Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 98 z 104

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Písmenká - Písanka s farbičkami a s anglickými slovíčkami (-50%)


S priloženými ôsmimi farbičkami ľahko obkreslia načrtnuté písmenká a vyfarbia si obrázky. Potom si ich raz - dva zotrú priloženou handričkou a môžu skúšať odznova. Vďaka názorným úlohám bude pre ne písanie zábavou.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha ABCD hráme sa s písmenkami (-50%)


ABCD hráme sa s písmenkami, veselými rozprávkami je publikácia plná zábavných riekaniek a rozprávok. Farebné písmenká nás sprevádzajú príbehmi z bežného života a tiež zo života lesných zvieratiek. Vtipné riekanky sú pre deti ľahko zapamätateľné, ich častým opakovaním si deti veľmi rýchlo a prirodzene osvoja abecedu. Kniha je plná krásnych farebných ilustrácií. Pre deti od 5 rokov.
Vypredané
1,50 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava do školy - Praktický kurz (-50%)


Čo musí dieťa vedieť pred nástupom do školy? ako dieťa pripraviť na zápis? akí majú byť rodičia budúceho prváčika?
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pripravujeme sa na písanie (-50%)


Úlohy na kreslenie, lepenie a taktiež najrôznejšie úlohy podľa predlôh pomáhajú rozvoju jemnej motoriky.
Vypredané
1,95 € 3,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 128 strán zábavných cvičení pre deti od 5 rokov (-50%)


Zábavne cvičenia a hry pre deti od piatich rokov.
Vypredané
3,05 € 6,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda spať mi nedá (-50%)


Abeceda je večnou témou predškolákov a prváčikov. Tentoraz si ju zobral na mušku skutočný čarodej slovných hier, očarujúcich rýmov a vtipných metafor. Každému písmenku venoval vtipnú veršovanku, tak, aby si ho malý čitateľ nielen rýchlo a lepšie zapamätal, ale aj pochopil, kam konkrétne písmeno abecedy patrí, ako a prečo v spojení s ďalšími písmenami dokáže vytvoriť slovo a následne ako slová vytvárajú vety. Nádherne ilustrovaná plnofarebná knižka deti nielen pobaví, ale je výbornou pomôckou pri výučbe abecedy už v predškolskom veku. Ilustroval Miroslav Knap
Vypredané
2,98 € 5,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Uč sa s nami Vyskúšaj si vyfarbovanie 1 (-50%)


Disney séria Uč sa s nami - Vyskúšaj si bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom precvičiť si koordináciu zraku a hmatu, priestorové vnímanie a ďalšie vizuálne a motorické zručnosti a doplnila ich prípravu na predškolskú dochádzku. V tejto knihe deti nájdu stránky na vyfarbovanie, kreslenie a iné zábavné veci.
Vypredané
2,87 € 5,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 nápadov ako sa zabaviť (-50%)


Pracovný zošit je plný pestrých obrázkov a rozličných úloh. Dieťa sa s ním môže zabaviť celé hodiny. Pomocou týchto úloh si precvičí svoju zručnosť v kreslení, dokresľovaní a vyfarbovaní, tiež logické uvažovanie, znalosti v ľahkej matematike a gramatike, rozvinie si svoju fantáziu a predvídavosť. V tejto edícii vyšlo : 500 nápadov ako sa nenudiť.
Vypredané
2,48 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 jednoduchých úloh pre deti (-50%)


Pracovný zošit je plný pestrých obrázkov a rozličných úloh. Dieťa sa s ním môže zabaviť celé hodiny. Pomocou týchto úloh si precvičí svoju zručnosť v kreslení, dokresľovaní a vyfarbovaní, tiež logické uvažovanie, znalosti v ľahkej matematike a gramat ike, rozvinie si svoju fantáziu a predvídavosť.
Vypredané
2,48 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávková škôlka Petra Pana (-50%)


Výborné zošity pre deti predškolského veku aj prváčikov, v ktorých cez rôzne hry a aktivity budú tvorivo objavovať svoje obľúbené rozprávky a naučia sa aj logicky uvažovať. Stručné príbehy sú vhodné aj na prvé čítanie.
Vypredané
1,50 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávková škôlka Kocúra v čižmách (-50%)


Výborné zošity pre deti predškolského veku aj prváčikov, v ktorých cez rôzne hry a aktivity budú tvorivo objavovať svoje obľúbené rozprávky a naučia sa aj logicky uvažovať. Stručné príbehy sú vhodné aj na prvé čítanie.
Vypredané
1,50 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si miery a váhy (-50%)


Pomocou cvičení s odstupňovanou náročnosťou sa deti naučia určovať rôzne miery a váhy. Na stierateľnej záložke, ktorá je súčasťou knižky, si deti môžu opakovane písať pomocné výpočty, a ak urobia chybu, zotrú ju a môžu začať odznova. Deti si osvoja potrebné poznatky pre každodenný život a hravé úlohy ich budú baviť.
Vypredané
1,50 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Poď s mačiatkami do školy (-50%)


Omaľovánka s úlohami pre deti od 3 rokov.
Vypredané
1,95 € 3,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda Domácí šlabikář (-50%)


Abeceda Domácí slabikář provede malé čtenáře celou abecedou. S každým písmenem si děti spojí věci kolem sebe, které k němu patří. Vše ze světa přírody a lidí, co kdo dělá a co kdo umí a také každé slovo začíná nějakým písmenem abecedy. Tak se dá každé písmeno dobře poznat a zapamatovat v básničkách, říkankách, hádankách i podle barevných obrázků Olgy Ptáčkové. Básničky, říkanky a hádanky s barevnými obrázky přidávají ke každému písmenu jeho slova a ta slova se spojují v řeč, která se dá číst a psát. Až si zahrajete s domácím slabikářem hru na abecedu, která z písmen skládá různá slova, budete znát i tuto básničku: A B E C E D A Volám tátu, mámu, dědu: Já už umím abecedu. Mami, tati, to jsem rád - já už umím číst a psát!
Vypredané
5,64 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha My Little Pony Hviezdne maľovanky (-50%)


V tejto knižke na vás čakajú roztomilé poníky a tešia sa, že ich vyfarbíte. Vezmite si svoje obľúbené pastelky a fixky a vytvorte krásne farebné obrázky!
Vypredané
1,94 € 3,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si násobenie a delenie (-25%)


Na rôznorodých cvičeniach s odstupňovanou náročnosťou sa deti hravou formou naučia násobiť a deliť. Pomocné výpočty si môžu opakovane písať na stierateľnej záložke, ktorá je súčasťou knižky, a ak urobia chybu, zotrú ju a môžu začať odznova. Deti sa naučia zvládnuť výpočty bez použitia kalkulačky a zažijú s matematikou veľa zábavy.
Vypredané
2,24 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lukáš v materskej škole (-25%)


Malého Lukáša čaká veľká udalosť: prvá návšteva materskej školy! Otecko mu povedal, že si tam určite nájde veľa nových kamarátov, Lukáš si tým však nie je istý. V škôlke Lukáš zistil, že nie je jediný, kto sa tam cíti neisto. Aj malý Jakub má troška zo škôlky strach. Myslíš, že sa im ho spolu podarí prekonať? A vieš, aký veľký problém musel Lukáš v škôlke riešiť? Musel sa naučiť uviazať si šnúrky na topánkach! Najprv mu s tým pomáhala škôlkarka Simonka, ktorá už čoskoro pôjde do škôlky. Bolo to ich malé tajomstvo. Čo sa však stalo, keď Simonka ochorela? Komu Lukáš prezradil svoje tajomstvo? Čo myslíš, naučil sa zaviazať si šnúrky sám? Milé príbehy malého Lukáša zabavia každého škôlkara. Naučí sa, akí dôležití sú kamaráti, a skôlku si určite obľúbi.
Vypredané
3,12 € 4,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktivity - Zvieratká na statku (-25%)


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
1,50 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Základy čítania - Uč sa s nami (-90%)


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky.
Vypredané
0,43 € 4,26 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.