! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Slovenčina pre cudzincov strana 2 z 2

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Slovak for you


Geared toward daily living, Slovak for You is intended to fill an urgent need for a reliable, up-to-date Slovak language textbook suitable for use at the university level in either an intensive or regular course. Slovak for You is also designed to en able the student to understand and speak the language of Slovakia - a modern country in the Heart of Europe.
Vypredané
12,55 € 13,21 €

Kezdők szlovák nyelvkönyve 5. kiadás


A világhírű USBORNE Kiadó színes, szórakoztató képekkel illusztrált szótárai azzal a céllal készültek, hogy megkönnyítsék és kellemes időtöltéssé tegyék a nyelvtanulást. Mindegyikben több mint kétezer, gyakran használt szó és kifejezés található, melyeket egy-egy téma köré csoportosítottunk (A család, A test, Ház és lakás, Öltözködés, Élelmiszerek, Bevásárlás, Autóval, Nyaralás, Sport stb.), s a mulatságos képek, jelenetek szinte sugallják a szavak értelmét. A könyv végén rövid nyelvtani összefoglaló található, ragozási táblázatokkal. Ezt követi a magyar-szlovák szójegyzék, melyben a képeknél előforduló szavak, kifejezések szerepelnek. Hamarosan kapható az új kiadáshoz tartozó hanganyag is.
Vypredané
9,13 € 9,61 €

Hovorme spolu po slovensky - Cvičebnica B1 + Učebnica + CD


Študijný materiál Hovorme spolu po slovensky! - B1 pozostáva z: učebnica a cvičebnica + CD Študijný materiál je určený všetkým záujemcom o štúdium slovenčiny ako cudzieho jazyka na úrovni B1. Učebnica a cvičebnica Hovorme spolu po slovensky! B1 sú určené pre mierne pokročilých záujemcov o slovenský jazyk ako cudzí jazyk. Tento učebný materiál je vhodný pre všetkých zahraničných študentov a cudzincov žijúcich alebo pracujúcich na Slovensku, pre lektoráty v cudzine, pre ľudí s filologickými znalosťami i bez nich, teda pre všetkých, ktorí sa chcú zdokonaliť v slovenskom jazyku na úrovni B1 Spoločného európskeho referenčného rámca pre jazyky. Učebnica a cvičebnica sú koncipované tak, aby boli vhodné pre všetky typy kurzov krátkodobé, dlhodobé, večerné, letné, individuálne, pre prípravu cudzincov na riadne vysokoškolské a doktorandské štúdium a tiež pre krajanov a ďalších záujemcov, ktorí chcú ovládať slovenský jazyk na danej úrovni z rôznych dôvodov pracujú alebo žijú na Slovensku alebo budú potrebovať jazykovú skúšku zo slovenského jazyka. Predkladaný materiál tvorí učebnica s nahrávkami na CD a cvičebnica. Učebnica s cvičebnicou obsahujú 6 lekcií. Cvičebnica je určená najmä na precvičovanie a utvrdzovanie učiva. Odporúčaným doplňujúcim materiálom je Gramatika B1 + B2, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou diela.
Vypredané
40,90 € 43,05 €

Slovenčina bez chýb


Táto praktická príručka poskytuje súhrn stručných poučiek z gramatiky a slovnej zásoby, ako aj výber najbežnejších jazykových a štylistických chýb vyskytujúcich sa v masmédiách, roz-hlase, televízii, v publikáciách i dennej tlači - odtiaľ je prevažná väčšina nesprávnych podôb výslovnosti, pravopisných a tvaroslovných javov, slov a frazeologizmov, ktoré uvádzame v druhej časti príručky, v slovníčku. Tam nájde používateľ aj naše návrhy na správne podoby a výrazy.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť slovenčinu, slovenskú gramatiku a zlepšiť svoje jazykové zručnosti v tejto krásnej reči.

Slovenčina je jazyk, ktorým sa hovorí na Slovensku, a pre mnohých cudzincov predstavuje novú a zaujímavú výzvu. Preto sme pre vás pripravili širokú ponuku učebníc, učebných materiálov, cvičení a slovníkov, ktoré vám pomôžu vstúpiť do sveta slovenského jazyka a postupne sa v ňom zdokonaľovať.

Nájdete tu učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre začiatočníkov, stredne pokročilých a pokročilých študentov. Učebnice vás postupne zavedú do slovenčiny a naučia vás základnú slovnú zásobu, gramatiku a frázy potrebné pre každodennú komunikáciu. Okrem toho tu nájdete aj učebné materiály na konverzáciu, cvičenia na precvičovanie gramatiky a slovnej zásoby, a slovníky pre rýchly preklad a porozumenie.

Pre cudzincov, ktorí sa učia slovenčinu s cieľom pracovať, študovať alebo žiť na Slovensku, máme pripravené materiály, ktoré sa zameriavajú na špecifické oblasti, ako je právna slovenčina, obchodná slovenčina, medicínska slovenčina a iné.