malé malíře. Potřebujete pouze štětec a vodu. Po vybarvení obrázku vodou se objeví zářivé barvy. Malování vodou.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Grétkine chrobáčiky


Kniha Grétkine chrobáčiky formou básničiek je určená skôr pre mladších čitateľov, ale môžu si ju prečítať i starší čitatelia, ktorí majú radi prírodu, starajú sa o ňu a chránia ju. Autorka v nich využila skutočné poznatky o chrobákoch, ktoré sú pravdivé a poučné. Čitateľ sa v knihe dozvie, ktoré chrobáky sú užitočné a ktoré škodlivé.
Vypredané
12,35 € 13,00 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.