! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Textilkönyv rágókával - Járművek


Séta közben is jó egyet lapozgatni, szórakozni. Nézegesd meg a járműveket, zörgesd a lapokat - és még az sem baj, ha a szádba kerül a rágóka.
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Október, Október


"Az erdőben lakunk, vadak vagyunk." Október az erdőben lakik az apukájával, és ez így van, amióta az eszét tudja. De a tizenegyedik születésnapján minden megváltozik. Apja lezuhan egy fáról, kórházba kerül, Október pedig kénytelen beköltözni az anyukájához Londonba. Hogyan sikerül alkalmazkodnia a nyüzsgő nagyvároshoz, és a maga vadságával megtalálnia a helyét az emberek között? A lélegzetelállító regény minden érzékszervedre hatni fog a csípős októberi reggelekkel, a lobogó tűz illatával, a gumicsizma cuppogásával a sárban! Október története megmelengeti az olvasó lelkét, miközben tele van kalandokkal! Tarts te is vad hősünkkel, fedezd fel magad, és fedezd fel a világot!
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Kalandok a Ló csoportban


MICSODA? LÓ CSOPORT? Te hallottál már ilyen furcsa nevű ovis csoportról? Képzeld, ezt a gyerekek találták ki, sőt ők mentek el a hivatalba (felnőtt nélkül), hogy megváltoztassák a nevüket. Az egyöntetűen utált délutáni alvás ügyében is intézkedtek, és az óvó néninek is szereztek lovagot. Bizony, ez egy ilyen vicces ovi, és ezek nagyon vicces mesék! Baranyai (b) András is sokat nevetett, miközben a képeket rajzolta. HA ELOLVASOD EZT A KÖNYVET, TE IS A LÓ CSOPORTBA AKARSZ MAJD JÁRNI!
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

A Varázskert - Szorongásoldás és képzeletfejlesztés


A Varázskert gyakorlatsorozat egy képzelőerő – fejlesztő – relaxációs program 5-12 éves gyerekek számára. Több száz óvodás és kisiskoláskorú gyereknél került alkalmazásra már, pedagógusok, (gyermek)pszichológusok és szülők körében is. Kiemelendő, hogy nem problémás gyerekeknek szól (bár nekik is jó!), hanem a teljesen jól működő, egészséges, gyerekeknek megelőzés céljából!
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Állj ki magadért!


Az Állj ki magadért! az egészséges önértékelés, az önbizalom és a társas készségek fejlesztésének lehetőségeit mutatja meg tizenéveseknek, egyszerű, közérthető nyelven, az életükből vett példákkal, aktivizáló, megerősítő feladatokkal és gyakorlati ötletekkel. A könyv a felnőttekhez is szól - szülők, tanárok, gyerekterapeuták számára is hasznos és informatív, családi és tantermi beszélgetések alapjául szolgálhat.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Egy kis arzént a teába? - Úrilányok nem gyilkolnak 2.


A Deepdean Leányiskola KÉT NYOMOZÓJA, Daisy Wells és Hazel Wong a szünidőt Fallingfordban tölti, ahol Daisy elbűvölő édesanyja ünnepi zsúrt szervez lánya születésnapjára. A meghívott vendégek között van a kissé bogaras Saskia néni és a lenyűgöző stílusú Félix bácsi is. Ünneplés közben azonban valaki MEGHAL, és minden jel arra utal, hogy MEGMÉRGEZTÉK! Kint ítéletidő tombol, szakad az eső, mindent elönt a víz, így a házat senki nem tudja elhagyni - és a rendőrség sem tudja megközelíteni a bűntett színhelyét. Az ódon kastélyban egyre feszültebb a légkör. Senki sem az, akinek látszik, és MINDENKI REJTEGET EGY-KÉT TITKOT. Daisy és Hazel nyomozásba kezdenek, de nagyon óvatosnak kell lenniük, hiszen a gyilkos egészen biztosan a házban van!
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Nagy szupererőkönyvem - Mesék az udvariasságban és a helyes viselkedésben rejlő erőről


Melyik gyerek ne szeretne szuperhős lenni? A szuperhősnek azonban szuperereje is van. Na de honnan tehetnének szert szupererőre? Mesekönyvünk az óvodás és a kisiskolás korosztályt próbálja meg rávezetni arra, hogy felismerjék, mindenkinek van szuperképessége, szuperereje, csak meg kell tanulni használni ezeket. És mik ezek a képességek? Például kedvesség, figyelmesség, megértés, elfogadás, udvariasság, empátia, pozitív szemlélet, felelősségtudat, együttműködő képesség, tehát csupa olyan tulajdonság, amiket ha elsajátít, gyakorol és alkalmaz a mindennapokban, akkor meglátja, mennyi mindent el tud velük érni, milyen könnyedén veszi majd az akadályokat, és talán még a zárt ajtók is kinyílnak előtte. Adjuk át gyermekeinknek azt a viselkedési mintát, amelytől azzá a szuperhőssé válhatnak, akik szebbé és jobbá teszi a világot!
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Játékos húsvét - Vidám nyuszi


Kipattintható figurákkal és több mint 300 matricával! Vidám tavaszi játékok, rejtvények, feladatok nyuszikkal. És persze sok-sok matrica. Segíts a nyusziknak hazajutni, tervezz húsvéti kalapot, és tanuld meg a nyuszitáncot!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Merre jársz, Dodi?


Ez a cuki könyvecske, egy cuki plüss kutyust tartalmaz, mellyel ujj-bábozhatsz gyermekeddel.
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Merre jársz, Leó?


Ez a cuki könyvecske, egy cuki plüss oroszlánt tartalmaz, mellyel ujjbábozhatsz gyermekeddel. Keltsd életre a könyvekben található történeteket cuki ujjbábok segítségével!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Kreatív vagyok!


Szórakoztató kikapcsolódás mindenki részére, aki szereti a tündéreket! Engedd szabadjára a fantáziádat, és alakítsd úgy az oldalakat, ahogy neked tetszik! Vágd ki a sablonokat, és rajzolj virágokat vagy pillangókat a tündéreknek! Keresd meg a képekhez illő matricákat, és díszítsd ki velük a hátteret! 40 színes oldal vár arra, hogy életre keltsd őket! - Kivehető sablonok 13 különböző motívummal! - Több mint 90 színes matrica - 30 csillogó matrica
U dodávateľa
6,69 € 7,04 €

Kawaii rajziskola - mini - Rajzolj übercuki szusikat, felhőket, virágokat, szörnyeket, sminkcuccokat és sok-sok minden mást!


A kawaii japán szó, azt jelenti "cuki". Pic Candle-nek, a népszerű youtubernek hála, a Mini kawaii rajziskola megtanít arra, hogyan rajzolj elragadóan kedves lényeket és mütyürkéket! A cukiság e mesterkurzusán majdnem száz különböző ölelgetnivaló kawaii karakterrel ismerkedhetsz meg, az illusztrációk elkészítését pedig közérthető leírások segítségével lépésről-lépésre sajátíthatod el. A kötetben találsz majd böngészőjátékokat és olyan inspiráló ötleteket, amelyekből kiderül, hogyan dobhatod fel rajzaidat különböző arckifejezésekkel és vicces kiegészítőkkel - az üres oldalakon pedig neki is láthatsz a rajzolgatásnak! Hamarosan egyedi kawaii figuráid fogják díszíteni füzeteidet, könyveidet, alkotásaidat és minden használati tárgyadat. A Mini kawaii rajziskola ezennel megnyitja kapuit!
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Gigantosaurus - 5 perces mesék


Csatlakozz Rocky, Bill, Tiny és Mazu őskori csapatához, és éld át velük a kalandokat! Rejtélyes dinoszaurusztojás, félelmetes barlang, kihalás szélén álló faj és még számtalan izgalom vár rád a négy dinóbarát társaságában Dinóföldén. De légy óvatos... GIGANTO bármikor felbukkanhat! A rajzfilmsorozat alapján írt hét történet mindegyike akár 5 perc alatt elolvasható - mert a gigantikus élményekhez nem kell mindig gigantikus mennyiségű idő! A kötetben szereplő mesék: Nagy Bill Az elveszett tojás Kemény fiú Az utolsó szitakötő Okos húzás, Mazu! Ne omolj össze! Tiny próbája
U dodávateľa
16,06 € 16,90 €

Kukucskálj, keresgélj! - Hopp!


Kellemes húsvétot! Vajon milyen meglepetéseket rejtegetnek a kihajtható fülek? Beszélgessetek a húsvétról! Meglepő felfedezések várnak rád! Vastag, könnyen kihajtható fülek Felfedezőkönyv a legkisebbeknek Készségfejlesztés Szövegértés- és szókincsfejlesztés A felfedezés öröme
U dodávateľa
9,37 € 9,86 €

Ez mind te vagy


Óvodáskor körül kezd el tudatosulni egy gyerekben, hogy milyen, milyennek látják őt mások, milyennek szeretné, hogy mások lássák. Ahogy egyre fontosabb számára a másik véleménye (játszanak-e vele, elhívják-e születésnapi zsúrba), úgy egyre fontosabb az is, hogy közben önmaga maradjon. Ebben segít ez a könyv. Szél Dávid, pszichológus Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk - ez az Ölelj meg! sorozat.
U dodávateľa
7,47 € 7,86 €

Pitypang testvérei - Pitypang és Lili


Lilinek hamarosan testvére érkezik! A kislány nagyon várja, hogy már játszhasson a kisbabával, de addig is ki kell deríteni: vajon egy menhelyről örökbefogadott kutyusnak is vannak testvérei? Tarts Pitypanggal és Lilivel legújabb kalandjuk során!
U dodávateľa
7,47 € 7,86 €

Boribon vendégei


Marék Veronika kedves, kukucskálós lapozója ezúttal a legkisebbeknek! Kié ez az orrocska? Kié ez a farkinca? Kié ez a lábacska? Vajon ki tudod találni, hogy ki jön Boribonhoz vendégségbe?
U dodávateľa
7,47 € 7,86 €

Kis karácsony, nagy karácsony


Karácsonyi mondókák, leporelló formájú képeskönyvben, színes illusztrációkkal.
U dodávateľa
3,45 € 3,63 €

Hangos az erdő


Ebben a vidám versikékkel teli könyvecskében az erdő állatai elvarázsolják majd a kicsiket, a cuki mozgó szemek pedig még érdekesebbé teszik a lapozást.
U dodávateľa
4,82 € 5,07 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.