! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice - ostatné strana 68 z 70

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Egyiptom


Fedezd fel új módon a történelmet: forgasd úgy, mint egy igazi újságot! Tömören, érthetően és könnyed stílusban tálaljuk a fontos dátumokat, a nagy embereket a neked szánt napilapban! Az Egyiptommal foglalkozó részben tudósítunk a legnagyobb egyiptomi hódítók aktuális háborúiról, publicisztikát olvashatsz a fáraói intézmény elnőiesedéséről, és megismerheted egy valódi egyiptomi katona mindennapjait is.
Vypredané
6,01 € 6,33 €

Német junior nyelvvizsga (CD melléklettel)


A kötet eredeti mintafeladatsorok közreadásával nemcsak a nyelvvizsgára való felkészülést segíti, hanem általános gyakorlásra és készségfejlesztésre is kiválóan alkalmas. Audio CD-n bemutatja a szóbeli nyelvvizsga hallás utáni értés vizsgatípusát. Használata változatossá teheti a nyelvórákat, érdekesebbé, motiválóbbá a nyelvtanulást.
Vypredané
7,76 € 8,17 €

Magyar-portugál, portugál-magyar útiszótár


Vypredané
10,41 € 10,96 €

Német-Magyar szótanuló kártya (középhaladó)


A duplacsomagban 675 db kártyán 1013 db szó található. Bárhol használható, kis helyen elfér. Minden szóhoz találunk példamondatot. A kártyákon szerepel a főnevek neme és többes számú alakja, a rendhagyó igék múlt idejű alakja.
Vypredané
13,12 € 13,81 €

Magyar Horvát Horvát Magyar utiszótár


A Magyar-horvát-magyar útiszótár a csekély horvát nyelvtudással rendelkező utazók számára nyújt hasznos segítséget. A szótár tartalmazza a mindennapi élet legfontosabb általános, illetve az utazás és a turistaforgalom speciális szókincsét, olyan feld olgozásban, hogy egyszerű mondatok is könnyen összeállíthatók legyenek.
Vypredané
9,32 € 9,81 €

Közgazdaságtan


Paul ?Samuelson Közgazdaságtana immár több mint hatvan éve alapmű a bevezető közgazdaságtan oktatásában szerte a világon. Első kiadása 1948-ban látott napvilágot, s azóta háromévente jelennek meg frissített és aktualizált újabb kiadásai az Amerikai Egyesült Államokban. A könyvet 17 nyelvre fordították le, így vált minden idők egyik legnagyobb példányszámú, népszerű tudományos munkájává. Samuelson professzor 1985-ben vonta be a munkába William Nordhaust szerzőtársként. Kötetünk a Közgazdaságtan tizenkilencedik kiadásának magyar fordítása. Samuelson professzor e könyv befejezése után 2009. december 13-án hunyt el. A szerzők a vegyes gazdaság előnyeit emelik ki művükben, mert középutas alapállásuk szerint ennek segítségével lehet elkerülni a szélsőséges libertarianizmus és a bürokratikus állami gazdálkodás túlzásait. A vegyes gazdaság ötvözi a piaci verseny ösztönző erejét az állami szabályozással és újraelosztással, s ezáltal a mikro- és makroszintű piaci kudarcokat hivatott korrigálni. Ebben a kiadásban is szerepelnek természetesen a közgazdaságtan időtálló elméleti megállapításai, de mégis itt végezték el a szerzők – saját megítélésük szerint – a legjelentősebb átdolgozást a mű eddigi története során. Erre leginkább a 2007-ben kezdődő pénzügyi válság inspirálta őket, mely utóbb általános gazdasági válsággá terebélyesedett. A korszerűség és az aktuális kérdések vizsgálata mellett a kötet megtartja Samuelson-Nordhaus Közgazdaságtanának immár hagyományossá vált erényeit. Ezek közé tartozik a közérthetőség, amely befogadhatóvá teszi a közgazdaságtan megállapításait a szakirányú tanulmányokat végzők és a szélesebb olvasóközönség számára is. Ki kell emelni továbbá a mű átfogó jellegét, mert ez teszi lehetővé, hogy szinte közgazdasági lexikonként használhassák az érdeklődők. Végül erényei közé sorolható az egyes kérdések lényegre törő és praktikus megközelítése, amely a gyakorlatban is hasznos olvasmánnyá teszi a Közgazdaságtant.
Vypredané
25,87 € 27,23 €

Német-magyar - magyar-német kisszótár


Az irányonként több mint 12 000 címszót tartalmazó kétirányú alapszótár korszerű szókincsével, új szavaival hasznos segédeszköz a magyar és német anyanyelvű felhasználóknak egyaránt. A pontos jelentések, nyelvtani információk a gazdag példaanyag és a rendhagyó ragozású igék táblázata segítséget nyújt a beszédhelyzetekben. A kötetben kék színnel vannak a címszavak feltűntetve a könnyebb keresés és jobb áttekinthetőség érdekében.
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.