Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 21 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Zábavné procvičování - Předškoláci


Kniha Zábavné procvičování Předškoláci je určena všem předškolákům , kteří se už těší, až půjdou do školy, a jejich rodičům, kteří by si rádi ověřili, že při přípravě na zápis nic důležitého neopomněli. V 57 úlohách si děti zábavnou formou procvičí věci, které by měl každý předškolák umět a znát, a rodiče získají představu o tom, co vše zápis do první třídy obnáší. I když má každá škola svůj vlastní způsob, jak ověřit předškolákovu zralost, s naší knihou se u zápisu jistě neztratíte. Úlohy dělíme do skupin podle toho, kterou dovednost dítě na konkrétním úkolu nejvíce procvičuje.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Gyere menjünk óvodába!


Kedves szülők és gyermekek! Tudjuk, hogy a játékból soha nem elég. Mégis vannak olyan időszakok, várakozási idők, hosszú utazások, amikor a gyermek unatkozik, le kell kötni a figyelmét. Munkafüzetünk segít abban, hogy játszva tanulhasson, gyakorolhasson a gyermek, és felkészüljön az óvodai feladatokra.Fejlesztő munkafüzet 4-5 éveseknek 250 matricával
Vypredané
2,73 € 2,87 €

Čísielkový domček 1


Doplnkový pracovný zošit na nácvik správneho písania číslic a precvičenie elementárneho počítania v obore do 10 je koncipovaný ako rozprávkový príbeh, v ktorom do čísielkového domčeka postupne prichádzajú zvieratká tvarom tela pripomínajúce preberanú číslicu. Zvieratká sa deťom postupne predstavujú prostredníctvom krátkej básničky
Vypredané
3,12 € 3,28 €

Iskolaérett vagyok?! Tájékozódás a számok világában


Ha a gyermek átlépi az iskola küszöbét, az aggódó szülő gyakran felteszi magának a kérdést: vajon iskolaérett-e a gyermekem? Ebben az időszakban a készségek, képességek fejlesztése az egyik legfontosabb cél. A részképességek fejlesztésére tematikusan felépített füzeteink sok segítséget nyújtanak, hogy gyermekük könnyedén vegye a későbbi akadályokat, és problémamentes legyen az óvoda–iskola átmenet.
Vypredané
2,73 € 2,87 €

Čísielkový domček 1


Kniha Čísielkový domček: Doplnkový pracovný zošit na nácvik správneho písania číslic a precvičenie elementárneho počítania v obore do 10 je koncipovaný ako rozprávkový príbeh, v ktorom do čísielkového domčeka postupne prichádzajú zvieratká tvarom tela pripomínajúce preberanú číslicu. Zvieratká sa deťom postupne predstavujú prostredníctvom krátkej básničky.
Vypredané
3,12 € 3,28 €

Hafíkova písanka


Publikácia Hafíkova písanka je určená k predškolskej výchove detí. Jednotlivé úlohy precvičujú jemnú motoriku dieťaťa a upevňujú jeho zručnosti potrebné pri vstupe do 1. triedy základnej školy. Deti získajú základy písania a počítania
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Náučné hry a cvičenia od 4 do 5 rokov


Podporujte prirodzenú zvedavosť svojho dieťaťa a poskytnite mu už v predškolskom veku čo najviac pocitov úspešnosti. Táto cvičebnica vám pri tom pomôže.
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Veľká kniha hier a úloh


Pracovný zošit určený malým predškolákom pomôže deťom zábavnou formou rozvíjať ich fantáziu a zručnosti. Naučia sa rozoznávať tvary, hľadať rozdiely, počítať do desať, pri obkresľovaní a obťahovaní obrázkov sa pripravia na písanie a budú si rozvíjať logické myslenie, čo im neskôr uľahčí nástup do školy.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Mačky & Mačiatka SK


Knižka plná hier, skladačiek a hlavolamov. Deti môžu kresliť obrázky spájaním bodiek a hľadať rozdiely medzi dvomi fotografiami. Hrdinami všetkých hier sú rozkošné zvieratká. Nájdete tu aj vystrihovačky a viac ako 50 náliepek.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Maľovaná písanka-učíme sa s mačiatkami


Titul Maľovaná písanka – učíme sa s mačiatkami je určený na predškolskú výchovu detí. Jednotlivé úlohy v týchto publikáciách precvičujú jemnú motoriku dieťaťa a upevňujú jeho schopnosti potrebné pri vstupe do 1. triedy základnej školy. Deti si hravou formou osvojujú základy písania a počítania.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Učíme sa čísla


Publikácia Učíme sa čísla je plná úloh, doplňovačiek a hádaniek pre všetkých šikovných predškolákov a žiačikov 1. triedy ZŠ. Deti sa hravou formou oboznámia s číslami, precvičia si počítanie a písanie. Zábavné úlohy dodajú istotu a upevnia poznatky nadobudnuté v škole. Titul rozvíja tvorivé schopnosti. Autorka a ilustrátorka Iva Nováková knihu obohatila o veselé básničky a na časť obálky namaľovala vedomostnú hru, ktorú si deti môžu zahrať s kamarátmi alebo rodičmi. Ako malú ukážku uvádzame: Po tráve sa lopta gúľa, zápas skončil nula nula. Bez gólov je futbal nudný, nebuďme však z toho smutní. Titul je určený pre deti od 6 rokov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Malá škola pre predškolákov- počítame do 10


Titul z edičného radu Malá škola pre predškolákov je určený na predškolskú výchovu detí. Jednotlivé úlohy v týchto publikáciách precvičujú jemnú motoriku dieťaťa a upevňujú jeho schopnosti potrebné pri vstupe do 1. triedy základnej školy. Deti si upevňujú základy počítania do 10.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Učíme sa písmená


Publikácia Učíme sa písmená je plná úloh, doplňovačiek a hádaniek pre všetkých šikovných predškolákov a žiačikov 1. triedy ZŠ. Deti sa hravou formou oboznámia s písmenkami, precvičia si čítanie a písanie. Zábavné úlohy dodajú istotu a upevnia znalosti nadobudnuté v škole. Titul rozvíja tvorivé schopnosti. Autorka a ilustrátorka Iva Nováková knihu obohatila o veselé básničky a na časť obálky namaľovala vedomostnú hru, ktorú si deti môžu zahrať s kamarátmi alebo rodičmi. Ako malú ukážku uvádzame: Ja už poznám písmenká, raduje sa Alenka. „O“ je ako koláčik a „VÉ“ vtáčí zobáčik. Titul je určený pre deti od 6 rokov.
Vypredané
3,33 € 3,50 €
  • 5 /5

Čarovná pastelka - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Jazyk a komunikácia. A to druhú časť výkonových a obsahových štandardov zameranú na Písanie reči, podoblasť Grafomotoriky. Edukačný pracovný zošit rozvíja jemnú motoriku, v ktorej si dieťa osvojuje jednoduché grafomotorické prvky a zároveň dieťa motivuje k písanej kultúre reči. Prostredníctvom edukačného zošita si dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, krivky, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie, ležatá osmička Edukačný pracovný zošit je zostavený tak, aby dieťa motivoval, vzbudil u neho záujem o hru. Podnecoval ho v pokusoch, omyloch a úspechoch. Dospelý je pre dieťa vzor, ktorý poskytne oporu a pomoc. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa dodržuje správny sed a sklon pri písaní. - Využíva koordináciu zraku a ruky. - Kreslí uvoľnenou rukou plynulo a smelo. - Znázorňuje grafické pohyby vychádzajúce z ramenného kĺbu (kývanie, mletie, hojdanie, navíjanie). - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Nešetrite pochvalou a povzbudením. Úlohou je na jednotlivých pracovných listoch precvičovať základné prvky písania a ich spájanie. Dieťa prejde postupne od bodu k čiarke, kruhu, slučke. Prípravné cvičenia podporujú rôzne oblasti detského vývoja, ktoré sú dôležité pre pozitívny vývoj písania. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie grafomotorických zručností: - rozvíja jemnú motoriku - motivuje k písanej kultúre jazyka Dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie
Vypredané
0,98 € 1,03 €
  • 5 /5

Čarovné rátanie - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Matematika a práca s informáciami. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa a to nasledovne: - Komunikačné kompetencie - Matematické kompetencie - Kompetencie učiť sa, riešiť problémy, tvorivo a kriticky myslieť V predškolskom veku sa začína rozvíjať presné myslenie dieťaťa. Cieľom edukačných aktivít je naučiť dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi a rozvíjať základy algoritmického myslenia. Edukačný pracovný zošit: Prvé počty je určený pre 4-5 ročné deti. Úlohy a aktivity sú hravého charakteru. Dospelý sa snaží, aby: - dieťa získalo nové poznatky pomocou riešenia úloh - vedie dieťa k aktivite a komunikačným situáciam - uplatňuje pri riešení úloh riadené rozhovory, ktorých súčasťou je aj kladenie otázok a pokynov - dieťa dostáva možnosť sledovať, spoznávať a skúšať Edukačný pracovný zošit je rozpracovaný do týchto podoblastí: - Čísla a vzťahy - Geometria a meranie - Logika Čísla a vzťahy - týka sa predovšetkým počtu v skupine a riešenia jednoduchých úloh súvisiacich s počtom. Geometria a meranie - rozvíja orientáciu v priestore a v rovine. Dieťa sa v nej zoznamuje s najjed- noduchšími geometrickými útvarmi a ich porovnávaním. Logika - je malým úvodom do logiky, kde sa dieťa stretáva s jednoduchými úlohami na rozmýšľanie. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa najskôr motivujte, prečítajte úlohu na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a dokresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Podľa potreby poskytnite dieťaťu pomoc a oporu. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. V pracovnom zošite si deti hravou formou rozvíjajú a precvičujú pamäť a predstavivosť. Zoznamujú sa s priestorovými vzťahmi, geometrickými tvarmi a počtom od 1 do 4. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie matematických predstáv: - rozvíja presné myslenie dieťaťa - učí dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi Dieťa precvičuje: - Čísla a vzťahy - počet v skupine a jednoduché úlohy súvisiace s počtom - Geometria a meranie - orientáciu v priestore, jednoduché geometrické útvary - Logika - jednoduché úlohy na rozmýšľanie
Vypredané
0,98 € 1,03 €
  • 5 /5

Čarovné objavy - pracovný zošit 4-5 rokov


Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Človek a príroda, Človek a spoločnosť, Človek a svet práce. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa, a to hlavne vzdelávacie spôsobilosti, ktoré je možné v predškolskom veku rozvíjať vďaka: - Pozorovaniu - získavanie nových informácií - Kategorizovaniu - priraďovanie, triedenie - Empirickej komunikácii - vyjadriť argumentáciu vlastnou skúsenosťou Cieľom edukačného zošita je, aby dieťa získalo skúsenosti, malo možnosť vyjadriť svoju predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciach. Je zostavený tak, aby u dieťaťa vzbudil záujem o činnosť a podnecoval ho k prirodzenému bádaniu, skúmaniu, pokusom a omylom alebo k jednoduchým porovnaniam. Dospelý je pre dieťa vzor zvedavej a bádajúcej osoby, ktorá kladie otázky, ale zároveň na ne hľadá odpovede. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťaťu najskôr prečítajte všetky úlohy na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a dokresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Zošit obsahuje témy, ktoré sa dotýkajú každodenného života. Dieťa sa tak učí efektívnejšie, pretože môže porovnávať svoje zážitky. S pomocou pracovného zošita si dieťa rozvíja vizuálne vnímanie a slovnú zásobu, samostatnosť, predstavivosť, logické myslenie a grafomotorické zručnosti. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie všeobecného poznania: - rozvíja pozorovanie, triedenie a priraďovanie - cieľom je vyjadriť skúsenosť dieťaťa a predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciách - vzbudzuje záujem k bádaniu, pokusom a jednoduchým porovnaniam
Vypredané
0,98 € 1,03 €

Bolek - Lolek- Učíme sa číslice


Škola s Lolkom a Bolkom je zábava pre predškolákov aj malých školákov. Nacvičíte si písanie číslic jenoduchým a zábavným spôsobom a naučíte sa počítať pomocou hádaniek a rébusov.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Bolek - Lolek - Učíme sa abecedu


Škola s Lolkom a Bolkom je zábava pre predškolákov aj malých školákov. Nacvičíte si písanie abecedy ľahko a zábavne a naučíte sa abecedu pomocou hádaniek a rébusov.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.