Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice - ostatné strana 62 z 70

Basic Facts about Canada - A3 karta


Na sklade 1Ks
1,71 € 1,80 €

Obvody a obsahy, Povrchy a objemy


Obsahuje všetky dôležité vzorce vrátane názorných geometrických nákresov. Neoceniteľný pomocník nielen na hodinách matematiky. vzorce na výpočet obvodov a obsahov obrazcov objemov a povrchov telies prevodná tabuľka jednotiek
U dodávateľa
1,29 € 1,36 €

Základy sociologie a politologie


Publikace je určena zejména vysokoškolským studentům, ale také odborné a laické veřejnosti. Její zvláštnost spočívá v překročení pouze úzce sociologického a politologického úhlu pohledu, což se projevuje v interdisciplinárním přístupu k představení obou vědních oborů. Autoři totiž zastávají názor, že porozumění aktuálním politickým procesům předpokládá zkoumat je v širším společenském rámci neboli vztáhnout je k sociálním a kulturním kontextům. Podle nich si citlivá interpretace sociálních, politických i bezpečnostních problémů 21. století vyžaduje ochotu a odvahu kombinovat dílčí vědecké poznání a úsudky.
Vypredané
17,42 € 18,34 €

Novovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Stredovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Starovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Pravek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Nyelv 7.


Vypredané
14,25 € 15,00 €

PONS Olasz nyelvtan könnyedén


A praktikus, lényegre törő, kompakt nyelvtani kivonat gyors segítség lehet a tanórán és otthon egyaránt: -a kezdő szinttől a középfok szintjéig használható -rendszerezve, példamondatokkal együtt mutatja be az adott nyelvet -bemutatja a magyar nyelvtan és a célnyelv eltéréseit -tartalmazza a szükséges nyelvtani fogalmakat -könnyen használható, akár le is fűzhető -időtálló kivitelezés a lemosható oldalaknak köszönhetően
Vypredané
3,65 € 3,84 €

15 perc olasz


Mindössze napi tizenöt perc nyelvtanulással eljuthatsz az olasz beszédig és szövegértésig. A könyv egyedi vizuális megjelenítése megkönnyíti és élvezetessé teszi a tanulást. Nem kell írni vagy házi feladatokat csinálni - csak használd a borítófület a válaszok letakarására és folyamatosan teszteld magad tanulás közben. A hétköznapi életből vett példák között megtalálsz minden olyan szituációt, melyre utazásnál vagy az üzleti életben szükséged lehet. Akár teljesen kezdő vagy, akár csak felfrissíteni szeretnéd tudásod, nincs könnyebb útja a gyors nyelvtanulásnak.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.