Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Jazykové učebnice, slovníky strana 491 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

The lady in white+CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. Is it coincidence or is he losing his mind? While researching a new programme, John, a successful television producer, comes across a story about a ghostly hitch-hiker. Soon he realizes that the story of the Lady in White bears many similarities to part of his own life. Returning to London from a holiday in Ireland, John begins to ask himself some uncomfortable questions. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book.
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Angličtina - 11 minút denne


Každý týden se naučíte vše potřebné k jednomu tématu: - v pondělí a ve čtvrtek si osvojíte potřebnou slovní zásobu - ve středu nutnou gramatiku - v úterý a v pátek užitečné fráze Své znalosti si snadno ověříte ve cvičeních, která najdete na druhé straně listu. O víkendu si tak budete moct odpočinout u příběhu na pokračování a křížovky. Konec těžkým učebnicím! Procvičujte si kdekoliv a kdykoliv! Vytrhněte jeden list denně!
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Norština souhrn gramatiky


Norština souhrn gramatiky
Vypredané
4,27 € 4,49 €

Love in the lakes+CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. On holiday in the Lake District with her new
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Ein Mann zu viel


Werner Hofinger is a photographer. At the Berlin Film he accidently takes a photo which contains one person too many...
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Angličtina v pohode 1


Súhrn 320 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže začať rozhovor, predstaviť sa, osloviť či pozvať niekoho, získať informácie, požiadať či ponúknuť pomoc, poďakovať i ospravedlniť sa. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Všetky frázy so slovenským prekladom nájdete na priloženom audiocédečku aj v mp3 formáte. Najprv počúvajte, porozumejte im a postupne zlepšujte vašu slovnú zásobu. Novinkou v tomto vydaní sú obrázkové kartičky s jednotlivými frázami. Sú veľmi účinné, lebo zapájajú aj vizuálnu pamäť. Môžete si s nimi otestovať, či ste sa naučili napočúvané frázy a naopak, pri počúvaní sa vám vybaví obrázok priradený k fráze.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Němčina konverzace


Praktická příručka je určena především turistům. Obsahuje témata z každodenního života potřebná k dorozumění v cizí zemi, a to např.: Všeobecné výrazy, Návštěva, Rodina, Další důležité výrazy, Cestování autem, Cestování vlakem, Cestování letadlem, Ce stování lodí, Cestování městskou dopravou, Cestovní kancelář, Hotel, Restaurace, Banka, Pošta, Telefon, Nakupování, Nápisy, Hledám práci, Školský systém, Zdraví, Kultura, Sport, Čas, Roční období, Číslovky, Váhy a míry.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Taliančina konverzácia


Táto príručka vám umožní pohotovo sa dorozumieť v bežných aj v núdzových situáciách na cestách a pri komunikácii s cudzincami, a to aj vtedy, ak ste v jazyku úplný začiatočník. Dôraz sa kladie na praktickú aktívnu komunikáciu, prehľadnosť a ľahkú orientáciu v texte.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Španielčina konverzácia


Táto príručka vám umožní pohotovo sa dorozumieť v bežných aj v núdzových situáciách na cestách a pri komunikácii s cudzincami, a to aj vtedy, ak ste v jazyku úplný začiatočník. Dôraz sa kladie na praktickú aktívnu komunikáciu, prehľadnosť a ľahkú orientáciu v texte.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

The Lahti File +CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. Hundreds of dead fish, some unexplained deaths and a birdless town. Three newspaper reports from Finland attract interest from the British secret service. 'Foreign Executive' Ian Munro is sent to Lahti to investigate. But when his first contact is killed in front of him, Munro realises that someone knows why he is there, and that they will do anything to protect their secret. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Angličtina Jazykový průvodce na cesty


Odpovede na tieto a celý rad iných otázok nájdete v tomto prehľadnom a praktickom jazykovom sprievodcovi na cesty.Frázy a slová z bežnej jazykovej praxe vás pripraviana všetky dôležité každodenné situácie počas vašej cesty či dovolenky.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

When Summer Comes+CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. A hot summer and a holiday by the sea: Stephen and Anna Martins are escaping their stressful lives in London, and taking a holiday in the south-west of England. They make friends with a local fisherman, but when Stephen is called back to London for work, Anna is left alone for a few days. And then something happens which changes their lives for ever. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book
Vypredané
4,66 € 4,90 €

The house by the Sea+CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. Carl begins to worry when his wife Linda does not arrive for the weekend at their seaside house in the east of England. When he asks local people whether they have seen her, they appear helpful, but he soon begins to wonder whether they are hiding information from him about his missing wife. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Nemčina konverzácia


Táto príručka vám umožní pohotovo sa dorozumieť v bežných aj v núdzových situáciách na cestách a pri komunikácii s cudzincami, a to aj vtedy, ak ste v jazyku úplný začiatočník. Dôraz sa kladie na praktickú aktívnu komunikáciu, prehľadnosť a ľahkú orientáciu v texte.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Angličtina v pohode 2


Súhrn 500 anglických fráz so slovenským prekladom vám pomôže uviesť osobné údaje, vzdelanie a uspieť pri pracovnom pohovore. Získate aj slovnú zásobu potrebnú pri cestovaní rôznymi dopravnými prostriedkami. Učenie vám pôjde veľmi rýchlo, stačí si zvoliť účel vášho snaženia. Zvážte výhody, ktoré vám znalosť angličtiny prinesie a stanovte si cieľ, ktorý chcete učením dosiahnuť. Všetky frázy so slovenským prekladom nájdete na priloženom audiocédečku aj v mp3 formáte. Najprv počúvajte, porozumejte im a postupne zlepšujte vašu slovnú zásobu. Novinkou v tomto vydaní sú obrázkové kartičky s jednotlivy´mi frázami. Sú veľmi účinné, lebo zapájajú aj vizuálnu pamäť. Môžete si s nimi otestovať, či ste sa naučili napočúvané frázy a naopak, pri počúvaní sa vám vybaví obrázok priradený k fráze.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Chorvatština konverzace


Publikácia z edície Cestujte s nami obsahuje najpoužívanejšie slová a frázy v chorvátskom jazyku z týchto oblastí: všeobecné výrazy, návšteva, rodina, ďalšie dôležité výrazy, cestovanie autom, cestovanie vlakom, cestovanie lietadlom, cestovanie loďou, cestovanie mestskou dopravou, cestovná kancelária, hotel, banka, pošta, telefón, nakupovanie, nápisy, hľadanie zamestnania, školský systém, zdravie, kultúra, šport, čas, ročné obdobia, číslovky, váhy a miery. Česko-chorvátsky text
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Nothing but the truth +CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. It is the start of a new school year for teenager Hu at an international school in the exciting city of Bangkok. She has a problem with one of the teachers and does not know what to do. Through an adventure in a national park, acting in a musical and the help of friends, Hu finds the courage to tell the truth. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Angličtina Slovní hry


Procvičte si znalost angličtiny formou slovních her. Rozvíjejte jazykové myšlení a představivost díky bohatým ilustracím. Obohaťte si slovní zásobu a přitom se příjemně pobavte.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Just good Friend+CD


Award-winning original fiction for learners of English. At seven levels, from Starter to Advanced, this impressive selection of carefully graded readers offers exciting reading for every student's capabilities. It's Stephany and Max's first holiday together in Italy and they are staying at the flat of Stephany's friend, Carlos. Max is a little jealous of Carlos and Carlos's wife is certainly not happy to see Stephany. It becomes clear that there is more between Stephany and Carlos than just friendship and the tension rises between the two couples. As Max discovers more about Stephany's past, he begins to wonder if he really knows her at all. Contains a paperback and 2 Audio CDs with complete text recordings from the book.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť nové jazyky, zdokonaliť sa v jazykových zručnostiach alebo jednoducho rozšíriť svoje jazykové schopnosti.

Jazykové učebnice sú navrhnuté tak, aby vás postupne a systematicky previedli štúdiom cudzieho jazyka. Nájdete tu učebnice pre začiatočníkov, pokročilých a jazykové materiály pre rôzne úrovne jazykových znalostí. Učebnice sa zameriavajú na rôzne jazyky, vrátane angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, taliančiny, čínštiny, japončiny a ďalších.

Okrem učebníc tu nájdete aj rôzne slovníky, slovníčky a frázy, ktoré vám pomôžu rozšíriť váš slovník a zlepšiť vaše konverzačné schopnosti. Nájdete tu aj praktické príručky a materiály, ktoré vám umožnia rýchlo a efektívne získavať nové jazykové vedomosti.

Nájdete tu učebnice a príručky, gramatiku a slovnú zásobu, obchodnú a profesnú angličtinu, slovníky a multimédiá.