! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 19 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Škola nanečisto


Už sa teším do školy: • cvičíme si ruku • učíme sa písmená • učíme sa číslice V knižke nájdete obrázky, pojmy a úlohy, ktoré vášmu budúcemu prváčikovi uľahčia vstup do prvého ročníka. Kniha je rozdelená na dve časti. Na obdobie pred nástupom do školy a obdobie prvých mesiacov v škole.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Testy. Je vaše dieťa pripravené na školu?


V knihe sa nachádzajú obrázkové testy vo forme zábavných úloh, ktoré dospelému pomôžu posúdiť, ako je dieťa pripravené na vstup do školy. Budúci školák ich môže vypracovávať v domácom prostredí s pomocou rodičov alebo pod dohľadom pedagóga z materskej alebo zo základnej školy. Kniha má všetky predpoklady stať sa výborným pomocníkom starostlivých rodičov aj vnímavých detí
Vypredané
8,08 € 8,50 €

Zábavné učení Tygřík


Všeobecně edukativní sešit s písmeny a čísly, který slouží jako příprava k výuce čtení, psaní a počítání. Obsahuje 32 stránek.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Ovitanoda: Formák, méretek óvodások számára


Ez a foglalkoztató füzet a gyerekek kezébe illő, ismerős dolgokkal mutatja meg a legkisebbeknek az alapvető formákat. Formák, kör, négyzet, háromszög, téglalap, ovális, egyforma-különböző, párok,ellentétek gyakorlása, méretek, tükrözés.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Ovitanoda: Tuti tudás


Diószeginé Nanszák Tímea újabb foglalkoztató füzete. Iskolába készülő óvodások számára. Játékos és érdekes feladatok matematikából, számolós, rajzolós, gondolkodtató feladványok 48 oldalon.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Moderná kniha predškoláka


Legendárny kráľ Artuš, čarodejník Merlin a rytieri okrúhleho stola ožívajú v netradičnom komiksovom spracovaní stredovekého príbehu. Tajomný príbeh a akčné ilustrácie robia z čítania dobrodružstvo nielen pre deti, ale aj večne mladých dospelých.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Švihadlo tradičně i netradičně


Metodický text je příspěvkem k vzdělávací oblasti Dítě a jeho tělo. Obsahuje popis a praktické příklady pohybových a tvořivých aktivit se švihadlem. Náměty jsou přizpůsobeny předškolnímu věku a jsou obohaceny o motivace.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Uč sa s nami Sčítanie


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky. V tejto knihe sa deti naučia porovnávať čísla a riešiť jednoduché slovné úlohy.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Uč sa s nami Ako riešiť matematické úlohy


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky. V tejto knihe sa deti naučia riešiť číselné úlohy.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Ügyes óvodások 1. rész


Kedves Gyerekek!Ebben a munkafüzetben sok érdekes feladatot -párosítást, összehasonlítást, labirintust - találtok, amelyek jó szórakozást ígérnek. A matricák beragasztgatása még izgalmasabbá teszi ezt az időtöltést. Sok örömet, jó szórakozást kívánunk!
Vypredané
1,35 € 1,42 €

Uč sa s nami Veľké tlačené písmená


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky. V tejto knihe sa deti naučia poznávať a písať veľké tlačené písmená.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Uč sa s nami Sčítanie a odčítanie


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky. V tejto knihe sa deti naučia sčítať a odčítať jednociferné a dvojciferné čísla.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Uč sa s nami Čítanie s porozumením


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Uč sa s nami Tvary a vzory


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky. V tejto knihe sa deti naučia poznávať , vytvárať a dokresľovať tvary a vzory.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Uč sa s nami Písanie


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Pozor, červená! (bez prebalu)


Psík Max s mačičkou Lízou a s mačiatkami Mickou a Murkom sú veľmi dobrí kamaráti. Predškolákov aj malých školákov v tejto užitočnej knižke oboznámia so základnými dopravnými predpismi, vďaka ktorým budú vedieť, ako sa majú bezpečne správať na ceste i mimo nej. Deti zažijú so zvieratkami veselé a zároveň poučné príhody, pri ktorých si poľahky osvoja všetky dôležité pravidlá. Na konci každej kapitoly sú zaujímavé úlohy a v závere knižky veľký skúšobný test. Po jeho úspešnom zvládnutí získajú detský vodičský preukaz vzorného chodca a cyklistu. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR odporúča túto publikáciu ako materiálny didaktický prostriedok pre materské školy a základné školy.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Pomozte svému dítěti naučit se cizí jazyk


Nový, zajímavý způsob, jak naučit malé děti cizí jazyk
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Čmeľko rieši hlavolamy


Pracovný zošit pre deti od 4 do 6 rokov so zábavným aj vzdelávacím zameraním. Zošit obsahuje cvičenia na kreslenie a maľovanie podľa vzoru a v mriežke, dokresľovanie chýbajúcich častí obrázka, symetriu, vymaľovanie obrázka podľa vlastnej fantázie. Súčasťou pracovného zošita je obrázkové pexeso so slovnou zásobou v anglickom a slovenskom jazyku.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Čmeľko sa učí po anglicky


Pracovný zošit pre deti od 4 do 6 rokov so zábavným aj vzdelávacím zameraním. Zošit je zameraný na nácvik prvých slov a jednoduchých viet v anglickom jazyku, obsahuje tiež známe pesničky a veršíky. Súčasťou pracovného zošita je obrázkové pexeso so slovnou zásobou v anglickom a slovenskom jazyku.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.