! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 499 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 5 /5

Na jeden deň labuťou


Po úspechu knihy Tajomstvo pečate mesta (2006) prináša autorka pestrú paletu nových rozprávkových príbehov, ktoré vás presvedčia, že môžeme byť takí veľkí, aké veľké sú naše sny. Rozprávky žilinskej autorky sú úprimné a láskavé, zo všetkých vyžaruje dobro a spravodlivosť. Autorka dokáže detského čitateľa nielen upútať, ale mu aj nenápadne vštepovať základné pozitívne hodnoty.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Moje najmilšie rozprávky


Kniha v ktorej sa stretneš s hrdinami najkrajších rozprávok ako sú Červená čiapočka, Škaredé káčatko, Tri prasietka, O Popoluške a spústa ďalších.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Si môj


Drevenáčik Gašpar sa snaží dokázať svoju hodnotu tým, že bude mať viac krabičiek a loptičiek ako iní. Zistí však, že jeho tvorca Eli ho má rád pre to, kým je, a nie pre to, čo má.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

The Worst Class in the World Dares You!


A laugh-out-loud young fiction series from bestselling author Joanna Nadin, perfect for fans of Horrid Henry. Head teacher Mrs Bottomley-Blunt thinks 4B is the WORST CLASS IN THE WORLD. She says school is not about footling or fiddle-faddling or FUN. It is about LEARNING and it is high time 4B tried harder to EXCEL at it. But best friends Stanley and Manjit didn't LITERALLY mean to let flying MINIBEASTS free in the classroom. And they really didn't LITERALLY mean to do a series of dares to become the Overlord of the Universe. These things just happened, even though they had FOOLPROOF plans to get away with it all. Highly illustrated and featuring two hilarious madcap adventures in one book, these stories are just right for children ready for their first chapter books.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Ten Minutes to Bed: Little Mermaid


Written specifically for bedtime, this story is full of shimmering fish, dancing crabs, a friendly whale... and one adventurous little mermaid! Weaving a journey from lively beginning to gentle end, the ten minute countdown to bed is at the heart of this enchanting story. But will Splash get to bed on time? This beautifully illustrated picture book is the perfect length for sending little ones off to sleep.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Diary of a Wimpy Kid - Rodrick Rules


Penguin presents the audio CD edition of Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules by Jeff Kinney, read by Dan Russell. Whatever you do, don't ask Greg about his summer vacation because he definitely doesn't want to talk about it . . . It's a brand-new year and a brand-new journal and Greg is keen to put the humiliating (and secret!) events of last summer firmly behind him. But someone knows everything - someone whose job it is to most definitely not keep anything embarrassing of Greg's private - his big brother, Rodrick. How can Greg make it through this new school year with his not-quite-cool reputation intact?
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Veselé príhody zo života škriatkov


Dávno, pradávno (a možno vlastne nedávno) a veľmi, veľmi ďaleko (no neraz celkom blízko) sa udiali neuveriteľné veci! Kde? V krajine trpaslíkov! V ich svete sa stretnete s ozajstnými škriatkami! Dozviete sa, ako zmizla čiapka dedka Bimbola aj ako škr iatkovia zostrojili pretekárske auto. Dočítate sa, čo je to Deň šibalstiev alebo čo sa udialo počas Noci Veľkej cesty. Spoznáte zaľúbeného Júliusa a prekrásnu Špinku. A nakoniec navštívite továreň na trpaslíkov, v ktorej sa dejú veci nevídané... Nec h sa páči, vstúpte do krajiny trpaslíkov!Kniha, ktorá nadchýna,číta ju celá rodina.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Vili Víly Vence


Krehké stvorenia, ktoré pomáhali ľuďom, rusalky, strážiace vodné pramene, vzdušné víly, čo roznášali vzduchom vôňu rastlín, ale aj víly rozvážne, ktoré učili človeka liečiť a gazdovať, ochrankyne krajiny, no i roztopašné stvorenia, tancujúce za svitu mesiaca v čarovných kruhoch na čistinke - víly mali naozaj mnoho podôb. A v týchto podobách vystupujú aj v príbehoch J. Marca, ktorému rozprávkový svet učaroval. Keďže jeho rodné Kysuce sú bohaté na ústne rozprávačské tradície, inšpirácie má naozaj dostatok. Magické príbehy, staré ako tento svet, ilustrovala výtvarníčka Michaela Veličková.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Enid Blytons Christmas Tales


Celebrate Christmas with one of the world's best-loved children's authors in this sparkly collection of stories. This hugely popular short story collection, first published in 2016, is back with a shiny new cover... Nobody captures the spirit of Christmas like Enid Blyton, and in these stories, she describes the excitement of anticipating gifts, the pleasures of making special food, of singing carols, and coming together to share good times with friends and families. As ever with Blyton, there is mischief and mayhem but good always prevails in the end. These traditional tales are perfect for younger children being read to and for newly confident readers to read alone. All stories previously appeared in magazines and anthologies from the 40s and 60s. This collection contains the original texts and is unillustrated. Enid Blyton remains one of Britain's favourite children's authors and her bumper short story collections are perfect for introducing her to the latest generation of readers. Read all of Enid Blyton's bumper short story collections. New in 2021: Rainy Day Stories Pet Stories Stories of Spells and Enchantments Christmas Tales
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Princezničky - šablóny VP


Kresli, maľuj a bav sa vo svete fantázie.
Vypredané
8,07 € 8,49 €

G-Force


Podľa rovnomenného úspešného filmu. Jednotka G-Force sa dlhý čas pripravovala na deň, kedy bude môcť využiť svoje schopnosti, silu, rýchlosť a dôvtip. Tá chvíľa je konečne tu. A môžu konečne vystúpiť z tieňa a stať sa plnohodnotnými členmi FBI. Ich jednotka je skutočne veľmi zvláštna, pozostáva z troch morských prasiatok, krtka a obyčajnej muchy domácej.
Vypredané
8,07 € 8,49 €

Walt Disney Classics - Bambi


Tento pôvabný príbeh vás zavedie hlboko do lesa, kde žije malé jelenča Bambi. Knižka je ilustrovaná originálnymi vintage obrázkami zo 40. rokov, ktoré dojímajú stále ďalšie a ďalšie generácie rodičov a detí.
Vypredané
8,07 € 8,49 €

Kostík Billy - Strážcovia tajomstiev


Napínavý príbeh o Billym Kostíkovi plný záhad a tajomstiev. Billy Kostík je chlapec kostlivec, ktorý býva v tajomnej komore panského sídla Hogo Fogo. Billyho rodičia Lars a Miluška Kostíkovci majú dôležitú úlohu: triedia a evidujú tajomstvá rodiny Bi glumovcov a ukladajú ich do truhlíc a lodných kufrov. Sú zamestnancami Ministerstva lží a výmyslov, ktoré ich vyslalo zo Záhrobia slúžiť na Zemi. Billy sa spriatelí s Millicent, neterou pána domu Kazisveta Bigluma, a zistí, že tajomstvá neskrývajú le n ľudia...
Vypredané
8,07 € 8,49 €

Pohádky o zvířátkách


Knížka Pohádky o zvířátkách vypráví kouzelné příběhy ze světa zvířat. Vyprávění o vlku a sedmi kůzlátkách, kmotře lišce nebo o věrném psu Sultánovi si děti určitě zamilují. Pohádky převyprávěné osobitým stylem Vladimíra Hulpacha doprovázejí půvabné kresby
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Pidihrátky na pohádky - 2. vydání


Veselé, hravé pohádky a básničky Věry Provazníkové míří především k začínajícím čtenářům, ale jsou vhodné i k předčítání dětem předškolního věku. Verše i rytmizované prózy si děti snadno zapamatují. Autorka si v knize "pohrála" se známými pohádkovými motivy - třeba s pohádkou o žabce královně, o kozlátkách, o kocourovi v botách, o koblížkovi či o vodníkovi. Vše strašidelné a děsivé však ve svém vyprávění potlačila - zůstal jen smích, radost a vyprávění plné slovních hříček a překvapivých obrazů. Hravou atmosféru knihy podtrhují ilustrace Olgy Franzové.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Drakobijecká akademie 2


Série knih Drakobijecká akademie pro děti, plná magie, draků a dobrodružství. V v poslední kapitole naleznete česko-anglický zrcadlový text k procvičení svých jazykových dovedností. Svébytný humor je založen zejména na paradoxu, že dětský hrdina Wiglaf se chce stát drakobijcem, ale přitom nesnese pohled na krev. Wiglaf je z rodu důvtipných sympaťáků, s nimiž se mohou identifi kovat kluci i holky mladšího i staršího školního věku. V příběhu situovaném do středověkých anglických reálií hraje významnou roli i prostředí akademie se svéráznými postavami – potrhlými profesory a plejádou nešikovných žáků, mezi nimiž nechybí ani ženský element. Toto prostředí notně zpopularizovala sága o mladém čaroději Harry Potterovi, kterou nelze v souvislosti s Drakobijeckou akademií nevzpomenout.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Podivuhodné příběhy sedmi moří


Chcete se seznámit s královnou všech moří a s jejím obdivovatelem pirátem Černou kůží? Slyšeli jste, kdo objevil létající balón a postavil první fontánu? Zajímá vás, jak vypadá Suché moře anebo Sněhulácké ostrovy? Víte, odkud se u nás vzala zmrzlina, mentolové bonbóny nebo pomerančový džus? Nejuznávanější slovenský spisovatel pro děti vám na tohle všechno odpoví ve své další tvořivé pohádkové knížce plné fantazie, dobrodružství i překrásných ilustrací.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Holčička v růžové


Nechce se oblékat jinak než do růžové, celý její pokojíček je růžový. jednoho dne je s dětmi na výletě, přiletí krásný motýl a ona se za ním rozběhne. Ten se usadí na kapce vody u vodopádu a stane se zázrak. kapka začne hrát všemi barvami duhy a objeví se duhové víly a lákají holčičku, aby si s nimi hrála. Holčička se diví, jaká je to krása kolem ní a vidí, jak i jiné barvy mohou být nádherné....
Vypredané
4,42 € 4,65 €

To nejlepší z filmových pohádek


Dalších dvanáct pohádek, jejichž hrdinové pronikli až na filmové plátno. Kniha je opět určena pro malé posluchače i malé čtenáře, kteří ocení velké, dobře čitelné písmo a především množství fotografií z těchto nezapomenutelných filmů provázející každou Tato dárková publikace je vhodná pro děti od 4 let.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.