Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice - ostatné strana 67 z 70

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Angol nyelvi tesztek


Vypredané
2,18 € 2,29 €

Novovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Stredovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Starovek - karta


Vypredané
0,24 € 0,25 €

Magyar nyelv kisiskolásoknak 3. osztály/MS 2602


A Magyar nyelv kisiskolásoknak tankönyvcsalád érdekesen és élményszerűen dolgozza fel az alsó tagozatos anyanyelvi ismereteket. A tankönyvek stílusa könnyed, játékos, alkalmazkodik a korosztály érdeklődési köréhez. A szövegekhez kapcsolódó kérdések fokozatosan vezetik rá a diákokat a szabályok és összefüggések felfedezésére, íly módon önálló gondolkodásra, véleményalkotásra késztetik őket. A hatékony tanulást segítik a gyakori összefoglalások és rendszerező táblázatok. A sorozat újszerű, hiszen már az első osztályban is tanít elméleti anyagot, mindezt játékosan, a gyerekek számára élvezhetően. A színes, mókás illusztrációk a kisdiákok fantáziadús világához közeliek.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Felmérő feladatlapok


Vypredané
0,48 € 0,50 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.