! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 96 z 103

Lacná kniha Když dětem nejde čtení 3 (-90%)


Třetí díl pracovních listů, které pomáhají dětem při problémech se čtením, svým pojetím navazuje na dva předcházející díly. Je to zábavná čítanka, s níž může dítě pracovat doma i ve škole. Je zaměřena na zvládnutí plynulého čtení, syntézy a analýzy slabik se souhláskovými shluky a slov, které tyto slabiky obsahují. Děti se učí tvořivým způsobem, vychází se z dovedností, které už zvládly. Cíleně jsou využívány prvky tvořivé dramatiky, obrazné představivosti, globálního myšlení apod., tedy aktivity, které zapojují do procesu učení pravou hemisféru. Druhá část je více zaměřena na rozvíjení aktivit levé hemisféry (rytmizace, hádanky, doplňovačky). Pracovní listy jsou vhodné pro individuální práci s dyslektickými dětmi, k výuce čtení ve specializovaných dyslektických třídách, zvláštních školách a také k nácviku čtení v domácím prostředí pod vedením rodičů, nejlépe ve spolupráci s vyučujícím.
Vypredané
0,80 € 7,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veselé vodovky - Dinosaury (-90%)


Omaľovánka obsahuje drobné častice, zaobchádzanie sa odporúča pod dohľadom dospelej osoby.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Jak připravit dítě do 1. třídy


Velmi praktická kniha je určena rodičům předškolních dětí, ale i učitelkám mateřských škol. Renomovaná autorka srozumitelně seznamuje s okolnostmi, které ovlivňují rozvoj dítěte, upozorňuje na nebezpečí, která mohou nepříznivě ohrozit harmonický vývoj. Dále se kniha věnuje rozvoji smyslového vnímání, rozvoji řeči, kresby i školních dovedností. Součástí jsou náměty na hry s dětmi.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Slabikář slušného chování


Každý z nás by se měl umět slušně chovat. V téhle knížce se naučíš kouzelná slovíčka, přečteš si, jak se slušně chovat při jídle, na návštěvě a ve škole. Uvidíš, že až ji přečteš a budeš se řídit jejími radami, přibude ti mnoho nových kamarádů mezi dětmi i dospělými.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Kreslím si pastelkami


Knižka veľmi názorne a krok za krokom opisuje, ako treba postupovať pri kreslení najrôznejších obrázkov pastelkami.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Predškolák - s Fragmentíkom do školy - hádanky -


Máte doma predškoláka? Práve jemu je určená táto veľká kniha plná úloh, ktoré rozvíjajú schopnosti, učia sústredeniu a dôslednosti pri práci. Obsahuje tvorivé cvičenia na uvoľňovanie ruky, rozpoznávanie číslic, jednoduché počítanie, poznávanie farieb a rozdielov v obrázkoch, ale i rozvoj logického myslenia.
Vypredané
5,99 € 9,92 €

Finger Quiz: Logikai játékok


A könyv mindegyik oldalán három válasz közül lehet választani. Melyik a jó? Ezt minden gyerek gyorsan megtalálja. Az ujját egyszerűen abba a lyukba dugja, amelyik a helyes választ ábrázoló kép alatt van. Ezután a következő oldalra fordít. Itt egy nagy színes kép mutatja a megoldást, vajon helyes-e a válasz? Óriási élmény óvodásoknak és az első osztályba készülőknek.
Vypredané
6,76 € 7,12 €

Számolós színező Osztás


A matematikaoktatás alapját a jó számolni tudás adja meg. Az alapműveletek készségszintű tudása nélkül nem lehet továbblépni, újabb anyagrészeket megtanítani. Mindez elsajátítható játékosan is, anélkül, hogy unalmassá váljon a gyermek számára. Ebben
Vypredané
2,26 € 2,38 €

Veselé vodovky - Koníky


Obsahuje: 8 trhacích obrázkov na vyfarbenie 10 vodových farieb 1 štetec Omaľovánka obsahuje drobné častice, zaobchádzanie sa odporúča pod dohľadom dospelej osoby.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Lacná kniha Veselé vodovky - Koníky (-90%)


Obsahuje: 8 trhacích obrázkov na vyfarbenie 10 vodových farieb 1 štetec Omaľovánka obsahuje drobné častice, zaobchádzanie sa odporúča pod dohľadom dospelej osoby.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Veselé počty


Počítanie môže byť zábavné! V kartónovom obale sú kartičky s veselými obrázkami a vyrezanými číslicami, ktoré pomôžu deťom naučiť sa poznať čísla, spočítať a odpočítať ich. Ako? Deti si vyberú ľubovoľnú kartu, na ktorej sú obrázky a vyrezané číslice. Kartu vložia do plastového držiaka, ktorý je vo vnútri obalu. Prehliadnu si obrázok a pomenujú, čo vidia. A nakoniec vyberú hodiace sa číslice a vložia ich priamo do karty.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Raz, dva, tri - zrátaj to aj ty!


Táto krásna pestrofarebná kniha, plná veselých obrázkov, pripraví deťom v predškolskom veku množstvo zábavných chvíľ pri riešení hádaniek, hľadaní a počítaní vecí. Pomáha im rozvíjať predstavivosť, čítanie a počítanie. Nájdu tu mnoho zvierat z dažďového lesa, preskúmajú trhovú štvrť, a dokonca nazrú na stredovekú hradnú hostinu!
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Poznám čísla


S desiatimi pôvabnými obkresľovačkami z tejto knihy sa naučíš nielen počítať do desať, ale môžeš si vytvoriť aj vlastné pestrofarebné obrázky.Obkresľovanie je zábavné a ľahké! 1. Vyber si z knihy jednu obkresľovačku. 2. Zadnú stranu tohto listu podlož pod obkresľovačku. 3. Medzi obkresľovačku a vzniknutú podložku vlož papier. 4. Ceruzkou obkresli obrysy vecí podľa šablóny na papier. Ak chceš, obkresli si obrázok viackrát. Potom obkresli to číslo, ktoré sa hodí k počtu obrázkov. 5. A teraz ti už ostáva len vymaľovať obrázky! Môžeš použiť také farby, aké sú v knihe. Môžeš si však vymyslieť iné!
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Môj prvý slovník - doma


Podľa tohto knižného leporela s nádhernými farebnými fotografiami budú maličké deti spoznávať a pomenúvať prvé veci z ich najbližšieho okolia. Knižka predstaví veci v obývacej izbe, v kuchyni, v jedálni, v kúpeľni, v spálni...
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Začínam písať


Je vhodná pre deti pripravujúce sa do 1. triedy, učí ich pracovať s ceruzkou a osvojiť základné tvary písmen.
Vypredané
3,22 € 3,39 €

Učím sa čítať - Zmrzlina pre snehuliaka


Bohato ilustrovaná obrázková knižka z edície Učíme sa čítať prináša tri príbehy: Darček pre deda Mráza, Pán Bumbál a snehuliak Chladomil a Stratené vianočné darčeky...
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Veľká knižka predškoláka - Krajina zázrakov


Naša kniha poskytuje deťom príležitosť rozvíjať prirodzené vlastnosti. Každé dieťa kreslí, maľuje, modeluje, vystrihuje, skladá, skúša si niečo vyrobiť, chce sa naučiť všetko, čo vedia dospelí, obľubuje tajomstvá, hádanky, skúša svoju bystrosť a pozornosť, chce odhaľovať skryté veci a cibrí si úsudok i pamäť. Toto všetko vaše dieťa v knihe nájde. Okrem toho v nej nájde rozprávky, bájky, básničky, piesne, vystrihovačky, spoločenské hry a zábavky, pri ktorých sa naučí spoznávať vtáky, zvieratá, kvety, ovocie a rozličné plodiny. To však ešte nie je všetko, čo táto rozsiahla kniha deťom dáva.
Vypredané
8,80 € 9,26 €

Zatúlané číslice


Stalo sa to práve dnes. Daniel a Danielov pes na futbal si vyšli popoludní...
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Počítame s Malým princom


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
2,18 € 2,29 €

V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.