! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Učebnice - ostatné strana 69 z 70

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ir más allá…


Monografie představuje aktivity misionářů z české provincie Tovaryšstva Ježíšova, kteří v 17. a 18. století působili na území španělských zámořských kolonií, konkrétně pak Mexika a Filipín. Na základě dosud nepublikovaných a v některých případech i neznámých archivních dokumentů je analyzováno nejen faktické působení misionářů, ale i obraz, který vytvářeli o svých působištích a o sobě sama, to vše na pozadí dramatických hospodářských, sociálních a kulturních změn, probíhajících v Evropě i v jejích zámořských državách.
Vypredané
12,96 € 13,64 €

dostupné aj ako:

PONS: Last Minute Olasz Útiszótár


Ez a praktikus, kis helyen elférő kiadvány 2500 szót és kifejezést tartalmaz, átfogó szókincset nyújt az utazás során előforduló beszédhelyzetekhez. Tematikus felépítésű pl.: vásárlás, szálláshelyek, vendéglátás stb. A könyv végén magyar-idegennyelv szószedet segít megtalálni a keresett szót.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Számolj velem! 4. - Játékos számtanulás 1000-ig Matricás foglalkoztatókönyv


A Számolj velem! Matematikai sorozat nagyszerű időtöltés gyermeknek, felnőttnek egyaránt. Szórakoztató és ötletes feladatokkal fejleszti az óvodás, kisiskolás tehetséges, számolni szerető gyerekek képességeit. A kötet feladatai játékosan tanítják meg 1000-ig a számokat, a számneveket és a matematikai műveleteket. Az ügyes megoldásokért adható jutalommatricák, arany csillagok újabb és újabb sikerélményhez juttatják a gyermekeket.
Vypredané
4,39 € 4,62 €

Vigyázz, francia!


Szeretnél könnyen szót érteni a franciákkal? Akkor nem csak pár francia kifejezést kellene tudnod. Ehhez vágnod kell a szlenget, a különböző rétegnyelveket, de még a káromkodásokat is. A "Vigyázz, francia!" tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, bármit is akarj a franciákkal megdumálni. Ebben a könyvben nincsenek nyelvtani szabályok, gyakorlatok. Vannak viszont olyan kifejezések, amelyeket tényleg használnak: legyen szó sportról, divatról, szexről, számítógépről, telefonálásról, sms-ezésről, vagyis a mindennapjaidról.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Spanyol társalgás-Berlitz Nyitott világ


Vypredané
12,64 € 13,30 €

PONS Igék könnyedén: Spanyol


Speciális formátumú, könnyen kezelhető, jól átlátható, színes táblázatrendszer nyelvtanulóknak, gyakorlóknak, vizsgázóknak.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Vigyázz, spanyol!


Szeretnél könnyen szót érteni a helyiekkel Spanyolországban vagy Latin-Amerikában? Akkor nem csak pár spanyol kifejezést kellene tudnod. Ehhez vágnod kell a szlenget, a különböző rétegnyelveket, de még a káromkodásokat is. A "Vigyázz, spanyol!" tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, bármit is akarj a spanyolokkal vagy a latin-amerikaiakkal megdumálni. Ebben a könyvben nincsenek nyelvtani szabályok, gyakorlatok. Vannak viszont olyan kifejezések, amelyeket tényleg használnak: legyen szó sportról, divatról, szexről, számítógépről, telefonálásról, sms-ezésről, vagyis a mindennapjaidról.
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Tudáspróba irodalom III.


A négykötetes sorozat célja az irodalom oktatásának és tanulásának megkönnyítése, a lexikális ismeretanyag rendszerezése, és a tudásszint állandó próbájának és ellenőrzésének lehetővé tétele. A kérdések felölelik a középiskolai irodalomoktatás teljes anyagát. Irodalomelméleti fogalmakat, műnemeket, műfajokat, szóképeket, rímeket, ritmusokat, alakzatokat, korstílusokat feldolgozva alapozza meg az irodalmi ismereteket. A továbbiakban kronologikusan sorra veszi az egyes irodalomtörténeti korszakok általános szellemi életét (filozófia, művészetek, irodalom), végül az adott korhoz tartozó szerzőkre vonatkozó kérdések következnek.
Vypredané
4,25 € 4,47 €

Angol nyelvtan: Alapfok


Az angol nyelv napjainkra már nem "csupán" egy a világnyelvek közül, hanem az első számú világnyelv - Nagy-Britannia, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland hivatalos nyelvét második nyelvként immár nemcsak a brit gyarmatbirodalom volt államaiban, hanem a világ minden pontján használják. Szeretné gyorsan, könnyen, alapfokon elsajátítani ezt a nyelvet? Ha válasza igen, biztosan hasznosnak fogja találni könyvünket, melyben rövid, közérthető magyarázatokkal ellátva, példamondatokkal illusztrálva találja meg a modern angol nyelvtan legfontosabb kérdéseit és szabályait, s azt is megtudhatja, melyik az az 1000 szó, melyet az angol nyelvterületeken a leggyakrabban használnak napjainkban.
Vypredané
2,93 € 3,08 €

Kulcs: Orosz nyelvkönyv kezdőknek Munkafüzet


Orosz írásminták, olvasást és írást gyakoroltató feladatok, magyar nyelvű nyelvtani kommentárok, s több mint 200 különböző típusú feladat található ebbena munkafüzetben, mely bőséges anyagot kínál az otthoni tanuláshoz és gyakorláshoz. A munkafüzet a kezdőknek készült orosz nyelvkönyvhöz tartozik, de kiegészítő tananyagként is használható bármilyen kezdő szintű orosz nyelvkönyvhöz. Azoknak is ajánljuk, akik orosz nyelvből készülnek érettségi vizsgázni.
Vypredané
3,14 € 3,30 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.