! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 495 z 500

Lacná kniha Macko Puf ide k lekárovi (-70%)


Ďalšie rozprávanie o Mackovi Puf a jeho priateľoch. Kniha pre deti vo veku 6- až 8- ročné, teda je určená už pre samostatných malých čitateľov najmladšieho školského veku.
Vypredané
1,95 € 6,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Utečenec na vtáčom strome (-70%)


Ondřej Sekora, autor obľúbených príbehov o Ferdovi Mravcovi, napísal a ilustroval i menej známu knižku o exotickom vtáčikovi Modráčikovi, ktorý uletel chovateľovi exotických vtákov a zatúlal sa do ríše lesných vtákov. Popri zaujímavom príbehu hlavného hrdinu autor odovzdáva deťom množstvo informácií z vtáčieho sveta, popisuje život jednotlivých druhov vtákov, ich zvyky, druhy hniezd, výchovu mláďat a prináša aj zaujímavosti z oblasti chovateľstva vtákov. Neoddeliteľnou súčasťou knihy sú milé a verné ilustrácie, ktoré až učebnicovým spôsobom približujú deťom aj vzhľad jednotlivých vtáčích druhov. Neprávom menej známa kniha Utečenec na vtáčom strome je hodnotná detská literatúra, ktorá má ambíciu nielen pobaviť, ale aj nenásilne, hravým spôsobom vedomostne obohatiť súčasnú generáciu detí.
Vypredané
2,48 € 8,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha V zoo (-50%)


Lenka a Filip navštívia s rodičmi zoo. Obdivujú ľadové medvede, levy, slony, opice a plno iných zvieratiek. Deťom sa však najväčšmi páčia kozičky, lebo ich môžu hladkať. Milé detailné ilustrácie nabádajú deti, aby pozorne sledovali dej. Okienka skrývajú ďalší pekný obrázok. Na každej dvojstrane sú otázky, ktoré pomáhajú rozvíjať dialóg medzi rodičmi a deťmi.
Vypredané
3,45 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Podivuhodné príbehy siedmich morí


Viete, odkiaľ sa u nás vzala zmrzlina, mentolové cukríky a pomarančový džús? Počuli ste, kto objavil lietajúci balón a postavil prvú fontánu? Zaujíma vás, ako vyzerá Suché more a Snehuliacke ostrovy? Chcete sa zoznámiť s kráľovnou Regínou a jej obdivovateľom pirátom Čiernou kožou? Všetko sa dozviete, keď si zalistujete v tejto knižke, ktorú dotvárajú prekrásne ilustrácie od Ľubomíra Paľa. Vtipné, hravé a zároveň akčné príbehy jemne parodujú slávne historické či literárne postavy a pohrávajú sa s faktmi z doby, s ktorou boli späté. Tak sa kapitán Cook mení na kapitána Kukuka, Móric Beňovský na Mórica Leňovského, gróf Monte Christo na Mentola Krištofa... Kniha počíta s predstavivosťou detskej duše a ďalej ju rozvíja.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Človiečik a Človiečka


Ako sa asi žilo pravekému Človiečikovi, keď ešte číhali praveké jaštery a praryby plávali v prariekach? A viete, že celkom dobre? Človiečik už vedel vykresať oheň, naučil sa vyrobiť si nástroje, ale aj veci, s ktorými si užil veľa zábavy! Druhé pokračovanie Človiečikových dobrodružstiev – osem rozprávok pre malých i veľkých.
Vypredané
7,03 € 7,40 €

Vigyázz! Hogy sose érjen baj!


Ebben a kis könyvben minden benne van, amire vigyázni kell otthon, az utcán, a mezőn, az erdőben, a hegyen, a folyón, a tavon. Tréfás történeteket, tanácsokat olvasgatva, humoros rajzokat nézegetve megtudhatod, mire kell figyelned a kiránduláson, a nyaralás alatt, otthon és idegenben. Megismerhetsz minden veszélyt a kullancstól az idegen emberekig, a kerékpározástól a konyhai balesetekig. Azt is megtudhatod, hogyan kerüld el a bajokat.
Vypredané
3,21 € 3,38 €

Z rozprávky do rozprávky


Najznámejšie a najkrajšie rozprávky, ktoré si čítajú deti mnohých generácií po celom svete. Kocúr v čižmách, Malá morská víla, Alenka v ríši divov, Šípková Ruženka, Škaredé Kačiatko, Tri prasiatka, Vlk a sedem kozliatok a veľa ďalších rozprávok. Pútavé príbehy sú sprevádzané nádhernými ilustráciami, ktoré zvyšujú ich príťažlivosť.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Dobrodružství králíčka Petra


Bylo nebylo – žili jednou čtyři králíci. Jmenovali se Ocásek, Pírko, Hoplinka a Petr. Bydleli s maminkou v noře, vyhloubené v písčitém svahu pod kořeny vysoké jedle...“ Tak začíná vyprávění o králíčkovi Petrovi, jedné z nejčtenějších a nejoblíbenějších autorek Beatrix Potterové, jejíž příběhy znají již čtyři generace čtenářů nejen v rodné Anglii, ale na celém světě. V roce 1890 Beatrix Potterová poprvé uveřejnila vánoční pohledy s ilustracemi zvířátek, která se později stala i hrdiny jejích nesentimentálních příběhů. Příběh o králíčku Petrovi vydala v roce 1902 a nikdo si tenkrát nepomyslil, že tento příběh a 22 dalších, o kachně Jémině, lišáku Todovi, jezevci Tomy Brokovi dosáhnou neuvěřitelného počtu vydání. Od té doby v Anglii vyšly víc než stokrát. Příběhy vycházejí poprvé v českém překladu - i když králíček Petr není mezi našimi dětmi neznámým hrdinou. České děti ho znají z kreslených filmů, které vytvořili animátoři podle kreseb Beatrix Potterové.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Krtko a autíčko, 2. vydanie


Krtko zo svojho kopčeka pri ceste závistlivo pozoruje autá, ktoré prechádzajú popri ňom. Ide si oči vyočiť. Ach, ako by len chcel autíčko! Keď sa môžu v autách voziť psíky, prečo by sa nemohol aj krtko? Lenže krtka nik nazavolá, aby sa previezol. A tak sa pokúsi zostrojiť si autíčko sám. Lenže autíčko sa nechce ani za svet pohnúť z miesta. Našťastie, natrafí na pokazené autíčko, ktoré polámal jeden neposlušný chlapec. Kamarátka myška krtkovi poradí, kde autíčko opravia. Šťastný krtko sa už vozí na krásnom červenom autíčku. Istotne povozí aj múdru myšku.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

The tale of Peter Rabbit


Peter Rabbit rarely does as he is told. What a naughty rabbit Peter is! The classic Tale of Peter Rabbit is retold simply for young children and published in a sturdy board book format.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Shrek - Zvonec a koniec


Ďalší príbeh o zlobrovi menom Shrek, ktorému sa zdá všetko až príliš úžasné. Uzavrie s Martinkom Klingáčom dohodu, aby sa stal znova aspoň na jeden ďeň pravým zlobrom. Ako sa to skončí? Prečítaj si v tejto knižke plnej ilustrácií.
Vypredané
7,41 € 7,80 €

Keď rak šantí v abecede


Básničky, rozprávky, poviedky o rastlinách, zvieratkách a deťoch ponúka malým čitateľom básnik a spisovateľ Pavol Štefánik v svojej poslednej knižke, ktorá vyšla k 90. narodeninám spisovateľa. Čo je nové v Rozprávkove? Čo iné ako radosť, veselosť, šantenie, niekde trochu aj poučenie, ale vždy také milé nenásilné čítanie. Aj preto patria knižky Pavla Štefánika medzi obľúbené čítanie detí už desiatky rokov. K nim sa určite zaradí aj táto, v ktorej je ukrytých 53 skvelých príbehov, a to z prírody, zo školy i z cirkusu až po básničku, z ktorej sa dozvieme, čo by bolo, Keby každý mohol robiť, čo by chcel.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

The perfect secret


Never in Madison
Vypredané
7,03 € 7,40 €

Pohádky Českého středohoří


Třináct veselých a poučných pohádek, které nás zavedou do kraje Českého středohoří, jsou napsané velmi originálně, ukazují krásnou, leč v poslední době neuvěřitelně zkoušenou krajinu a seznamují malé čtenáře se zajímavými legendami, které se o tomto kraji dodnes vyprávějí.
Vypredané
10,67 € 11,23 €

Dvakrát sedm pohádek


Známé pohádky přebásnil nádherným jazykem František Hrubín a vznikla půvabná knížka pro nejmenší děti. V hravých a dobře zapamatovatelných verších se děti skamarádí s Červenou karkulkou, Budulínkem, Otesánkem, Palečkem i Smolíčkem, ochutnají Perníkovou chaloupku, Dědečkův koblížek i Velikou řepu, proběhnou se s kuřátkem v obilí a se zvířátky v začarovaném lese. Půvabná a nestárnoucí knížka, po níž je stále sháňka, je vhodná k předčítání i pro první samostatné čtení.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Kráľovskí šampióni


Ariel, Jasmína a Šípková Ruženka majú svoje obľúbené kone. V knižke sa dozviete o dobrodružstvách, ktoré princezné so svojimi miláčikmi zažili. Jazdecké príbehy sú plné prekvapení, zábavy, humoru i romantiky...
Vypredané
10,72 € 11,28 €

Osídlování Oklahomy


Nejprve tu byl plán zřídit v Oklahomě indiánskou rezervaci. Potom však kdosi dostal nápad tuto obrovskou zemi osídlit bílými farmáři. Osídlování panenské krajiny však musí probíhat podle zákona, a tak je na hranice Oklahomy povolán člověk z nejpovolanějších: Lucky Luke, muž, který střílí rychleji než jeho stín.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Prvé čítanie Veľké písmená


Prvé čítanie je knižka plná kratučkých veselých príbehov malých školákov a predškolákov. Príbehy sú napísané veľkými písmenami, aby sa deťom ľahšie čítali. Čítaním si budúci školáci či prváčikovia rozširujú slovnú zásobu, precvičujú výslovnosť a ukladajú do pamäte písmenká. Čítaním príbehov v tejto knihe sa okrem toho aj zaručene pobavia.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Macko Puf Rozprávky zo Stoakrového lesa


Nenechajte si ujsť ani ďalšie knihy z edície Rozprávanie o Mackovi Puf.
Vypredané
6,18 € 6,50 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.