Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 14 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Orientace v prostoru a čase pro děti od 4 do 6 let, 3. vydání


Pracovní sešit je určen dětem ve věku 4 až 6 roků k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností. Každá strana obsahuje motivační příběh, pracovní, ilustrovaný materiál pro děti a dále instrukce pro dospělé s uvedením cíle činnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Rozvoj zrakového vnímání 3. díl 2. vydání


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce. Knížka se věnuje rozlišení a pojmenování barev, odlišení tvarů prvků. V knize jsou zahrnuta cvičení z oblasti zrakové diferenciace, zrakové analýzy a syntézy, zrakové paměti, rozlišení figury a pozadí, rovněž také cvičení k rozvoji očních pohybů.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Pracovní sešit předškoláka, 3. vydání


Pracovní sešit předškoláka je věnován všem dětem, které se připravují ke vstupu do školy, jejich rodičům a učitelkám mateřských škol. Rozmanitá cvičení dítěti pomohou zvládnout základy čtení, psaní a počítání. Díky tomu pro něj bude start ve škole jednodušší. Předpokladem při plnění jednotlivých úkolů je vzbudit přirozený zájem dítěte, spolupracovat s ním a respektovat jeho individuální schopnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Pracovní sešit předškoláka 2, 2. vydání


Tento pracovní sešit je určen všem dětem, které se již připravují ke vstupu do školy. Obsahuje spoustu zábavných úkolů důležitých pro zvládnutí základů čtení, psaní a počítání. Dítě si procvičí nejen pozornost, paměť, samostatné myšlení, vyjadřovací schopnosti, jemnou motoriku, početní představy, ale také různé znalosti z přírody a společnosti. Úlohy je možné plnit postupně i na přeskáčku, stačí si jen vybrat a nezapomenout na pochvalu!
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Co si tužky povídaly, 4. vydání


Pracovní sešit obsahuje systém grafomotorických cvičení, vycházející z posloupnosti vývoje dovedností dítěte. Cvičení uváděná v publikaci postupují od nejjednodušších prvků, které se v kresbě dítěte objevují nejdříve, a přecházejí k obtížnějším. Materiály přinášejí podněty k získání dovednosti, jejímu procvičování a posléze její fixaci před postupem do další úrovně obtížnosti.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Rozvoj zrakového vnímání 1. díl, od 3 do 5 let


Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji zrakového vnímání a prevenci potíží ve čtení a psaní plynoucích z nedostatečné zrakové percepce. Knížka se věnuje rozlišení a pojmenování barev, odlišení tvarů prvků. V knize jsou zahrnuta cvičení z oblasti zrakové diferenciace, zrakové analýzy a syntézy, zrakové paměti, rozlišení figury a pozadí, rovněž také cvičení k rozvoji očních pohybů.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Abecedník


Učit se abecedu nemusí být nuda. Máte-li k tomu dostatečné množství obrázků, pár krátkých ilustrovaných příběhů a zábavných úkolů, může to být i legrace. Každému písmenku je věnovaná dvoustrana (až na ta „exotičtější“ jako X, Y) s obrázky věcí, které v so
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Veselé úkoly s příběhy


Početní a logické úkoly pro děti od 5 do 8 let Kniha obsahuje několik samostatných pohádkových příběhů (Želví hora, Černý kocour, O knoflíčkách, Dominik a vesmír, Filip a letadlo...) proložených úkoly k procvičování základních matematických úkonů. Děti si tak hravou formou upevňují své početní zn alosti a dovednosti, sčítají a odčítají do deseti a správné výsledky jim ve spojení s klíčem umožňují například vyřešit doplňovačku či vybarvit políčka v mozaice tak, aby se ukázal obrázek důležitý pro další děj příběhu. Seznámí se také se základními matematickými symboly, znaménky plus, minus a rovná se. Pro zpestření jsou do knihy vkomponovány i úkoly jiného typu než početní - logické úlohy, obrázková sudoku, tangramy. Klára Zádová studuje na Univerzitě Hradec Králové učitelství pro první stupeň ZŠ se zaměřením na speciální pedagogiku.
Vypredané
8,35 € 8,79 €

Veľká kniha predškoláka


Kniha plná rozmanitých úloh a zábavných cvičení pripraví budúcich prváčikov na písanie číslic a písmen, pomôže im rozvíjať fantáziu, upevní logické myslenie a rozumové schopnosti.
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Rozprávočky po anglicky a po slovensky + CD


Rozprávočky po anglicky a po slovensky sú klasické rozprávky v slovenskej a anglickej jazykovej verzii. Rozprávky v anglickej verzii prirodzeným spôsobom nabádajú deti, aby sa učili anglický jazyk. Hry a úlohy uľahčujú zapamätanie nových slovíčok. Dieťa sa naučí cele vety a zvraty v anglickom jazyku. Možnosť porovnať ich so slovenským textom spôsobí to, že im ľahšie porozumie a zapamätá si ich. Rozprávky po anglicky sú vynikajúcim spojením vyučovania a zábavy. Súčasťou knihy je aj CD s rozprávkami.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Předškolákův rok - do školy jenom krok


Praktická publikace nabízející širokou paletu námětů pro všestranný rozvoj dětské osobnosti je určena nejen pedagogům mateřských škol, ale i rodičům, kteří hledají novou inspiraci pro činnost se svými ratolestmi. Kniha je rozdělena na 12 kapitol podl e jednotlivých měsíců v roce, přičemž se každá z nich věnuje tématům a aktivitám typickým pro dané roční období. Naleznete zde nejen krátké, snadno zapamatovatelné básničky doplněné poznámkami k doprovodnému pohybu, ale také u dětí velmi oblíbené vý tvarné nápady. V neposlední řadě na vás pak čekají pracovní listy obsahující omalovánky, rébusy a grafomotorické cviky (vnímání prostoru, souhra ruky a oka, uvolňování zápěstí, procvičování správného úchopu tužky apod.), které dětem pomohou rozvíjet jemnou motoriku a psychické funkce. Příprava dětí na úspěšné zahájení školní docházky! V knize naleznete: -více než 120 zbrusu nových autorských básniček a pohybových cvičení -více než 120 originálních výtvarných nápadů -60 tvořivých pracovních list ů vhodných k vybarvování a kopírování a mnohem více
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Tvary Montessori - Svět objevování


Zábavné kartičky děti přivedou k samostatné aktivní a kreativní hře. Připravené podle principů oblíbené Montessori metodiky a doprovázené moderními ilustracemi pomohou rozvíjet základní poznání o tvarech a kreativitu u nejmenších dětí. Komplet obsahuje 15 karet na hraní s více než 50 geometrickými tvary a manuál, který obsahuje nápady na aktivity s kartami a zpřístupňuje Montessori metodiku z pohledu každodenního života dětí. Určeno dětem od 2 do 4 let.
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Škôlkar Matematika a práca s informáciami


Pracovný zošit je určený deťom vo veku 5 - 6 rokov a je plný aktivít. Je určený pre učiteľky v materských školách, ktoré majú záujem pracovať s deťmi podľa nového ŠVP pre predprimárne vzdelávanie v materskej škole. Ten je aj podľa zástupcov štátnych organizácií výrazne lepší ako model používaný v súčasnosti. Pracovný zošit prináša netradičný formát, kvalitný hrubý papier, plnofarebnú tlač, jednoduchú a rýchlu orientáciu a výber vhodnej aktivity – presne podľa stanovených cieľov, možnosť napĺňania výkonových štandardov - opakovane a rôznym spôsobom, pracovný zošit obsahuje praktickú 4-stranovú tvorivú prílohu ako darček.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Šiesta kniha hádaniek


328 hádaniek, 140 kreslených rébusov pre deti vo veku piatich až ôsmich rokov
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Zvedavček 2014/2015 balík


Balík 6-tich pracovných zošitov (Edícia 2014/2015) so spracovaním hravých a pracovných činností pre deti. Pracovné zošity pomáhajú objavovať a rozvíjať viaceré schopnosti dieťaťa. Zameriavajú sa na čitateľskú, matematickú, prírodovednú gramotnosť, výtvarné, technické zručnosti a v neposlednom rade na prirodzenú kreativitu dieťaťa.
Vypredané
10,45 € 11,00 €

Viktorka ide do škôlky


Knižka je určená deťom predškolského veku. Všetky texty sa viažu na aktivity, ktoré deti robia v škôlke (učíme sa zdraviť, púšťame šarkana, organizujeme tekvičkovú slávnosť) a súvisia s jeseňou (zber a zaváranie ovocia, odlet sťahovavých vtákov). Viktorku sprevádza jej psík Rex, s ktorým sa delí o všetky zážitky zo škôlky. V knižke sú maľovanky, pesničky i ďalšie kreatívne úlohy pre deti.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Píšem prvé písmenká 2. vydanie


Publikácia je určená predškolákom, a najmä žiakom prvého ročníka základnej školy. Je vítaným pomocníkom pri nácviku písaných i tlačených písmen. Pomocou prerušovaných čiar si dieťa postupne precvičí tvary všetkých písmen abecedy. Podľa svojich predstáv si vyfarbuje obrázky. Postreh a nacvičené písmená si dieťa overuje v záverečnej časti publikácie v hre PEXESO. Kniha je vhodným doplňujúcim materiálom v príprave na vyučovanie.
Vypredané
4,18 € 4,40 €

Set Sail 4 - Pupils Book


Set Sail! 3 and 4 are the continuation of Set Sail! 1 and 2. They are based on the Sail Away! series. The Set Sail! series focuses on getting young learners to enjoy communicating in English through a wide variety of activities on all four skills. It s pupil-centred approach motivates More...young learners, thus ensuring a positive experience in the English language classroom. In Set Sail! 3 and 4 pupils are exposed to across-the-curriculum sections which increase their level of engagement and im prove their learning as pupils interact with their classmates, teachers, and members of the community while exploring other subject areas
Vypredané
9,69 € 10,20 €

Zábavná kniha pre prvákov a škôlkarov


Precvičme si ruku . Učíme sa číslice . Učíme sa písmená . Moja prvá encyklopédia . Precvičujeme si pamäť . Rozvíjame si myslenie Pomôže vášmu dieťaťu pripraviť sa na to, čo ho čaká v prvej triede. V tejto knihe nájde veselé obrázky, rozprávky, básničky hádanky, hry a hlavolamy. Na príprave textov i obrázkov spolupracovali pedagógovia a detskí psychológovia.
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.