! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 102 z 102

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Môj zošit na precvičovanie Montessori: Spoznávam a objavujem svet


V zošite na princípoch pedagogiky Montessori sa dieťa hravo a bližšie zoznámi s ríšou zvierat a rastlín, farbami, materiálmi, orientáciou v čase a priestore. Vďaka tomuto zošitu Montessori a priloženým materiálom bude dieťa objavovať okolitý svet a naučí sa orientovať v priestore a čase. Pomocou tematických vzdelávacích aktivít bude dieťa objavovať a učiť sa rozlišovať rôzne materiály a farby. Naučí sa orientovať v čase a určovať i rozpoznávať jednotlivé ročné obdobia, precvičí si priestorové myslenie a vnímanie v úlohách s trojrozmernými telesami a pustí sa aj do objavovania okolitého sveta a ríše zvierat i rastlín. Obrázky, kartičky a šablóny na vystrihnutie na konci zošita umožnia dieťaťu nové znalosti lepšie uchopiť, spracovať a predovšetkým pochopiť. Tento zošit ponúka prostredníctvom mnohých hier inšpirovaných pedagogikou Montessori (radenie, triedenie, porovnávanie...) úžasné zoznámenie sa s okolitým svetom a prírodou pre deti vo veku 3 - 6 rokov. Na vykonávanie činností uvedených v zošite a osvojenie si učebných pravidiel pedagogiky Montessori môže dieťa používať materiály na konci zošita. Knižka s prvkami Montessori.
Na sklade 2Ks
9,41 € 9,90 €

V meste (miniLÜK 36)


Tento titul hry miniLÜK deti zavedie aj do ZOO či prírodovedného múzea. Napomáha deťom získavať základný prehľad o živote v meste, rozširuje ich aktívnu slovnú zásobu. Obrázky sú doplnené o písomné pomenovania jednotlivých objektov a osôb, čím podporujeme rozvoj čitateľskej gramotnosti detí. Zošit je určený pre predškolský a nižší školský vek.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Počítame do 10 (miniLÜK 37)


Matematika je pre mnohých prvákov očarujúca krajina, ktorá spája reálny svet a konkrétne predstavy v ňom s imaginárnym svetom čísel a vzťahov medzi nimi. Úlohy sú pripravené s gradujúcou náročnosťou, čo umožňuje deťom ľahko zvládnuť základné matematické operácie do 10. Zošit je určený pre nižší školský vek.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Rozvoj reči (miniLÜK 38)


Prostredníctvom interaktívneho zošitu Rozvoj reči si deti rozširujú slovnú zásobu. Úlohy približujú pestrosť slovenského jazyka, cieľom je rozvíjať u detí predčitateľskú a čitateľskú gramotnosť. Práca s týmto zošitom napomáha zlepšovať celkové komunikačné schopnosti dieťaťa. Zošit je určený pre predškolský a nižší školský vek.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

MALA NASOBILKA/ROZVRH HODIN


MALA NASOBILKA/ROZVRH HODIN
Vypredané
0,17 € 0,18 €

Logické hádanky


Tato krabička plná zábavy obsahuje stíratelný fix a 50 oboustranných omyvatelných karet s více než 100 různých logických hádanek a her. Hodně zábavy!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Ať se tužka zapotí!


Jak asi vypadá hladový mazlíček pana Julia? Co si nechal námořník Hercules vytetovat na záda? Co objeví zubař Lauře po dvou letech v ústech? Učitel Fišer bude rozdávat poznámky. Za co asi? Fifi se dívala na zakázaný film. Na jaký? Je to na tobě! Dor a Dutková a Martin Kubát vám přinášejí dokreslovací sešit. Na každé straně sešitu se ocitnete v situaci, kterou je potřeba dokreslit. Stop klasickým omalovánkám či pracovním sešitům alá nauč se kreslit koně podle předlohy. Vkročte do světa své fantaz ie!
Vypredané
7,99 € 8,41 €

V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.