Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rozprávky strana 495 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Boribon a játékmackó


Volt egyszer két testvér: Gabi és Gyuri. Nem nagyon hasonlítottak egymásra, de abban teljesen egyformák voltak, hogy nem vigyáztak a játékaikra. Boribonra, a szürke játékmackóra sem. Fölvágták a hasát, azután magára hagyták. Boribon pedig eltűnt...
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Hoppi mesék - A titokzatos levél


Hallottál már a hoppikról? Ugye nem? Képzeld csak el, hogy a hoppik világában mindent apró, sürgő-forgó lények népesítenek be. Nagyon sok a dolguk, mindig sietnek, de ünnepelni nagyon szeretnek! Sütit sütnek, leveleket írnak, ajándékot készítenek, vagy egyszerűen csak: örülnek! ... Folytatás ›› A Hoppi mesék hősei, a talpraesett Toppi, a kicsi Pötyi, az okos Süti és Doki, a feltaláló mindent megtesznek azért, hogy az ünnepi készülődés jól sikerüljön. "Gyerek voltam még, amikor először láttam Rófusz Ferenc, a Kossuth- és Oscar-díjas alkotó A légy című nagysikerű rövidfilmjét. Nagyon tetszett, és nagyon tetszik most, felnőttként is. Most új oldaláról ismerhetjük meg a szerzőt, aki a legkisebb korosztálynak készített vidám mesekönyvet. Szívből ajánlom a hoppigyerekek történetét mindenkinek! A rajzok ismét zseniálisak, a szeretetteljes figurákat pedig könnyen szívébe zárja minden kis olvasó!" (Bartos Erika) A(z) Hoppi mesék 1. (Könyv) szerzője Salusinszky Miklós, Rófusz Ferenc.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Moja veľká rozprávková kniha o zvieratkách


Množstvo príbehov, ktoré zaujmú aj rozosmejú malých aj veľkých priateľov zvieratiek.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Najkrajšie rozprávky bratov Grimmovcov


V knižke nájdete deväť krásnych rozprávok od bratov Grimmovcov: Červená čiapočka, Snežienka a Ruženka, Kocúr v čižmách, Perinbaba, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Janko a Marienka, Brémski muzikanti, Braček a sestrička, Kráľ žabiak...
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Smelý Zajko v Afrike


Knižka hovorí o strastiplnej ceste zajka, ktorý sa zatúlal do Afriky, aby tu zažil množstvo dobrodružstiev a získal nových kamarátov. Knižka je doplnená krásnymi ilustráciami Jaroslava Vodrážku.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Najkrajšie rozprávky o zvieratkách


Pôvabná knižka zo série moderných rozprávok pre moderné deti. Pútavé rozprávanie o deťoch a zvieratkách prirodzeným spôsobom rozvíja rozumové vlastnosti malých čitateľov a prispieva k utváraniu ich hodnotového sveta.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Frici a focipályán


Faragó Fricit egyszer úgy fejbe kólintja egy focilabda, hogy elterül a pályán, és a fiúk kiközösítik. Attól sem lesz boldogabb, hogy Bogi, a szomszéd lány be akarja venni az FC Girl nevű lánycsapatba. Edzeni ugyan lejár velük a távolabbi parkba, de amikor Bogiék kihívják a fiúkat egy meccsre, Fricinek döntenie kell: cserbenhagyja a lányokat, vagy kiáll mellettük? És egyáltalán: milyen egy tiszteletbeli díszlány?
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Osídlování Oklahomy


Nejprve tu byl plán zřídit v Oklahomě indiánskou rezervaci. Potom však kdosi dostal nápad tuto obrovskou zemi osídlit bílými farmáři. Osídlování panenské krajiny však musí probíhat podle zákona, a tak je na hranice Oklahomy povolán člověk z nejpovolanějších: Lucky Luke, muž, který střílí rychleji než jeho stín.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Harmadik Shrek


A haldokló békakirály helyét Shreknek kell elfoglalnia, azonban neki nem fűlik foga a mesebirodalom irányításához. Felkerekedik hát barátaival, Szamárral és Csizmás Kandúrral, hogy varázslatos kalandokat átélve megtalálják Artúrt, a törvényes örököst. A nagy sikerű Shrek-mozi harmadik részének könyvváltozata
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Csiporka és Bíborka barátokra talál


Ez a kötet a Csiporka, Bíborka és az Erdő Szelleme meseregény-színező folytatása. Csiporka, a kis csíkos hasú bogár és Bíborka, a pillangólány kalandokban gazdag napjait mutatja be. Főhősei megismerkednek, összebarátkoznak a környezetükben élő kis erdei, mezei élőlényekkel, közben kölcsönös elfogadásra, toleranciára, figyelemre tanítják egymást és a kedves olvasókat. Mindezek mellett, hasonlóan az első részhez, alkalmat ad színezhető képeivel a kézügyesség, a kitartás, a koncentrált figyelem fejlesztésére is. "Igyekezz, mert csak evés után mesélem el, hogy mit találtam ki! - kurjantotta vissza a levegőből Bíborka, aki már röppent is a hívogató virágfejek felé. A magasban máskor bátortalanul mozgó Csiporka a vigasztalás sikerességén felbátorodva gondolkodás nélkül legurult a gombaszárról a fűszálak közé, és az üdezöld hajtásokat rágicsálva gyalogolt a rét széle felé. Mire odaért, mindketten teletömték a hasukat. Nem húzta egyikük sem az időt a legjobb falatok keresgélésével, hogy minél hamarabb kiderülhessen Bíborka terve. - Libbenj mellém a fűbe, Bíborka! - kiáltott magasra emelve kerek buksiját a bogárka. - Már jóllaktam! Ugye te is? Most már elárulod, amit kigondoltál? - El én! - huppant mellé a pille, barátnője türelmetlen kíváncsiságán nevetve. - Azt találtam ki, hogy járjuk be az erdő szélét, a rétet, és ismerkedjünk meg a lakóival! - Hogy ez milyen okos gondolat! - álmélkodott a kis bogárlány. - Így sok-sok barátra lelhetünk! Úgy vélem, bár még nem próbáltam, hogy nagyon jó lehet sokan összetartozni!" (részlet a könyvből)
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Történetek a farmon - 3 dimenziós mesekönyv


Történetek a farmon - 3 dimenziós mesekönyv
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Ez egy ilyen nap


Reggel felkelnek, iskolába mennek, délután hazamennek, játszanak a gépen, este lefekszenek. Azt gondolnánk, minden tízéves gyerekkel pontosan ugyanazok a dolgok történnek minden nap. Csakhogy ebben a könyvben tizenkét olyan gyerek meséli el egy napját, akik különben sosem találkoznának. Van, aki egy tanyán, lovak között él, és van, aki egy város lakótelepén. Van, aki saját medencében úszkál, van, akinél nincs villany. Mészöly Ágnes értő, cseppet sem kioktató, érzékenyítő gyerekkönyve valós szereplőkkel tíz éven felülieknek, Paulovkin Boglárka vagány illusztrációival.
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Elefántok a házban


A negyedikre új lakók költöznek. Fini borzasztóan izgatott. Egész nap hallja a dobogást, trappolást és visongást. Remélem, vannak gyerekeik gondolja. Ám a lépcsőházban már ott állnak a szomszédok és méltatlankodnak: Vajon mifélék, akik ilyen nagy zajt csapnak? Fini elhatározza, hogy kideríti, és ezért becsönget a szomszéd ajtón, ahova egy elefántcsalád költözött. Bájos mese a toleranciáról, befogadásról és a gyermeki kedvességről.
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Kippkopp és a többiek


Elkészült a Kippkopp-sorozat nyolcadik kötete! A címe talányos egy kicsit. Vajon kik ezek a többiek? A rét és az erdő lakói: békák, egy mókus, csigák, a pók, süni és nyuszi, meg a kisrigók. És még nem említettem a teknősbékát és a kicsi baglyot. Rövid meséket találtok a könyvben sok-sok színes képpel. Remélem, tetszeni fog! Marék Veronika
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Tapsikáné fülönfüggője


Ki hinné, hogy egy magányos, remegő szívű nyuszianyónak kincset érő fülönfüggője van, aminek az árából gondtalanná tehetné öreg napjait, és nem kellene többé a Hanyatthomlok utcán közlekednie? És ki hinné, hogy egy rátarti, harapós borzgyereknek, aki mindig egyedül játszik, akadhatnak jó pajtásai, ha ő is úgy akarja? Igaz, hogy azután saját hibájukból bajba jutnak, de végül a veszekedős borz, a buta kis pele meg a maszatos vadmalac mégis képesek lesznek valami nagyszerű dolgot cselekedni. Aki nem hiszi, kövesse nyomon Tapsikáné fülönfüggőjének kalandos útját.
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Egy másmilyen nap


Zsófi színdarabokban játszik, Misi zongorista, és szerte a világon koncerteket ad. Zsolti tornász, Kata arra tette fel az életét, hogy sakkozó legyen. Bence leukémiás, és gyakran jár kezelésekre, Laci a híres Gyermekkórusban énekel. A nagy sikerű Ez egy ilyen nap című könyv folytatása, ezúttal olyan, tizenéves gyerekek igazi történetével, akiknek valamiért különleges az életük.
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Ella a tengeren


Kitör a vakáció. Ella, az osztály és a tanító bácsi tengerre szállnak. Hajókáznak, ki-kikötnek kedvük szerint, hogy mihamarabb elfeledhessék az iskolát. Mások is tartanak egy túravezető például, akinek, úgy tűnik, mindennél fontosabb a fegyelem. Lépten-nyomon utasításokat osztogat a gyerekeknek, amelyeket még a tanító bácsi is kénytelen betartani, pedig ha valaki, ő aztán tudja, hogy ha például horgászásról van szó, sokkal biztonságosabb és balesetmentesebb horog nélkül próbálkozni, nemcsak a halak, hanem azok miatt is, akik a horgászbotot kezelik, vagy akik mellettük állnak. Ella és barátai hozzák a formájukat: a sorozat ötödik kötetét olvasva is garantált a féktelen kacagás.
Vypredané
8,83 € 9,29 €

Puf a Muf Zítra jdeme do školy


Děti milují zvířátka. A až se seznámí se dvěma koťátky, která se jmenují Puf a Muf, budou tihle dva kocourci patřit mezi kamarády nejmilejší. Jak by ne, když malý čtenář zažívá podobná dobrodružství jako ti dva malí nezbedové. Nové rozšířené vydání.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Broučci


Pohádkové vyprávění ze života svatojánských broučků. Tak trochu neposlušný Brouček, jeho maminka, tatínek, Beruška a kmotřička Janinka zažívají spoustu krásných příběhů. V poetické knížce Jana Karafiáta se broučci často chovají a jednají stejně jako lidé.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.