Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 18 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

  • 5 /5

Ja a moje telo


Výchovno-vzdelávacia činnosť v materskej škole sa spravidla obohacuje o rôzne interné, ako aj externé projekty alebo o programy, ktoré majú rôzne tematické zameranie. Jednou z oblastí, ktorej sa materské školy popri plnení učebných osnov svojho školského vzdelávacieho programu môžu venovať, je aj oblasť sexuálnej výchovy.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Encyklopédia predškoláka


Naša encyklopédia bude verným pomocníkom pri príprave do školy.Dieťa sa bude učiť z nášho bohatého a rôznorodého knižného materiálu.Postupne sa zoznámi so všetkými základnými témami,ktoré musí poznať budúci prváčik,získa návyky potrebné pri počítaní,čítaní a písaní.Kniha obsahuje rozvíjajúce cvičenia a testy.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Veľká kniha testov pre predškolákov


Veľká kniha testov pre predškolákov predstavuje najúplnejšiu zbierku testovacích cvičení, ktorá je vypracovaná profesionálnymi pedagógmi a psychológmi. Pomocou tohto uceleného súboru testov stanovíte úroveň rozvoja svojho dieťaťa a pripravíte ho na školu. Kniha sa sklasá z ôsmich kapitol, ktoré zahŕňajú všetky stránky rozvoja a učenia dieťaťa: pozornosť, pamäť, myslenie, jemnú motoriku, rozvíjanie reči, základy čítania a písania, matematiku a svet okolo nás. Na konci nájdete súhrnnú tabuľku, v ďaka ktorej budete môcť názorne zhodnotiť celkovú úroveň rozvoja dieťaťa. Prajeme veľa úspechov vám aj vášmu dieťaťu!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Predškolák


V tejto knihe nájdete všetko, čo potrebujete vedieť o výchove dieťaťa v predškolskom veku. Zaujímavé námety na hry pre deti od dva a pol roka do predškolského veku. (195X260, str.144, MV, FB)
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Poslušné písmenká


Ministerstvo školstva Slovenskej republiky odporúča ako alternatívnu čítanku pre 1. ročník ZŠ.Do krajiny Písmenkovo nás zavedie veľké A. Je to krásne písmeno. Vyzerá ako rebrík, po ktorom môžeme vyliezť na jablonku v dedkovej záhrade. Je ako strieška , ktorá nás ochráni pred dažďom. Je to prvé písmeno abecedy. Naučí nás zvedavo sa pozerať na svet. Od A po Z. Dobrý deň, písmenká!
Vypredané
4,99 € 5,25 €

Najobľúbenejšie Hráškove úlohy pre predškolákov


Úlohy sú určené predškolským deťom, no môžu ich využiť aj deti mladšie a niektoré úlohy môžu byť aj pre prvákov. Deti sa v úlohách z knihy precvičia v zrakovom rozlišovaní, v početných predstavách, v pravoľavej orientácii i v ďalších zručnostiach a znalostiach. Pri práci deti posilňujú aj trpezlivosť, starostlivosť, systematickosť a sústredenie. Úlohy sú radené od jednoduchých k náročnejším, a inštrukcie k nim sú podané stručne a jednoducho.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Úlohy pre predškolákov


Predškolský projekt pre deti vo veku 4 – 5 rokov Ucelený program predškolského vyučovania Táto knižka je prvou učebnicou pre všetkých predškolákov od 4 do 5 rokov. Prostredníctvom zábavných úloh sa predškoláci naučia premýšľať, riešiť jednoduché logické problémy, čítať, písať a počítať. Úlohy rozvíjajú dôvtip, zvedavosť a fantáziu, navyše podporujú u dieťaťa záujem o samostatnú tvorivú prácu. Aby ste mohli s touto knihou pracovať, stačí vám ceruzka, pastelky, guma a nožničky.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Zábavná cvičebnica pre predškolákov


Čo musí dieťa vedieť pred nástupom do školy ? Ako dieťa pripraviť na zápis?
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Úlohy pre predškolákov pre deti od 5-6 rokov


V poradí druhá učebnica pre všetky deti, ktoré chcú zvládnuť úskalia čítania, písania a počítania, sú zvedavé a chcú sa v škole dobre učiť. Prostredníctvom zábavných úloh sa naučia premýšľať, riešiť jednoduché logické problémy, čítať, písať a počítať. Popritom rozvíjajú svoj dôvtip, zvedavosť a fantáziu, podporujú záujem o samostatnú tvorivú prácu. Prvými učiteľmi dieťaťa bývajú najčastejšie rodičia, preto kniha obsahuje špeciálne rady a odporúčania práve pre nich. Stačí chytiť ceruzku, pastelky, gumu a nožnice a pustiť sa s chuťou do zábavy!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Stierateľné karty - Čísla


Koľko obrázkov psíka Bertíka vidíš? Napíš chýbajúce čísla na tehličky robota Gombíka! Veselými kartami na precvičovanie počítania a písania číslic ťa prevedie kamarátska myška Arty. Pomôže ti aj s počítaním od 1 do 20. Precvič si písanie špeciálnou fixkou na kartičky, z ktorých potom môžeš fixku ľahko zotrieť a všetky čísla si zopakovať, kým ich nebudeš naozaj vedieť. Čo všetko táto škatuľka rozvíja? Rozoznávanie slov a čísel; jemné motorické schopnosti na písanie; koordináciu ruky a oka; vzájomnú komunikáciu rodiča a dieťaťa. Obsahuje obojstranné karty so stierateľným povrchom, špeciálnu fixku a utierku!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

I love English - Képes szótár


A nyelvtanulás is lehet jó móka! Képes szótárunk tematikákra (család, otthon, kert, nyaralás, hobbi, sport, iskola stb.) felosztott színes és szórakoztató illusztrációk segítségével tanítja meg az adott témakör, a mindennapi élethelyzetek legfontosabb szavait, kifejezéseit és mondatait angol nyelven a gyerekeknek.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Spielen wir Deutsch wieder - Német nyelvi társas játékok - Foglalkoztató füzet 8-10 éveseknek


Játsszunk németül a nyelvórán és otthon is! Játsszanak a gyerekek egymással, és játsszanak a gyerekek a szüleikkel is! A 10+1 játékból álló különleges nyelvi társas játékgyűjtemény változatossá és élvezetessé teszi a 8-10 éves korosztály érdeklődésének és némettudásának megfelelő témakörök (család, napi tevékenységek, öltözködés, utazás, állatok stb.) szókincsének és nyelvtanának gyakorlását. Játékos párbeszédek segítségével szórakoztatva fejleszti a diákok beszédkészségét. A füzetek és a játékkártyák kedves színes illusztrációi élményszerűvé varázsolják a német nyelv kisiskolás korban való elsajátítását. A nyelvi társas játékok párban játszandók és változatosan, kreatívan, többször is ismételhetők. Egy dosszié - amelynek belső oldal játéktábla - tartalmazza a két játékos számára a kék, illetve a piros füzetet, valamint a kivágandó játékkártyákat és egy szószedetet. Tanórai és otthoni gyakorlásra, gyereknek, tanároknak és szülőknek egyaránt ajánljuk. A kötetet Fatér Anna illusztrálta.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Pojďte si hrát s námi


Publikace Pojďte si hrát s námi plynule navazuje na již vydanou knihu Hrátky z dětské zahrádky. Stejně jako předešlý titul je plná poezie pro děti, psané nejen pro čtení nebo naslouchání, ale i pro cvičení a hru. No, posuďte sami:· V kapitole Veršování k malování jsou dětmi dokreslovány verše pohádkového příběhu.· V části pojmenované Elce pelce kotrmelce jsou říkadla a písničky spojeny se zdravým pohybem dětí, které cvičí na jejich rytmus.· V oddíle Hádej hádej neprohádej najdete poetické hádanky, v nichž se děti snaží nalézt tu správnou odpověď.· A nakonec v poslední kapitole Šotek řádí v reklamách si šotek Zagroškudlička pomocí kouzelné baterky a čarodějné štětky pohrává s nápisy reklam a mění jejich smysl i význam.Doufáme, že vám knížka Václava Fishera přinese mnoho radosti a inspirace a přejem všem dětem, rodičům i výchovným pracovníkům mnoho úspěchů při práci a hře s poezií.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Hrátky z dětské zahrádky


Publikace Hrátky z dětské zahrádky je plná poezie pro děti, psané nejen pro čtení nebo na-slouchání. Poezie v sobě nese vždy zárodek nějaké další činnosti. Jinými slovy – v jednotlivých částech knížky slouží ke hře dětí.* V kapitole Malovaná říkadla je rytmus verše i rytmem k malování.* V části pojmenované Rýmované hádanky v sobě rým skrývá vyluštění hádanky.* V oddíle Povídání s ozvěnou je úkolem dětí odposlouchat ozvěnu z prvního verše a najít k ní odpovídající rým.* A nakonec v poslední kapitole Bude z tebe bude jsou verše nejen základem hry na povolání, ale dají se použít i k recitaci nebo zpěvu. Některé z nich jsou zhudebněny a jejich jednoduchý notový záznam najdete na konci této kapitoly.Ve spojení s učením J. A. Komenského „Škola hrou“ a moudrem J. Suchého, že „…trocha poezie nikoho nezabije“, posíláme tuto publikaci do světa s přáním, aby zaujala a pobavila nejen děti, ale i rodiče a pedagogy, bez jejichž spolupráce by tato útlá knížka zůstala jen pouhým torzem.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

dostupné aj ako:

Super kniha na prípravu predškolákov


Pôjde vaše dieťa čoskoro do školy? Srdečne vás pozdravujeme a veríme, že táto kniha pomôže vašej ratolesti systematicky sa pripravovať na školu a postupne rozvíjať chuť aktívne sa zúčastňovať na vyučovaní a získavať ustavične nové vedomosti. SUPER K NIHA NA PRÍPRAVU PREDŠKOLÁKA obsahuje všetky základné témy, ktoré by mal ovládať predškolák, úlohy, ktoré možno riešiť priamo na stránkach knihy, a testy na preverenie získaných vedomostí. Mimoriadna pozornosť sa venuje rozvíjaniu logického myslenia, pamäti, schopnosti vnímať, rečovým schopnostiam a príprave ruky na písanie. A samozrejme, v knihe je všetko, čo deti obľubujú, - rozprávky, rozličné zaujímavé úlohy a hádanky.
Vypredané
9,03 € 9,50 €

Deutsch 1


Učebnice pro děti s SPU pro 3. ročník ZŠ. Děti by si měly osvojit základní konverzační dovednosti: podat informace o sobě a o jiné osobě informace získat, čísla do 12, barvy, dny v týdnu, použít přídavná jména a příslovce v přísudku, osobní zájmena, časování pravidelných sloves v čase přítomném a tvořit jednoduché věty oznamovací a tázací. Lekce jsou řazeny do tematických celků, které jsou vzájemně propojeny postavami pěti dětí. Každá lekce je ukončena reáliemi, aby děti měly možnost blíže seznámit s německy mluvícími zeměmi. Gramatika postupuje po malých krocích. A protože tyto děti potřebují grafickou oporu, je učebnice bohatě ilustrována. Slovní zásoba činí asi 200 slov. Učebnice je zaměřena na komunikativní dovednosti, což podporuje řada her a komunikativních cvičení. Ale cílem výuky je rovněž čtení a psaní. K tomuto cíli je zaměřeno množství doplňovacích cvičení, doplňování a přiřazování k obrázkům, otázky apod. Učebnice slouží tedy současně jako pracovní sešit a je doplněna podrobnou metodikou.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Písmenka


V této originální knížce si děti hravě procvičí psaní číslic a počítání.Osmi barevnými křídami snadno obkreslí načrtnuté číslice a vybarví si obrázky.Potom je raz dva setřou přiloženým hadříkem a mohou to zkoušet znovu.Díky názorným úlohám bude pro ně počítání zábavou.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Učíme se čísla


Publikace Učíme se čísla je plná úkolů, doplňovaček a hádanek pro všechny šikovné předškoláky a žáčky 1. třídy ZŠ. Děti se hravou formou obeznámí s čísly, procvičí si počítání a psaní. Zábavné úkoly dodají jistotu a upevní znalosti nabyté ve škole. Titul rozvíjí tvůrčí schopnosti. Autorka a ilustrátorka Iva Nováková knihu obohatila o veselé básničky a na klopu obálky namalovala vědomostní hru, kterou si děti mohou zahrát s kamarády nebo rodiči. Jako malou ukázku uvádíme: Je to ale velká smůla, zápas skončil nula nula. Bez gólů je fotbal nuda, mračí se zklamaný Ruda. Titul je určený pro děti od 6 let.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Učíme se písmena


Publikace Učíme se písmena je plná úkolů, doplňovaček a hádanek pro všechny šikovné předškoláky a žáčky 1. třídy ZŠ. Děti se hravou formou obeznámí s písmenky, procvičí si čtení a psaní. Zábavné úkoly dodají jistotu a upevní znalosti nabyté ve škole. Titul rozvíjí tvůrčí schopnosti. Autorka a ilustrátorka Iva Nováková knihu obohatila o veselé básničky a na klopu obálky namalovala vědomostní hru, kterou si děti mohou zahrát s kamarády nebo rodiči. Jako malou ukázku uvádíme: Já už poznám písmenka, raduje se Alenka. „O“ je jako koláček a „VÉ“ ptačí zobáček. Titul je určený pro děti od 6 let.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.