! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Lodě (-90%)


Připravit, zamířit, pal! Tvým úkolem v zábavné magnetické hře je lokalizovat nepřátelské válečné lodě a zneškodnit je. Tato knížka obsahuje spoustu zajímavých informací o historických a moderních válečných lodích a současně je magnetickou hrou – obsahuje vše, co ty a tví kamarádi potřebujete k pořádání vzrušujících bitev na moři. Souprava obsahuje: 16stránkovou knihu, magnetické hrací desky pro dva hráče.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Co mám vědět o sexu (-90%)


Nebojte se načerpat znalosti o sexu. Tuto příručku sestavil tým špičkových amatérů i odborníků, plus dvě tety, které jsou důležitými průvodkyněmi celou knihou. Cílem je dospívající čtenáře nejen poučit, ale také je uklidnit, dodat jim kuráž, pobavit, rozesmát i poškádlit.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čmelda (-90%)


Ahoj, kamarádi. Já jsem Čmelda! Bláznivé blatouchy, tahle knížka je celá o mně! Uvnitř se dozvíte všechno o mém domečku, mých zálibách, o tom, jak dělám med a o přátelích, hlavně o mé nejlepší
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Katka a Šklbko (-90%)


Sedem veselých príbehov o dievčatku Katke a jej kamarátovi – psíkovi Šklbkovi. Rozprávky sú známe z obľúbeného televízneho večerníčka, v knižnej podobe vychádzajú v slovenčine prvý raz. Nájdete tu rôzne príbehy zo života našich hrdinov: výlet do Afriky, Šklbkove narodeniny, príhodu o briliantovom obojku a mnohé iné
Vypredané
0,40 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moje první slůvka 4. (-90%)


Tato milá kniha pro děti je plná krásných a dětem blízkých ilustrací znázorňující slůvka, které si malé děti osvojují mezi prvními. Děti zde naleznou nejen zvířátka, běžné předměty každodenní potřeby, ale i oblíbené pohádkové postavičky. Leporelo je navíc vyrobeno z praktických a odolných materiálů. Má velmi praktický tvar - držátka, který se dětem dobře uchopuje, takže si s ním mohou hezky hrát.
Vypredané
0,40 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mladý samuraj kniha 3. Cesta draka (-90%)


Japonsko je ve válce, občanské válce. Daimjó Kamakura Katsura má v úmyslu stát se šógunem, vrchním vojenským velitelem Japonska. Je pevně odhodlán, že na cestě k moci ho nikdo a nic nesmí zastavit – ani nenapadnutelný Masamoto a jeho samuraj. Jack, který
Vypredané
0,23 € 2,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tomáš a jeho kamaráti - zábavné maľovánky (-90%)


Zošit je plný obrázkov všetkých mašiniek z ostrova Sodor, stačí si vziať pestré pastelky a vyfarbovať. Majú špeciálne držadlo, takže sa dajú pohodlne niesť.
Vypredané
0,27 € 2,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Požáry a povodně (-90%)


Co dokáží sopky, nezvladatelné požáry, zemětřesení nebo hurikány se dozvíte v miniedici Přírodní katastrofy. Řada, určená převážně dětem, vás seznámí se vším, co vás může kolem těchto přírodních úkazů zajímat. Jak vznikají, jaké působí škody, jak se dají předvídat a co lze proti nim dělat. Nechybí ani výčet těch nejzajímavějších událostí z lidské historie. S těmito knihami můžete nahlédnout pod pokličku přírodních zákonitostí a jevů, se kterými se stále častěji můžete setkat i v našich zeměpisný ch šířkách. Prozkoumejte povětrnostní podmínky, které způsobují lesní požáry či povodně. Naučte se, jak bojovat s ničivým požárem. Navštivte místa dřívějších katastrof. Přečtěte si příběhy očitých svědků. Prozkoumejte oblasti, které jsou stále o hroženy. Poznejte vědu týkající se předpovědí a prevence.
Vypredané
0,16 € 1,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľké a malé nie (-90%)


Táto knižka má dodať dievčatám a chlapcom odvahu a sebavedomie stáť si za svojimi pocitmi a potrebami. Deti často zažívajú, že ich malé, ale vážne mienené nie dospelí nerešpektujú. Ak sa deti nemajú stať obeťami sexuálneho zneužívania, musia poznať svoje potreby a chrániť svoje telesné hranice. A okolie - dospelí - tieto hranice musia rešpektovať. O tom je dodatok pre rodičov a dospelých na konci knižky. Ukážka: My malí to máme s veľkými občas ťažké. Neberú nás vážne. Spýtajú sa nás, či niečo smú, a keď im potichu povieme, že nie, aj tak si robia podľa svojho.
Vypredané
0,16 € 1,63 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krtkův den - omalovánka (-90%)


Maľovánka pre najmenších s motívom obľúbenej televíznej postavičky.
Vypredané
0,12 € 1,22 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hospodárske zvieratá (-90%)


Leporelo, ktoré obsahuje obrázky a základné údaje o hospodárskych zvieratách.
Vypredané
0,13 € 1,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Psíček hľadá zvieratká (-90%)


Leporelo pre deti je plné zvieratiek a veselých hádaniek. Hádajte so svojimi deťmi, ktoré zvieratko sa v hádanke ukrýva! Leporelo podnecuje fantáziu a predstavivosť detí, učí ich spoznávať a pomenovávať zvieratká.
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hráme sa so zvieratkami (-90%)


Dievčatko s chlapčekom stretávajú zvieratká u starej mamy, na lesnej čistinke, v zoologickej záhrade a v zámockom parku.
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tajemná Praha (-90%)


Několik staropražských pověstí ve formě prostorového leporela.
Vypredané
0,64 € 6,44 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Macko Puf máme radi dobroty (-90%)


Krásne leporelo pre najmenších. Macko Puf a jeho kamaráti zo Stoakrového lesa učia deti zábavnou formou poznávať svet okolo nás.
Vypredané
0,34 € 3,42 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Oblékni si princeznu (-90%)


V této netradičně zpracované magnetické knize o princezně mohou děti doplňovat různé typy oblečení na základě pokynů rýmovaného příběhu, nebo se při doplňování magnetek nechat vést svou vlastní představivostí a fantazií.
Vypredané
0,69 € 6,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jozef a Kiko (-90%)


Milá ilustrovaná kniha, ktorá sa bude každému páčiť. V úvode don Georg Ganswein, mimoriadny tajomník pápeža píše: Knihou som bol nadšený, je pravdivá a zaujímavá. Životopis pápeža sa líši od iných, pretože ho rozpráva kocúr a nestáva sa často, aby ne jaký kocúr považoval pápeža za svojho priateľa a opísal jeho život... Kniha vychádza prvá na svete, mesiac po talianskom bestsellery, ktorý si získal veľkú popularitu.
Vypredané
0,43 € 4,32 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strach z lásky (-90%)


Je jednodušší se lásce vyhýbat a posmívat, než se zamilovat, zklamat se a prožít bolestný rozchod. Tak se šestnáctiletá Adriana staví k lásce. Jenže rozum a přátelství nestačí a Adriana se záhy ocitá v situaci, kdy poznává, že vybrat toho pravého není tak jednoduché.
Vypredané
0,65 € 6,53 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohádková angličtina (-90%)


Kniha obsahuje 17 jednoduchých pohádek v angličtině, připravených jako scénáře pro dramatizaci. Za každou pohádkou následuje nabídka nejrůznějších tematických her - dramatických, smyslových, výtvarných, křížovek, rébusů a dalších aktivit. Pohádky v angličtině nabízejí velkou motivaci k učení tím, že si děti jazyk procvičují jako přípravu na reálné situace. Seznamují se s novými slovíčky ve správných větných vazbách v souvislostech a hravou formou. Angličtinu se učí přímo "v praxi pohádkového příběhu". Děti nemusí přemýšlet nad tím, jak jazyk funguje a jaká jsou jeho gramatická pravidla. Neučí se biflováním, ale prostě "jenom" tím, že hrají divadlo. Gramatická pravidla se v knize procvičují jen v nezbytné míře v praktickém použití vět při komunikaci s pedagogem. Děti se stávají součástí poutavého příběhu, vstupují do něj prožíváním svých rolí. Scénáře a aktivity jsou zvlášť vhodné pro děti, které s angličtinou začínají (předškolní věk a první stupeň základní školy), ale tvořivým učitelům mohou sloužit také jako ideální doplněk k učivu starších dětí.
Vypredané
0,96 € 9,64 €

dostupné aj ako:


Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.