! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Fotografia strana 132 z 132

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Bettina Lockemann: Thinking the Photobook


What are the unique properties of the photobook? A practitioner’s material analysis of the form The photobook gives shape to arrangements and sequences of photographs and brings them into a sensually tangible form. The book format, the materiality of the paper and the type of binding have just as much effect on the viewer as the selection of images, their positioning in the layout, typography and text. In Thinking the Photobook, photographer and theorist Bettina Lockemann approaches the medium from a research perspective, enumerating the various properties that are unique to the form and that distinguish it from other kinds of visual publication.
Vypredané
29,93 € 31,50 €

Toto je priestor, kde sa stretáva umenie s technológiou, a výsledkom sú zaujímavé, výrazné a často aj dojímavé obrazy. Fotografia je médiom, ktoré umožňuje zachytiť okamihy, emócie, krásu a príbehy pomocou objektívu.

V tejto kategórii nájdete rozmanité oblasti fotografie, od portrétov a krajín cez dokumentárne fotografovanie až po umenie experimentovať s rôznymi technikami a efektmi. Tu sa dozviete o technických aspektoch, ako je použitie svetla, kompozícia a aké sú základné nástroje fotografa.

Fotografia nie je iba o zachytení obrazu, ale aj o vyjadrení tvorivosti a vlastného pohľadu na svet. V tejto kategórii sa budeme venovať aj umeniu spracovania fotografií, rôznym štýlom a postupom, ktoré umožňujú vytvoriť jedinečné vizuálne zážitky.

Či ste profesionálny fotograf, nadšenec alebo začiatočník, táto kategória vám ponúka možnosť hlbšie sa ponoriť do sveta fotografie. Budete mať príležitosť objaviť nové perspektívy, techniky a inšpirácie, ktoré vám pomôžu rozvíjať vašu fotografickú zručnosť.