! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 32 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Dobré rady pro zdraví a krásu


Čím nahradit drahé pleťové krémy a jak konečně trvale zhubnout? Jak si zajistit zdravý a klidný spánek a vyhnout se stresu? Jak řešit přírodní cestou případné zdravotní problémy? Jak prožít klidnou dovolenou a jak pracovat s počítačem bez úhony na zd raví? To vše a ještě mnohem víc najdete v této knize plné osvědčených přírodních postupů pro získání a udržení zdraví a krásy.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

My Beautiful Struggle


A girl with her whole life ahead of her. A terrible accident. An inspiring story of triumph over trauma. Aged 15, Jordan was a happy-go-lucky girl; having fun with friends and loving life. In one fateful moment, everything changed. A car accident left her paralysed from the chest down and shocked her into deep depression. She was on the brink of giving up. But gradually Jordan realised there is hope beyond utter devastation, and life beyond disability. Painstakingly re-learning how to apply her beloved make-up, Jordan began to rebuild her sense of self and empowerment. Her body may have been broken but her spirit was not. She is now a successful beauty blogger and her journey of positivity inspires millions around the world. MY BEAUTIFUL STRUGGLE is the incredible true story of how one young woman overcame immense challenges, of inner strength that lies beneath outer beauty, of how to believe in yourself and find the light when it feels like all hope is gone.
Vypredané
9,98 € 10,50 €

Thrive


In Thrive, Arianna Huffington, the co-founder and editor-in-chief of the Huffington Post and one of the most influential women in the world, has written a passionate call to arms, looking to redefine what it means to be successful in today's world. She likens our drive for money and power to two legs of a three-legged stool. It may hold us up temporarily, but sooner or later we're going to topple over. We need a third leg - a Third Metric for defining success - in order to live a healthy, productive, and meaningful life. In this deeply personal book, Arianna talks candidly about her own challenges with managing time and prioritising the demands of a career and two daughters. Drawing on the latest groundbreaking research and scientific findings in the fields of psychology, sports, sleep and physiology that show the profound and transformative effects of meditation, mindfulness, unplugging and giving, Arianna shows us the way to a revolution in our culture, our thinking, our workplaces, and our lives.
Vypredané
9,98 € 10,50 €

Reflexologie - praktický obrazový průvodce


Kniha reflexologie je jedinečnou, snadno dostupnou příručkou pro přežití každodenního stresu a zdravotních potíží, od probuzení až do usnutí. Jednoduché postupy samoléčení působením na ruce vám ukážou, jak dospět k okamžité úle vě od mnoha běžných onemocnění.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Účesy a líčení


Tato kabelka Účesy a líčení ukrývá tisíce pokladů! Šikovné holčičky si mohou zahrát na kadeřnici a vizážistku a zkrášlit 52 předkreslených modelek podle navržených stylů nebo podle vlastní fantazie. K tomu jim pomohou šablony, vzory látek a také velký výběr samolepek se šperky, doplňky a dalšími detaily potřebné pro různé druhy účesů a líčení.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Ženy, nebláznite!


Niekomu sa môže zdať názov knihy priveľmi emotívny, lenže, dámy, ktorú by nestriaslo, keď v kalendári zasvieti päťdesiatka?! Pri pohľade na krehkú, pôvabnú autorku tejto knihy však možno uveriť, že vek sa dá trošičku pozdržať. A najmä kvalitne prežiť každý deň. A užiť si ho. Ako na to, môže poradiť aj táto kniha. Emma Tekelyová vtipne a s porozumením rozoberá prehrešky, ktorých sa ženy v zrelšom veku najčastejšie dopúšťajú, dodáva odvahu pri rozhodovaní, či si začať s mladším mužom, uvádza príklady, ako tieto vzťahy často výborne fungujú. Poradí, v čom vyzerá žena vždy elegantne a čo už radšej zo šatníka vyradiť. Autorka s humorom opisuje aj svet celebrít, ktorý dôverne pozná, no napriek svetlám reflektorov jej ide predovšetkým o ženy so všednými starosťami. Aj ony chcú byť pekné, milované, žiť v usporiadanom vzťahu a tešiť sa, že sú. A preto autorka zdôrazňuje – ženy, nebláznite, vek je len číslo!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Hubneme cvičením a správnou výživou


Nejčastější příčinou nadváhy je nedostatek cvičení a nevhodná strava. Všem, kteří chtějí upravit svoji stávající hmotnost, přinášíme jedinečný návod, jak na to. Pro snížení hmotnosti a její následné dlouhodobé udržení na optimální úrovni však nestačí jen samotná racionální strava nebo zvýšená pohybová aktivita. Úspěch zaručí až kombinace vhodných stravovacích a pohybových návyků. V úvodu kniha nabízí teoretické informace o problematice snižování hmotnosti a o výživě, následují rady pro efektivní cvičení, včetně jeho popisu, a porovnání různých vytrvalostních pohybových aktivit.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Wellness – domácí rozmazlování


Pohodlně ležíte, relaxujete při jemných dotecích masáže, hluboce se uvolňujete při józe nebo si v měkkoučkém županu jen tak vychutnáváte čerstvý koktejl z exotického ovoce. To vše se vám může vybavit, když se řekne ''wellness''. Dnes již existuje množství metod, které podporují relaxaci a pocit pohody. Jako zdroj vyrovnanosti a harmonie se používají nejrůznější relaxační techniky, péče o krásu a uvědomělé stravování. A samozřejmě, vždy je potřeba najít si během dne čas na to, abyste konečně dokázali odbourat stres a napětí, abyste se věnovali pouze sami sobě a hýčkali se, abyste načerpali novou energii a vytvořili si celkovou pohodu. Zdá se to všechno velice prosté. Ale jednoduše se to napíše, hůř se to dělá. Je až s podivem, kolik z nás vlastně vůbec neumí odpočívat a není schopno najít si čas jen sami pro sebe. Začněte proto spolu s námi a s naší novou publikací Wellness pěkně krok za krokem. Uvidíte, že celková harmonie těla a duše na sebe nenechá dlouho čekat.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

Vysoká škola chudnutia


Prečo niektoré ženy maškrtia a sú ako prútik, iné hladujú a aj tak nič neschudnú? Nad touto otázkou sa zamyslela autorka knihy, motivačná trénerka, ktorá pred troma rokmi vážila vyše deväťdesiat kilogramov a dnes si oblieka nohavice číslo 34...
Vypredané
5,96 € 6,27 €
  • 5 /5

Tvorivá meditácia


Jedna zo základných kníh o meditácii pre bežných ľudí obsahuje praktické a jednoduché opisy meditačných techník, oboznamuje čitateľa s technickým postupom meditácie, ale napríklad aj s jej etickými aspektami. Pre ilustráciu, čo všetko sa dá s pomocou meditácie dosiahnuť, uvádza autor mnohé zaujímavé príklady z praxe.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Elegantní s šátkem a šálou


Všední oblečení můžete změnit nedbale uvázaným šátkem nebo nápaditou kreací z šály. Jde jen o malý trik, umný uzel, správnou kličku, trochu cviku a zručnosti. Stačí zvolit kvalitní látku, správnou barvu, velikost a vybrat si techniku vázání, která podtrhne charakter osobitého stylu a zdůrazní vaši momentální náladu.
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Zázraky přírody


Knížka plná receptů na domácí prostředky k pěstování pleti a přírodní péči o tělo je návodem, jak používat běžné suroviny, byliny ze zahrádky i plané rostliny. Jejich používáním a výrobou nezatěžujeme zbytečně přírodu a dodáme tělu přirozené látky bez chemie. Texty doplňují vtipné koláže ze starých pohlednic a herbářů.
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Atlas Billingsovej ovulačnej metódy


Kniha čitateľovi prináša výklad metódy plánovaného počatia podľa manželov Bilingsovcov, na základe termínov ovulácie.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Odkyslenie tela


Rovnováha kyslých a zásaditých látok – program zdravia a dlhovekosti „Keď som mala 38 rokov, urobila som si zdravotnú inventúru a zhrozila som sa: mala som starecké škvrny, vlasy mi šediveli a vypadávali, lámali sa mi nechty a pri výpočte problémov nesmiem zabudnúť ani na celulitídu, hemoroidy, kŕčové žily, nadváhu a alergiu. Lenže to nie sú prirodzené príznaky starnutia, ktorým sa nedá vyhnúť! Skutočnou príčinou týchto ťažkostí je, že sme prekyslení“, tvrdí autorka. Je zrejmé, že prekyslený organizmus nemôže byť zdravý. Dochádza pri ňom k narušeniu acidobázickej rovnováhy v tele, čo je príčinou vzniku rozličných chorôb. Avšak takmer všetky choroby – od A po Z, od artrózy po zubný kaz – sa dajú vyliečiť. Musíme si však osvojiť a dodržiavať nový a relatívne jednoduchý životný štýl, ktorý nám pomôže zabezpečiť si dlhovekosť, štíhlosť a zdravie. Pomocou neho si vytvoríme vo svojom tele rovnováhu kyselín a zásad, zostaneme mladí a zdraví alebo znova nadobudneme mladosť a zdravie. Všetko, čo sa autorka v uplynulých dvoch rokoch naučila, vyskúšala na sebe: pravidelný pobyt na čerstvom vzduchu spojený s pohybom (predovšetkým nordic walking a ultraľahký beh), dodatočný prísun minerálov, zásadité kúpele a zásadité ponožky, soľný zábal, výživu na zásaditej báze, pitie odkysľujúcich čajov a zásaditej vody, dôkladné prežúvanie jedla a celkovú zásaditú starostlivosť o pokožku. Tipy, ktoré ponúka, sú použiteľné pre každého. Pomocou nich si očistíme telo od nepotrebných škodlivín a doplníme si potrebné živiny a antioxidanty. V knižke sú aj recepty na zásadité stravovanie počas celého dňa. Všetky sú jednoduché a podľa možnosti obsahujú čo najmenej prísad. „Po dvoch rokoch dodržiavania tohto programu sa cíti oveľa mladšie, zdravšie a vitálnejšie, ako keď mala tridsať. A myslím si, že je to na mne aj vidieť“, tvrdí autorka.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Kozmetika zdravie krása


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
6,74 € 7,09 €

The Beauty Myth


This is Vintage Feminism: classic feminist texts in short form with a new introduction by the author. Every day, women around the world are confronted with a dilemma - how to look. In a society embroiled in a cult of female beauty and youthfulness, pressure on women to conform physically is constant and all-pervading. In this shortened edition you will find the essence of Wolf's groundbreaking book. It is a radical, gripping and frank expose of the tyranny of the beauty myth, its oppressive function and the destructive obsession it engenders.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Půst pro krásu a dobrou kondici


Býváte opakovaně nachlazená, často unavená a malátná? Váš organismus je zřejmě přetížený a dostal se z rytmu. Řešení je jednoduché: týden půstu. Prostřednictvím této "mírné medicímy" se můžete zase dát do pořádku. Ba co víc - již brzy budete mít toli k síly, že se budete cítít opravdu skvěle a ve výborné kondici. A navíc přitom ještě ztratíte pár nadbytečných kilogramů. Přesný návod, jak postupovat při půstu, najdete na následujících stránkách.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Nebojte se být krásná


"Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které nevědí, jak se učinit krásnými." Tuhle větu už proneslo mnoho mužů a kniha Jaroslavy Trpkové Nebojte se být krásná jim každou stránkou dává za pravdu. Na modelkách různého věku doslova z běžného života ukazuje, že to není žádný problém. Každá z nich se díky její péči změnila v krasavici.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Krásná v každém věku


Kdo by nechtěl vypadat přitažlivě a stále mladě... Někdy však dané úsilí neodpovídá výsledku a člověk začíná propadat zoufalství. A přitom je to zcela zbytečně. Stačí si nechat poradit od renomované kosmetičky, jako je například Jana Petráková, autorka publikace Krásná v každém věku. Kniha vás dokonale a názorně provede kosmetickým salonem, nabídne přehled nejmodernějších způsobů ošetření pleti, vlasů, nehtů a celého těla. Tato kniha, která pomůže najít cestu jak vypadat přitažlivě a jak docílit dokonalé regenerace, je určena všem věkovým kategoriím. Zjistíte, jaké jsou možnosti profesionální péče moderního kosmetického salonu.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.