Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice - ostatné strana 66 z 70

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Kémia összefoglaló középiskolásoknak


A Példatár tartalmazza a legelemibb összefüggésekre épülő gyakorlatoktól kezdve, a közép- és emeltszintű érettségi követelményeinek megfelelő példákon keresztül a versenyelőkészítő, illetve az egyetemek első évét segítő feladatokat.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Express English 1.


U dodávateľa
7,68 € 8,08 €

Instant Angol 2.


Az Instant angol három kötete jó hatásfokkal gyakoroltatja azokat a nyelvi pontokat, amelyek a bevésés műveletét igénylik. A szóbeli "drillezés" előnye, hogy csak jó mondatokat, csakis helyes alakokat rögzítünk. A válogatásban a fő szempontunk a kontrasztivitás volt, azaz könyvecskéinkben a leginkább problematikus területeket gyakoroltatjuk. A kötetek elején található Áttekintő táblázatból kikereshetjük valamennyi feladat számát, ha arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy-egy jelenséget, szerkezetet hol gyakorolhatunk.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

PONS Olasz nyelvtan könnyedén


A praktikus, lényegre törő, kompakt nyelvtani kivonat gyors segítség lehet a tanórán és otthon egyaránt: -a kezdő szinttől a középfok szintjéig használható -rendszerezve, példamondatokkal együtt mutatja be az adott nyelvet -bemutatja a magyar nyelvtan és a célnyelv eltéréseit -tartalmazza a szükséges nyelvtani fogalmakat -könnyen használható, akár le is fűzhető -időtálló kivitelezés a lemosható oldalaknak köszönhetően
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Magyar nyelv


A kötet felöleli és a kompetenciakészségeket fejlesztve átismétli az általános iskolai nyelvtan tananyagot. Kiemelt hangsúllyal tárgyalja a szókincs, a stílus, a kommunikáció és a szövegalkotás témaköreit. Folyamatszerűen fejleszti a szövegalkotási képességeket mindhárom alapvető szövegfajtában. Egy mintafeladatsort a megoldási stratégiák részletező magyarázatával ad közre. Kettő teljes feladatsort közöl megoldásokkal, iránymutatást adva a feladatok pontértékére vonatkozóan. Kompetenciafejlesztésre épülő feladataival az alapos, elmélyült és sikeres felkészülést biztosítja.
U dodávateľa
6,54 € 6,88 €

Irodalom 9. Szöveggyűjtemény


A tankönyvcsalád kötetei egyszerre tesznek eleget az ismeretközlés és a kompetenciafejlesztés feladatának. A szerzői ismeretközlő szövegek mellett áttekinthető táblázatok, igényes képanyag segíti a megtanulandó ismeretek befogadását, elmélyítését, to vábbgondolását. Az egyes témák feldolgozását problémaközpontú, a szóbeli és írásbeli kifejezőkészség, az elemző- és vitakészség fejlesztését előtérbe helyező feladatok segítik. A rendszerezés, összefoglalás minden esetben vázlat, illetőleg táblázatok segítségével történik. A tankönyvekhez - évfolyamonként - bőséges szemelvényanyagot tartalmaző szöveggyűjtemények készültek.
Vypredané
5,59 € 5,88 €

Szöveges ki(s)számoló 2. osztály


A feladatgyűjtemény segítséget nyújt a kisiskolásoknak a szöveges feladatok értelmezésében, azok matematika nyelvén történő felírásában és a megoldásban; a tanítóknak a gyakorlás megtervezésében és a differenciálásban. E célok elérését eredményessé teszik a gyerekek életkorához, érdeklődési köréhez kapcsolódó témák és tevékenységek (például rajzolás), valamint a kidolgozott mintafeladatok.
Vypredané
2,57 € 2,70 €

Slovenské frazémy


Výber viac ako 560 najpoužívanejších slovenských frazém.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.