! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 102 z 102

Das Deutschmobil 3


Vypredané
6,62 € 6,97 €

Ať se tužka zapotí!


Jak asi vypadá hladový mazlíček pana Julia? Co si nechal námořník Hercules vytetovat na záda? Co objeví zubař Lauře po dvou letech v ústech? Učitel Fišer bude rozdávat poznámky. Za co asi? Fifi se dívala na zakázaný film. Na jaký? Je to na tobě! Dor a Dutková a Martin Kubát vám přinášejí dokreslovací sešit. Na každé straně sešitu se ocitnete v situaci, kterou je potřeba dokreslit. Stop klasickým omalovánkám či pracovním sešitům alá nauč se kreslit koně podle předlohy. Vkročte do světa své fantaz ie!
Vypredané
7,99 € 8,41 €

MALA NASOBILKA/ROZVRH HODIN


MALA NASOBILKA/ROZVRH HODIN
Vypredané
0,17 € 0,18 €

Logické hádanky


Tato krabička plná zábavy obsahuje stíratelný fix a 50 oboustranných omyvatelných karet s více než 100 různých logických hádanek a her. Hodně zábavy!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.