! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Bavia ma zvieratká


Vďaka tomuto kreatívnemu zošitu s priloženými fixkami bude učenie zábavou. Zoznám sa s roztomilými zvieratkami a spolu s nimi rieš úlohy, vyfarbuj a zabávaj sa.
Predpredaj
8,96 € 9,95 €

Tajomná dračia škola 1


Vydajte sa na dobrodružnú výpravu na legendárny ostrov Sedem ohňov a odhaľte tajomstvo dračích jazdcov Ostrov Sedem ohňov neexistuje. Ani tajomný Oblačný hrad neexistuje. A už vôbec neexistujú draky. Henry bol o tom vždy presvedčený. Zmení sa to vo chvíli, keď sa nečakane ocitne medzi vyvolenými, ktorí sa majú stať dračími jazdcami! Skôr než sa stihne spamätať, sedí v hydropláne a smeruje na chýrny ostrov. Na svoj veľký údiv zistí, že všetko, čo o ňom počul, je pravda. Naozaj na ňom žijú draky! Obrovské, dosť hrôzostrašné draky. A Henry sa má na jednom z nich naučiť jazdiť. Na svoju veľkú smolu sa musí popasovať s mimoriadne mrzutým exemplárom, ktorý s ním tvrdohlavo odmieta komunikovať. Popri náročnom štúdiu neobyčajných predmetov tak Henry musí prísť na to, ako má so svojím drakom nadviazať spojenie. Aby si získal jeho priazeň, musí rozlúštiť záhadu jediného slova, ktoré z neho dostal. Ak sa mu to nepodarí a neobstojí v troch náročných skúškach ohňom, bude musieť dračiu školu opustiť. Čas Henryho pobytu na ostrove Sedem ohňov sa nebezpečne kráti. Prvý diel úspešnej fantasy série pre deti, ktorej nechýba humor a napätie. Ilustroval Pascal Nöldner. Pre čitateľov od 8 rokov Z nemeckého originálu preložila Denisa Stareková.
Predpredaj
11,35 € 12,90 €

Mezi živly - Filmový příběh jako komiks


Životem pulzující Město Živlů je domovem zemních, vzdušných, ohnivých i vodních živlů. Když ohnivka Jiskra Lumenová potká vodáka Vlhoše Vlnu, vznikne mezi nimi přátelství, které Jiskra musí před svými tradičními rodiči Ohořem a Vatrou tajit. Voda a oheň k sobě přeci nepatří… že? Až díky katastrofě, která ohrozí celý Ohňov, si Jiskra konečně uvědomí, kým doopravdy je, a dokáže svým rodičům, že voda a oheň mohou společně fungovat.
Predpredaj
8,09 € 8,99 €

Star Wars: Nebezpečná výprava


Vypravte se do předaleké galaxie za úžasným dobrodružstvím a přidejte se k Padmé, Obi-Wanovi a Anakinovi na jejich nebezpečné výpravě! Pomozte jim ochránit velvyslankyni a postavit se nečekané hrozbě, když padnou do pasti lstivému nepříteli, obávanému generálu Grievousovi.
Predpredaj
8,99 € 9,99 €

Život a smrt Maxmiliána Drápa


Třicet let stará mrtvola na půdě činžovního domu. Sebevražda kvůli nesmírně cenné známce, Modrému mauriciu. Mirek, Jarka, Jindra, Červenáček a Rychlonožka žijí v domnění, že případ smrti Maxmiliána Drápa je minulost. Jenže po roce je najednou všechno jinak. Co když to byla vražda? A je vůbec možné vyřešit případ, který se stal před více než třiceti lety? Rychlé šípy tentokrát čelí protivníkům, kteří zůstávají skrytí a špinavou práci nechávají na jiných. Nepřátel je víc, než je zdrávo…
Predpredaj
16,64 € 18,49 €

Havraní spolek


Když se narodíte do rodiny jasnovidců, nese to řadu výhod i zdrcujících břemen. Své o tom ví i šestnáctiletá Blue Sargentová – odmala jí totiž vtloukali do hlavy, že až jednou políbí svou pravou lásku, její vyvolený zemře. A tak se Blue klukům radši vyhýbá. Jenže pak se objeví havraní kluci, čtyři studenti elitní školy, které vede přitažlivý Gansey. Hrozba smrtícího polibku je najednou mnohem reálnější. Společně navíc řeší záhadu pohřbeného krále… a světy živých i mrtvých se začínají zlověstně prolínat.
Predpredaj
16,64 € 18,49 €

Detektív Bruno Zatykač a zlodej maškŕt


Vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvo a spolu s detektívom Brunom Zatykačom vyriešte jeho doteraz najťažší prípad. Keď sa v Labkoslavove záhadne stratia psie maškrty, šikovný psí detektív sa bez váhania pustí do vyšetrovania. Odhodlane nasleduje všetky stopy a vypočúva podozrivých, aby odhalil pravdu. Podarí sa Brunovi vďaka jeho bystrým zmyslom nájsť páchateľa a znova nastoliť v meste pokoj? Zistíte to v tomto peknom príbehu o priateľstve, odpustení a radosti z delenia sa o dobroty.
Predpredaj
12,51 € 13,90 €

Šťastné a krvavé Vánoce, 2. vydání


Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda. Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?
Predpredaj
14,84 € 16,49 €

Minecraft: Tvoříme postavy - Knížka se samolepkami


Svoláváme všechny hráče! Přišel ten pravý čas vyrazit do Minecraftu užít si další dobrodružství. S více než 250 samolepkami se naučíte vyzbrojovat postavy, vyrábět si předměty, přežít setkání s moby a zkoumat některé z nejúžasnějších biomů v Minecraftu.
Predpredaj
8,99 € 9,99 €

Malý Timmy – Fotbalová superstar


Malý Timmy Cahill se hrozně chce dostat do školního fotbalového týmu. Je tu ovšem jeden problém – pokaždé ho někdo obere o míč, podrazí mu nohy nebo ho odstaví od míče. Možná prostěnení dost vysoký , aby mohl s ostatními hrát… Tim potřebuje vyrůst a to rychle! A pak, zrovna když to nejvíc potřebuje, objeví, že umí něco úžasného! Dostane se Tim do týmu?
Predpredaj
9,71 € 10,79 €

Kočičí válečníci: Síla tří 3 – Vyhnanci


Životy tří učedníků a zároveň vnoučat Ohnivého měsíce řídí tajná věštba, ale jen jedno z nich o ní má tušení. Příslib síly, k níž vede klíč ukrytý v dávné minulosti, Sojkotlapku uchvacuje natolik, že se rozhodne vydat do hor – do lovišť Kmene tekoucí vody. I Cesmíntlapku a Lvíčkotlapku hory přitahují. Jejich masivy toho ale možná skrývají víc, než si všechny tři kočky dokázaly představit...
Predpredaj
12,59 € 13,99 €

Medvídek Pú - Nové pohádky


Máte v ruce další knížku s novými příhodami Medvídka Pú a jeho kamarádů Kryštůfka Robina, Prasátka, Ijáčka, Tygra, Králíčka, Klokánka a paní Sovy. V prvním příběhu si přečtete, jak Pú pomáhal Králíčkovi na zahradě. Trvalo dlouho, než se zjistilo, která činnost jde Púovi nejlépe! V druhém se dozvíte, jak to ve Stokorcovém lese vypadá, když začne padat první sníh. A poslední vyprávění je o tom, jak Pú pozoroval hvězdy na noční obloze. A třeba si přitom můžete i něco přát!
Predpredaj
13,49 € 14,99 €

Zaříkávač draků


Patnáctiletý Ben je sirotek, který odjakživa marně sní o tom, že se připojí k Řádu dračích rytířů. Když v jeho vesnici dojde ke zločinu a Ben je podezřelý, musí navždy domov opustit. Při útěku se spřátelí s obrovským drakem a jeho sen o dobrodružství a hrdinství se začne naplňovat, když se spolu vydají na nebezpečnou misi zachránit svobodu draků. Vystaví se tak zlobě samotného Řádu dračích rytířů…
Predpredaj
14,84 € 16,49 €

Tajemství Velkého Vonta (sběratelské vydání)


Po neklidném bezvládí ve Stínadlech zvítězilo vontské hnutí Žlutý květ. Velkým Vontem se stal Vláďa Dratuš, ale v poslední době s ním cosi není v pořádku – chová se čím dál nervózněji, a navíc se šíří zvěsti, že přišel o ježka v kleci. Kdo je tajemný Cizinec, který Vláďu v poslední době navštívil, a co mu chtěl? Rychlé šípy musejí záhadě přijít na kloub dřív, než Stínadla opět zachvátí chaos… Třetí svazek stínadelské trilogie ve sběratelské úpravě vychází s ilustracemi Marko Čermáka.
Predpredaj
17,99 € 19,99 €

Minecraft: Tvorba postáv - Knižka so samolepkami


Zvolávame všetkých hráčov! Je tam správny čas vyraziť na ďalšie dobrodružstvo v Minecrafte. S viac ako 250 samolepkami sa naučíte vyzbrojiť postavy, vyrobiť si predmety, prežiť stretnutia s mobmi a preskúmať niektoré z najúžasnejších biómov v Minecrafte.
Predpredaj
8,09 € 8,99 €

Očko špehúň, 3. vydanie


Čo to ten brat zase stvára? Aj mamka sa už strachuje – zrazu sa len sprchuje a voňavkuje ako dáka fiflena. Očko musí prísť celej veci na koreň! Vrhne sa do pátrania a zistí: kto ukradol bicykle, kto zničil v škôlke preliezky a, hrôza! – koho brat Šimon pobozkal. Pozerať sa na bozkávačov je síce fúúj, ale je rozhodnuté. Žiadny futbal, žiadne džudo: Očko bude detektívom!!!
Predpredaj
13,49 € 14,99 €

Aknael: Nebeská jízda


David je sotva patnáctiletý kluk a už ho čeká prazvláštní a náročný úkol – obrodit svět. Zastavit planetu, zrušit všechny staré frekvence, uskutečnit změnu a znovu to celé roztočit! Svět totiž stojí na jiných základech, než jsou ty hmotné. Buď můžete vymýšlet, jak se pomstít spolužákovi, který vás mlátí, nebo se stanete šamanem. A začnete pomáhat všem, kteří to potřebují. A tentokrát potřebují pomoci úplně všichni na Zemi, proto musí šaman vykonat opravdu grandiózní dílo! Jedině tak se podaří vymanit lidi z područí zlých archontů a zbavit je všech špatností. Naštěstí David není na tak náročnou misi úplně sám. Prostřednictvím tajemné spony pozná bohyni Aknael, čarodějku a rádkyni, která mu dodává víru a naději. Do života mu vstoupí i sestřenice Sára. Přesně takovou parťačku si přejete, když musíte najít kouzelný klavír, který vám nabije sponu a tou se pak pokusíte zastavit stroj času… Bude to ale stačit? Může na naší planetě nastat změna, pokud se nevzdáme svých hmotných těl a nepřeneseme svou mysl do astrální oblasti?
Predpredaj
14,81 € 16,45 €

Rexík. Nezabudnuteľné zážitky


O veselé a napínavé zážitky nie je s Rexíkom nikdy núdza! Tentoraz na vás čaká lesná príhoda s diviakom, ktorého sa všetky zvieratá boja, no priateľský Rexík v ňom odhalí dobráka. Nevinná schovávačka na gazdovskom dvore sa tiež poľahky zvrtne na dobrodružstvo. Rexík navštívi lunapark, kde zažije bláznivú jazdu na horskej dráhe a stratí sa v bludisku krivých zrkadiel. S kamarátom kocúrikom sa plachetnicou vydajú na výlet po jazere. Strhne sa búrka, oni ju však napokon hrdinsky zvládnu. Potápajú sa v plnom výstroji a na dne jazera objavia vrak lode i s pokladom. Na jeseň zorganizuje Rexík s priateľmi zber jabĺčok. S Azorom a kocúrikom sa vyberú na náročný výstup do hôr, spoznajú svište, ba dokonca i kamzíky, a nové priateľstvá sú na svete! V lete sa všetci pridajú k malým prasiatkam a vyvádzajú v bahne pri chlieviku, obhadzujú sa blatovými guľami, špliechajú naokolo. Tí ale vyzerajú! Našťastie psíček pre všetkých zúčastnených usporiada pri studni kúpeľ. Nesmieme zabudnúť ani na Rexíkovu olympiádu, kde si každý príde na svoje. Verný priateľ detí, s ktorým je zábava vždy zaručená. Kniha obrovská nielen svojím rozsahom, ale tiež zážitkami, o ktoré sa Rexík so svojím malým čitateľom rád podelí.
Predpredaj
25,90 €

Ako pes menom Mačka stretol mačku


Voľné pokračovanie hrejivého príbehu o priateľstve, ktoré prekonáva hranice a stereotypy Kuna a Mačka, náhodní priatelia z okraja spoločnosti, trávia dni pozorovaním rušného prístavného života. Odrazu sa z jednej z lodí vynorí mačka. Ozajstná mačka, nie Kunova priateľka Mačka. Pomaly sa k nim približuje a pes menom Mačka cíti, čo necítil, odkedy je s Kunom – strach, neistotu a napätie. Medzi mačkami a psami sú predsa večne nejaké doťahovačky... Ako pes menom Mačka stretol mačku nadväzuje na poetický príbeh z pera fínskeho autora Toniho Kontiu o priateľstve, ktoré búra stereotypy a strach z neznámeho. Nájdte v ňom návod, ako akceptovať rozdiely, zbaviť sa predsudkov a nadväzovať nové, často nečakané vzťahy. Prekážkou pri tom nie sú dokonca ani rozdiely či odveké škriepky. Harmonické ilustrácie Eliny Warstovej dokonale podčiarkujú krehkú atmosféru príbehu. Z fínskeho originálu Koira nimeltään Kissa tapaa kissan (Teos Publishers, Helsinki) preložila Viola Bályová.
Predpredaj
10,47 € 11,90 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.