! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Detoxikácia strana 3 z 3

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Detoxikace


Vyzkoušeli jste půst nebo rýžovou monodietu, syrovou stravu či makrobiotiku a nic nepomohlo? Jste unavení a chybí vám energie? Plán dokonalé očisty poradí, jak zlepšit zdraví. Využijte cílené plány, zbavte tělo škodlivin a posilte svůj imunitní systém. Zvolte si program od jednodenního řešení k sedmidenní úplné očistě. Nebo speciální plány na komplexní pročištění jater, antikuřáckou kúru, očistu na zmírnění alergií či redukci stresu. Doplňte stravu o recepty na pročišťující pokrmy a začněte cvičit.
Vypredané
0,70 € 14,05 €

dostupné aj ako:


Kategória detoxikácia ponúka široký výber kníh, ktoré sa zameriavajú na tému detoxikácie a očisty organizmu. Detoxikácia je proces odstraňovania toxínov a škodlivých látok z tela, s cieľom zlepšiť zdravie, vitalitu a celkový stav tela.

V tejto knižnej ponuke nájdete diela, ktoré poskytujú informácie o rôznych spôsoboch detoxikácie, vrátane diét, nápojov, bylín a prírodných prípravkov. Knihy v tejto kategórii vám pomôžu porozumieť procesu detoxikácie a ponúknu vám praktické rady a návody na to, ako správne vykonávať detoxikačné programy.

Okrem toho, kategória detoxikácie sa zaoberá aj konkrétnymi témami, ako je čistenie čriev, detoxikácia pečene, vyrovnanie hormonálneho systému a očista pokožky. Nájdete tu knihy, ktoré sa zameriavajú na detoxikáciu v kontexte rôznych zdravotných problémov a liečby.