! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 498 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Dino járgányok


A dinókölykök azon törik a fejüket, mivel ajándékozzák meg Mama Tút, az ősöreg teknősbékát a születésnapján. Sajnos nincs sok pénzük, ezért a ravasz kereskedő, Konrád egy kincstérképet tukmál rájuk, és azt ígéri, hogy ha megtalálják a kincset, akkor pazar ajándékot vehetnek Mama Túnak. A kis kalandorok útra kelnek - és kisvártatva már nyakig vannak a pácban! Izgalom, jó mulatság és a száguldás öröme: A dinójárgányokkal nem fogsz unatkozni!
Vypredané
8,45 € 8,89 €

A mi bolyunk és más mesék


"Szórakoztató felfedezőútra invitáljuk az olvasót a Mesés barangolások sorozat első mesekönyvével. A kötetben található történetek az egészen apró állatok életébe nyújtanak bepillantást - olyanokéba, amelyeket csak akkor veszünk észre, ha lehajolunk a fűszálak közé és figyelmesen tanulmányozzuk az ott lakók életét. Megismerjük egy farkasalma nevű noövény és egy lepke különleges barátságát, láthatjuk, hogyan gondozzák a hangyák a háziállataikat, milyen gondos anya lehet egy pók, és kiderül, hogy viccesen hangzó neve ellenére a nünükét igenis komolyan kell venni. A tapasztalt biológiatanár szerző kiegészítő információi és fotói segítségével minden rovarról és bogárról még többet is megtudhatunk, a meséket követő oldalakon pedig a gyerekek próbára tehetik megfigyelőképességüket. A kötetet olyan, 6-12 éves általános iskolásoknak, az őket tanító pedagógusoknak, valamint szülőknek is ajánljuk, akik érdeklődnek a természet és a természetjárás iránt." (a Kiadó)
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Az élet olyan, mint a szél


Az élet olyan, mint a szél. A szél sem látszik szabad szemmel, ha ott van, mégis tudja az ember. Hova megy a szél, mikor nem látjuk, hogy mozog, zizeg tőle minden? Olyankor máshová megy innen. (Varró Dániel fordítása) Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű. Shona Innes, ausztrál klinikai és törvényszéki pszichológus maga is hosszú évek óta segít bajba jutott gyerekeknek, hogy feldolgozhassák traumáikat. A könyvTÁRS-sorozatában közérthetően, a legfiatalabbak nyelvén jár körül egy-egy fontos témát, mint a barátság, az élet elmúlása, a játszótéri helyzetek vagy az internet használata. Agócs Írisz képei szívmelengetőek és elgondolkodtatóak. Varró Dániel verselése pedig mesterien könnyed és humoros. Ilyen az ideális könyvTÁRS.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Büdi és Ben 3. : A hörcsögöm egy gigasztár


"- Mi a csuda ez?! Keréken guruló dominó? - érdeklődött Ben. - Ha nem látnád, ez egy hörcsögdeszka - válaszolta Büdi. Aztán magyarázni kezdett. - Tuti, hogy a gördeszkázó hörcsög látványosabb produkció, mint a tornászbajnok egerek." Büdi és Ben újabb kalandja! Ben benevezi Büdit a kisállatok tehetségkutató versenyére. Ám hamar kiderül, rögös út vezet a dobogó tetejéig. Pedig a zseniális hörcsög a győzelem kedvéért még gördeszkázni is megtanul. Túléli-e Büdi a nagyra törő terveket?
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Co dělají náklaďáky


Každého kluka přitahují velké a silné náklaďáky. S tímto barevným leporelem se může stát řidičem takového obrovského auta a třeba mu i nahlédnout pod kapotu okénky v obrázcích.
Vypredané
7,49 € 7,88 €

Zorka a ďažďová víla


Plodný autor detskej literatúry zareagoval na úspech plnofarebnej rozprávkovej knižky “Zorka v kráľovstve škriatkov” (2018) spracovaním druhého dielu nazvaného “Zorka a dažďová víla”. V prvom diele sa výnimočne vnímavá školáčka zoznámila so škriatkami, ktorí sa vzorne starajú o les - svoje kráľovstvo. V druhom, bohato ilustrovanom pokračovaní dobrodružných príbehov hlavnej hrdinky sa Zorka spriatelí z dažďovou vílou...
Vypredané
9,22 € 9,70 €

O malej Aničke


Dva kreslené príbehy švédskych autorov o malom dievčatku Aničke navodzujú veľa humorných situácií s vecami, ktoré sa radi hrajú na skrývačku. Ich hľadanie je zábavné a veselé. Autori hravo naučia deti orientovať sa v priestore, ale i poznať a pomenov ať priestorové pojmy.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Varázslatos történetek: Kaland a kastélyban


Köszöntünk a csodák birodalmában! Ebben a füzetben a hercegnők csodás világa vár rád. Ismerd meg kalandjaikat, és ragaszd a helyükre a csillogó matricákat. A megmaradt matricákkal díszítheted a füzeteidet, leveleidet és még sok minden mást. Jó utazást a csodák világában!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Hamupipőke, Hófehérke


Klasszikus mesék elfordítható könyvben.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Varázslatos mesék: A Szépség és a Szörnyeteg


Köszöntünk a mesék birodalmában! Ebben a könyvecskében egy csodálatos mese vár rád. Ismerd meg a szép történetet, és ragaszd a helyükre a csillogó matricákat. A megmaradt matricákkal díszítheted a füzeteidet, leveleidet és még sok minden mást. Jó utazást az álmok világában!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Egy tucat gyönyörű állatos mese


Egy tucat gyönyörű állatos mese, jól ismert és kevésbé ismert klasszikusok és népmesék, fekete-fehér (szóval, kiszínezhető!) rajzokkal díszítve.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Mini mesék - Verdák 2.


Hurrá, eljött az izgalmas Grand Prix ideje! Villám McQueen rettentően izgatott, hiszen elhatározta, hogy igenis legyőzi a nagyképű olasz versenyzőt, Francesco Verdascót. Sajnos Z professzor és a Tragacsok sem tétlenkednek: bevetnek egy olyan titkos gépezetet, ami szabályosan felrobbantja a verdák motorját! A brit titkos ügynökök és Villám McQueen csapata mindent megtesz azért, hogy visszapillantón csípje az ádáz banditákat!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Varázslatos történetek: Mesés esküvő


Köszöntünk a csodák birodalmában! Ebben a füzetben a hercegnők mesés világa vár rád. Ismerd meg kalandjaikat, és ragaszd a helyükre a csillogó matricákat. A megmaradt matricákkal díszítheted a füzeteidet, leveleidet és még sok minden mást. Jó utazást a csodák világában!
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Csizmás kandúr


"Volt egyszer egy öreg molnár, aki, amikor érezte, hogy hamarosan meg fog halni, magához hívatta három fiát. Közölte velük, hogy a legnagyobbra hagyja a malmát, a középsőre a szamarát, a legkisebbre pedig a macskáját" - így kezdődik a kötetben olvasható, gyönyörűen illusztrált mese, melyből megismerhetjük a csizmás kandúr történetét.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Lechner: Pozsonyi mesék


A szerzőnő játékos formában mutatja be Lechner Ödönt a gyerekeknek és a felnőtt olvasóknak. A mesében tárgyak kelnek életre, amelyek egy százéves pozsonyi történetet osztanak meg velünk.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

The Last Garden


The perfect story to open up conversations about war and migration with little ones, anywhere in the world. In a war-torn city, a little girl tends to the last garden. But everyone is leaving and soon the girl has to leave too. The garden is all alone now but soon the seeds scatter throughout and the roots take hold. Inspired by true events in Syria and war gardens around the world and throughout history, The Last Garden is a thoughtful, tender story of hope, touching on issues of conflict and migration, from a talented debut picture book pairing.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Peppa Pig: Peppa’s Best Birthday Party


It's Mandy Mouse's birthday party! Mandy and her friends are going to Cheese World where there's a cheese river, a cheese mountain and a cheese castle. What birthday cake will she have? A birthday cheesecake, of course! Peppa loves birthday parties! With a very glittery cover, this is the perfect birthday gift for little Peppa fans.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

The Giraffe and the Pelly and Me


MEET BILLY. A kid with a dream. He wants to turn an old wooden house into an incredible sweetshop full of treats! AND MEET THE LADDERLESS WINDOW-CLEANING COMPANY: Monkey, Pelican (Pelly) and Giraffe (who needs ladders when you've got a giraffe?!). They have just landed a big break cleaning all six hundred and seventy-seven windows of the mansion owned by the richest man in all of England! All they need now is a little help from Billy. Can these unlikely new friends make Billy's wildest dreams come true and take him on an adventure he'll never forget . . .?
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Najkrajšie rozprávky


12 zozbieraných známych rozprávok v knihe s ilustráciami od Carlosa Busquets.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.