Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 93 z 104

Kniha plná veselých úloh pre šikovné deti


Vzrušujúce aktivity šteklia vaše závity.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Funny english blue


Po viac než úspešnom štarte FUNNY English ORANGE je na knižnom trhu ďalšia učebná pomôcka, knižka- hračka, pracovný zošit a školská pomôcka v jednom FUNNY English BLUE. Zábavná angličtina určená deťom, ktoré sa začínajú učiť po anglicky. Hry pre deti, pomôcka pre učiteľov a rodičov pomôže deťom rozšíriť si slovnú zásobu, zopakovať si učivo, všetko jednoducho a rýchlo. FUNNY BLUE prináša anglicko- slovenské slovíčkové pexeso, osemsmerovky, spájačky, hádanky, maľovanky, pesničky. Zábava o Vianociach, novom roku, zime a jej radostiach, všetko po anglicky so slovenskými pomôckami v prístupnej hravej forme. Súťaže, do ktorých sa môžu deti zapojiť a vyhrať učebnice či slovníky. V roku 2010 vyšlo FUNNY English ORANGE a BLUE, v roku 2011 pripravujeme FUNNY English GREEN a FUNNY English RED. Môžete si objednať všetky 4 naraz.
Vypredané
1,33 € 1,40 €

Kniha plná veselých rébusov pre šikovné deti


Vzrušujúce aktivity šteklia vaše závity.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Aktivity - Zvieratká na statku


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Šmalcova abeceda


Poznávat roztodivný svět skrze Abecedu se děti učily odedávna. Sekorovy štafličky coby A a Bábu břichatou si při psaní velkých liter nejeden z nás vybaví. Petr Šmalec nám konečně nabízí novou verzi. Děti se formou zábavné a nikdy nekončící hry naučí nová slova i nové situace. Obrazové tabule dávají prostor imaginaci malým čtenářům, pro která se písmena mají stát novým světem i otázkám asistujících rodičů. Hádanky na každé stránce rozvádějí či doplňují příběhy, které autor rozehrává v obrazech. Básně současných mladých básníků nejen ilustrují po svém, ale zároveň nabízejí dítěti první dotek "opravdové poezie".
Vypredané
13,35 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Hello Kitty Učíme sa čisla


Navštívte s nami triedu, do ktorej chodí Hello Kitty. Je to miesto plné zábavy, kde sa naučíte poznávať všetky čísla.Úlohy v tejto knihe sa zameriavajú na počítanie s číslami od 1 do 10. Učte sa s Hello Kitty a jej priateľmi a dobre sa pri tom zabávajte!
Vypredané
3,84 € 4,04 €

Učíme se kreslit


Každé dítě rádo kreslí, některé se však nechá odradit tím, že prostě neví, jak na to. A přitom stačí tak málo! Tato nápaditá knížka ukáže dětem, jak jednoduše nakreslit tolik krásných panáků, domácích i exotických zvířátek, rostlin, domečků nebo autíček. Postup je velmi názorně vysvětlen, krok za krokem rozkreslen a vychází z úplně základních tvarů, jako jsou čára, čtverec a kruh. S tímto návodem dokážou vytvořit zdařilé obrázky úplně všechny děti a pěkný výsledek jistě potěší i rodiče.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Hello Kitty Učíme sa písmena


Navštívte s nami triedu, do ktorej chodí Hello Kitty. Je to miesto plné zábavy, kde sa ľahko naučíte všetky písmená. Úlohy v tejto knihe sa zameriavajú na jednotlivé písmená v abecednom poradí. Učte sa s Hello Kitty a jej priateľmi a dobre sa pri tom zabávajte!
Vypredané
3,84 € 4,04 €

Se šikulou za dopravou


V deseti kapitolách představíme oblast dopravy, která přináší neuvěřitelné množství témat plných informací a dobrodružných výprav. Podíváme se spolu do oblak, navštívíme hlubiny moře, projedeme se vlakem nebo metrem a přitom budeme zahřívat své hlavičky jako žárovičky.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

128 strán zábavných cvičení pre deti od 5 rokov


Zábavne cvičenia a hry pre deti od piatich rokov.
Vypredané
5,79 € 6,09 €

Vufi na výletech


Krátké příběhy Vufiho doplněné samolepkami k opakovanému použití.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Než budu školákem


Publikace je určena k předškolní výchově dětí. Jednotlivé úkoly procvičují jemnou motoriku dítěte a upevňují jeho dovednosti potřebné při vstupu do 1. třídy základní školy. Děti získají základy psaní a počítání. To vše si v tomto praktickém sešitu budoucí školáci procvičí.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Lacná kniha Aktivity - Zvieratká na statku (-70%)


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
0,60 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktivity - Zvieratká na statku (-70%)


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
0,60 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tešíme sa do školy (-70%)


Napočítaj do desať... nauč sa prvé písmenká... nakresli alebo obtiahni obrázok... dokonči alebo vyfarbi správnou farbou... To všetko ťa pripraví do školy, pomôže ti zábavnou formou rozvíjať schopnosti, fantáziu a logické myslenie. Pusť sa do toho!
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktivity - Zvieratká z džungle (-70%)


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
0,60 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hráme sa a poznávame (-70%)


Úspešnosť prváčika v škole ovplyvňuje aj dobrá predškolská príprava. V tomto pracovnom zošite nájdete súbor cvičení na rozvíjanie predčíselných predstáv. Dieťa sa pod dohľadom dospelého učí samostatnosti pri riešení úloh, zlepší si grafomotoriku a jemnú motoriku, priestorovú orientáciu aj koncentráciu. Cvičenia zároveň rozvíjajú tvorivé myslenie a inšpirujú dieťa na objavovanie nových zručností. Pracovný zošit rešpektuje Štátny vzdelávací program ISCED 0 „Dieťa a svet“ uplatňovaný v materských školách.
Vypredané
1,19 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha plná veselých rébusov pre šikovné deti (-50%)


Vzrušujúce aktivity šteklia vaše závity.
Vypredané
1,00 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pripravujeme sa na písanie (-50%)


Úlohy na kreslenie, lepenie a taktiež najrôznejšie úlohy podľa predlôh pomáhajú rozvoju jemnej motoriky.
Vypredané
1,95 € 3,90 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.